Erfaren jurist/advokat til Renewable Energy

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Renewable Energy
Danmark har en helt særlig position inden for udviklingen og kommercialiseringen af vedvarende energi og er på mange områder markedsledende inden for den massive globale investering i udvikling og udrulning af projekter vedrørende vedvarende energi. Det afføder en helt naturlig efterspørgsel efter rådgivning, hvor markedet er præget af store og langvarige komplekse projekter og transaktioner.

Accura etablerede 1. januar 2022 et nyt, selvstændigt forretningsområde inden for vedvarende energi med flere internationale kontorer, og vi er en af hovedspillerne inden for vedvarende energi på det internationale marked. Afdelingen består i dag af 56 kolleger med kontorer i både Hellerup, Aarhus, London, New York, Tokyo og Singapore og med flere medarbejdere udstationeret på projekter i Taiwan.

I afdelingen beskæftiger vi os med juridisk og kommerciel rådgivning inden for vedvarende energi, ny teknologi og energi- og forsyningsret, og vi har stor erfaring med rådgivning og håndtering af de langvarige, komplekse processer, der typisk er i forbindelse med vedvarende energi.

Som advokat eller jurist vil du få en enestående chance for at medvirke til at løse nogle af afdelingens spændende og komplekse sager, arbejde tæt sammen med et af de dygtigste teams i branchen og levere nogle af markedets bedste juridiske og kommercielle løsninger.

Opgaver
Lige nu søger vi en eller flere kollegaer, med erfaring indenfor det regulatoriske område til at styrke vores arbejde indenfor el- og varmeforsyning, kommunalret, klimaregulering og el-handelsaftaler.

Dine primære opgaver bliver:

  • Rådgivning af en bred vifte af regulatoriske spørgsmål inden for elforsyning
  • Deltagelse i forhandling af varme- eller overskudsvarmeaftaler
  • Rådgivning i forbindelse med indgåelse af PPA’er
  • Rådgivning om kommunale selskabsforhold, i forbindelse med samarbejde med andre aktører på energiområdet

Vi arbejder i et professionelt miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store og hvor vi investerer mange ressourcer i ledelse og udvikling. Der vil gennem hele din karriere blive lagt stor energi i din personlige udvikling i et teambaseret miljø.

Vi tilbyder
Accura tilbyder et kompetencegivende job i en ung og spændende virksomhed med flad organisation og med mere end 475 medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.

Vi har gennem Accura Academy et af branchens mest ambitiøse programmer for efteruddannelse af vores medarbejdere. Kurserne afholdes som udgangspunkt på Accuras hovedkontor i Hellerup.

I 2023 flytter vi fra Hellerup ind i vores splinternye, moderne og innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn, hvor vi får Orientkaj Metrostation som nærmeste nabo.

Som et vigtigt element i Accuras strategi har vi valgt at sætte fokus på ledelse og arbejder løbende på at udvikle os på dette område, i erkendelse af at forholdet til nærmeste leder er helt afgørende for at motivere, tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og styrke deres performance.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling i forholdet 1:1 for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer, ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske sundheds- og pensionsordning og har mulighed for at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger. Derudover har vi en fantastisk frokostordning, moderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.

Om dig

  • Du er cand.jur. eller cand.merc.(jur.) med mindst 5 års erfaring inden for forsyning og vedvarende energi
  • Du har fortrinsvis erfaring fra et forsyningsselskab, en styrelse og/eller advokatbranchen
  • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau
  • Du er imødekommende, afbalanceret, har et højt “drive” og faglig stolthed
  • Du er god til at kommunikere, har gennemslagskraft og er troværdig
  • Du er analytisk og struktureret, og du er god til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning og intelligente løsninger
  • Du kan arbejde selvstændigt, men er også en stærk teamplayer


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i København

    Vi søger lige nu fuldmægtige med opstart den 1. marts 2025 Vi søger dig, der ikke blot har styr på juraen, men også forstår at se sagerne i et større perspektiv. Du bliver en del af et ene..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Would you like to play a vital role in one of Denmark’s largest IT companies as our new Legal Counsel/Contract Manager? And do you want to get hands-on experience with IT contracts, GDPR, NIS 2 and..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 3