Sonograf til fast stilling i Føtalmedicinsk afsnit i Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Sjællands Universitetshospital...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du lyst til at få en specialuddannelse i at scanne gravide? Eller er du allerede uddannet sonograf og brænder for det føtalmedicinske speciale? Så er det dig vi søger.

Føtalmedicinsk afdeling er en del af det Gynækologisk/Obstetriske speciale og udfører ultralydsscreeninger, undersøgelser, diagnostik og behandling af det ufødte barn og/eller af den gravide. Vores hverdag er præget af glæde og forventningsfuldhed i forbindelse med at vente barn, men også af bekymring eller alvor i forhold til om alt er normalt.

Som sonograf vil dine arbejdsopgaver primært bestå i:

  • 1. Trimester screening med risikovurdering (nakkefoldsscanning).
  • 2. Trimester scanning ( misdannelsesscanning)
  • Andre obstetriske scanninger, tilvækstkontrol
  • Derudover assistere føtalmedicinerne ved invasive prøver.

Du skal have lyst og evne til at arbejde selvstændigt, tage ansvar, være i stand til at sige fra når dine kompetencer kommer til kort og kunne bevare koncentration og overblik. Du skal kunne lide at arbejde med systematik og detaljer og have flair for teknik og billeder i flere dimensioner.

I forbindelse med scanningerne er der en stor informations- og vejledningsopgave. Resultatet af nogle scanninger kan have store menneskelige konsekvenser, hvorfor vi vægter fokus på faglighed og kvalitet samt nærvær og empati højt.

Føtalmedicinsk afsnit er et mindre afsnit bestående af 4 sonografer, 3 Føtalmedicinske læger og sekretærer. Vi er en engageret gruppe, der sætter pris på et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, sparring, glæde, humor, åbenhed, anerkendelse og respekt vægtes højt.

Der er hver dag indlagt tid til mono- og tværfaglig konference, hvor faglige diskussioner og supervision er medvirkende til et højt fagligt niveau. Endvidere har vi stor fokus på ergonomi, hvor vi laver elastikøvelser for at forebygge skader.

Din arbejdstid vil primært være hverdage kl. 7.45 - 15.15, men der vil også forekomme aftenscanninger.

Der vil være mulighed for at indgå i en delestilling og dermed kombinere sonograffunktionen med funktioner på enten vores svangreafsnit, barselsafsnit eller gynækologiske afsnit.

Der er mulighed for at blive oplært i at scanne, hvis du ikke allerede er sonograf. Oplæring som sonograf foregår som sidemandsoplæring, hvor 2 sonografer vil være ansvarlige for at lære dig alt hvad du behøver. Det kombineres med 5 spændende modulkurser, som kombinerer både teori og praksis. Oplæring tager cirka 1 år, hvor man til sidst skal certificeres

Vi brænder for at gøre en forskel og håber at du har lyst til at være en del af vores team.

Ansættelsesvilkår

Der vil være mulighed for medindflydelse på vagtplanen via ønskeplan.

Løn-og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfrist d. 21.08.2022

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 24.08.2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Roskilde
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Jordemoder i Hele Danmark

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemoder på Midt-og Vestsjælland

    Mindre fødested, tæt på vandkanten og smuk natur, søger nye jordemoderkollegaer. Brænder du for den gode jordemoderfaglighed, den gode graviditet og fødsel, godt kollegialt samarbejde, og har du .
    • Jordemoder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Jordemoder (vikar) i Roskilde

    Vi søger flere jordemoderkollegaer til føde- og svangreafsnittet på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi er en afdeling i udvikling og ønsker at få flere med på holdet! Vi har ogs..
    • Jordemoder
    • Roskilde
    Få mere info