Rekrutteringsfirma

Øvrige i

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jobbet
Du kommer til at indgå i et velfungerende og erfarent team og bliver Scancruit Groups (kandidaterne) kommunikative ansigt udadtil, hvad angår HR, formidling og SoMe

Som Kommunikationsansvarlig bliver du ansvarlig for virksomhedens interne og eksterne kommunikation, hvad angår nye og gamle medarbejdere. Du bliver ledelsens naturlige sparringspartner på, hvordan man mest effektivt får skabt kendskab til og opmærksomhed omkring Scancruit Group (kandidaterne) online og offline.

Derudover bliver du ansvarlig for HR-relaterede opgaver inden for funktionærområdet med rekruttering af funktionærer, ansættelser og afvikling. Du får derfor et tæt samarbejde med rekrutteringsafdelingen om vores vikarer, deres udvikling, fastholdelse og afvikling m.v.

Din dagligdag
Det bliver din opgave at udvikle kommunikative strategier for at sprede kendskabet omkring Scancruit Group (kandidaterne), dels ved at intensivere og udvikle samarbejdet med de tilknyttede virksomheder, men også holde fokus på at få fagligt dygtige vikarer ind i organisationen. Bland andet gennem en udvidet brug af digitale platforme, SEO-aktiviteter og content til hjemmesiden samt andre kanaler, der skaber værdi til effektiv kommunikation.

Du vil være med til at udvikle en organisationsstruktur, der grundlæggende understøtter Scancruit Groups brandingstrategi, hvor employer branding er i centrum. Det sker med et særligt fokus på brugen af de sociale medier, da det er her, både vikarer og kunder følger Scancruit Groups (kandidaterne) aktiviteter.

På grund af jobbets centrale rolle og fordi Scancruit Group (kandidaterne) er en onsite-virksomhed, skal du som hovedregel være indstillet på at møde ind på kontoret hver dag.

Du tilbydes

· En nyoprettet stilling i en virksomhed med et særdeles dynamisk arbejdsmiljø i lækre omgivelser

· En virksomhed, der er i en særdeles spændende udvikling og har attraktive ansættelsesvilkår med sundhedsforsikring, tandforsikring og madordning.

· Du bliver en del af et særdeles dygtigt team med et højt fagligt niveau og fokus på kunderne og samarbejdspartnerne

· En uformel omgangstone, glade kolleger.

· En del af en International koncern hvor du får kollegaer i USA, Dubai, Spanien og Libanon

Yderligere information
Scancruit Group vægter mangfoldighed højt og opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Løn bliver forhandlet individuelt og ift. kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Morten Sandvei på +45 53 76 91 71

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til Scancruit Group (kandidaterne) ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stilling".
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte Scancruit Group (kandidaterne).

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige