Rekrutteringsfirma

Effektiv bogholder søges til særdeles velkonsolideret og internationalt fokuseret virksomhed i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Beskrivelse

I en meget velkonsolideret eksport/importvirksomhed beliggende midt i Odense, bliver du, i en fokuseret og velfungerende regnskabsafdeling på seks personer ansvarlig for nedenstående.. Dine kolleger sidder med tilsvarende opgaver, så der er rige muligheder for sparring.

Arbejdsopgaver

  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Betalinger
  • Afstemninger, bank mv.
  • Kontantkasse, optælling
  • Fakturering
  • Faktureringshåndtering på ejendomme
  • Forberedelse til revisor
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en danskejet import/eksport virksomhed, der har eksisteret i mere end 25 år. Virksomheden opererer inden for frugt og grønt branchen og har ejendomsinteresser i Danmark, Polen og Tyskland. Virksomheden tilbyder gunstige vilkår, en familiær og jovial tone hvor holdet er i fokus, og en platform hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Personlige kompetencer

Du er nysgerrig på opgaven, struktureret og fagligt velfunderet. Du trives i et fokuseret fællesskab, hvor man træder til der hvor indsatsen kræves. Og du trives i en atmosfære, hvor dine kolleger også interesserer sig for dig.

IT-kompetencer

Virksomheden benytter sig af C5 og AS400. Business Central er på vej. Erfaring med systemerne er ikke et krav

Uddannelse og erfaring

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og Engelsk

Kontaktpersoner

Torben B. Jørgensen og Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i Odense

    Leder du efter et praktik- og/eller studiejob med muligheder for at komme i berøring med det, der interesserer og beriger dig?Vi har et dynamisk og kreativt miljø drevet af fagligt engagement o..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Brænder du for, at borgere og virksomheders overtrædelser indenfor skatte– og afgiftsområdet strafforfølges? Hvis du er skatterevisor, cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud. eller forventer at a..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense S

    Økonomi- og regnskabskonsulent 32 timer ugentligt, fast stilling Hos [xxxxx] (LDD) søger vi en dygtig økonomi- og regnskabskonsulent, som har lyst til at b..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    Er du en erfaren revisor eller har du tidligere arbejdet som controller? Er du kendt for din kvalitetsbevidsthed og brænder for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du mås..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som regnskabsmedarbejder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.