Alsidig El-ingeniør med lyst til nye udfordringer, tværfaglighed og projektering i øjenhøjde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du bred erfaring med en række forskelligartede projekter på dit CV som El-ingeniør og motiveres du af at arbejde med varierende opgaver inden for klassiske el-discipliner sammen med forskellige interessenter inden for byggeriet? Så se med her:

Vi er i gang med mange nye og spændende projekter, og vi mangler dig som vores nye El-ingeniør, der kan byde ind med god erfaring fra tidligere ansættelser. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af vores El-afdeling i Roskilde, og kommer til at arbejde med klassiske el-discipliner ved byggeri og anlæg.
I øjeblikket arbejder vi bl.a. med boligbyggerier, daginstitutioner, energioptimeringer, kontordomiciler, shoppingcentre, produktionsfaciliteter, samt renoverings – og ombygningsopgaver. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i OJ rådgivende ingeniører og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet.
I denne stilling vil du blive en del af El-afdelingen i Roskilde, men også en del af et landsdækkende firma, hvor +300 medarbejdere sikrer en stor faglig spændvidde, og hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder og med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.
I din rolle som El-ingeniør er dit hovedfokus rådgivning, projektering, fagledelse, og kvalitetssikring af elinstallationer inden for bygningsinstallationer. Du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige el-projekter hos både private og offentlige kunder. Du vil endvidere udføre tilsyn og være med til at sætte dine opgaver i gang og følge dem godt til dørs.
Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.
I OJ Rådgivende ingeniører er det en selvfølge, at selvom vi er dedikerede til vores arbejde, så skal arbejdslivet harmonere med privatlivet, så derfor tilbyder vi også flekstid og praktiserer i høj grad frihed under ansvar.

Hvem er du og hvad kan du

  • Du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester, gerne med supplerende baggrund som elektriker.
  • Du har minimum 5 års erfaring som rådgivende ingeniør, eller tilsvarende job, og har erfaring med bygningsinstallationer generelt. Herunder som minimum lys, kraft og pds-installationer, samt de grundlæggende brandtekniske installationer som ABA og Varsling. Hvis du ligeledes har kendskab til sikringsinstallationer og CTS er det en yderligere gevinst. Du har solide faglige kompetencer og opdateret viden inden for el-installationer samt projektering efter DS/HD 60364.
  • Du har kendskab til programmer som DIALux og SIMARIS eller tilsvarende.
  • Du er generelt fortrolig med brug af digitale værktøjer og platforme, samt har erfaring med BIPS beskrivelsesværktøjer, ydelsesbeskrivelser o.l.
  • Du er nysgerrig og åben og tager ansvar for egen faglig som personlig udvikling.
  • Du er en holdspiller og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt med kunder såvel som kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger, der går hånd i hånd med en god økonomi på projektet. Du evner at bevare overblikket, selv når opgaverne er mange og udfordrende.

Vi tilbyder dig:
På kontoret i Roskilde er vi i alt omkring 55 kompetente kolleger, hvoraf de 7 sidder i El-afdelingen. Vi bestrider alle ingeniørdiscipliner indenfor byggeri i huset, og du vil opleve stærkt samarbejde med kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vores omgangstone er venlig og uformel. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.
Vi bor i nye og større lokaler i erhvervshuset Samspillet på Rabalderstræde i Roskildes nye kreative bydel Musicon.
Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening som arrangerer fredagsbar, bowlingture , studieture, DHL løb m.v.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og flextid, pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning.
Send os din ansøgning hurtigst muligt
Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og din ansøgning, hvor du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til OJ Rådgivende Ingeniører.
Har du spørgsmål til stillingen? Så er du naturligvis velkommen til at sende en mail eller ringe til Mie Lærke Kaarslev, afdelingsleder for El-afdelingen og ansvarlig for rekruttering til denne stilling, på tlf. +45 5373 8332.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Transforming Society Together

OJ Rådgivende Ingeniører A/S og datterselskabet OJ Brandrådgivning A/S er blevet opkøbt af Sweco Danmark A/S. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Som en del af OJ Rådgivende Ingeniører og Sweco i Danmark får du 1.800 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Roskilde

Lignende jobs