Økonomirådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vissenbjerg

Er du vant til at udarbejde og opstille regnskaber for personligt ejede virksomheder og vil du være en del af en virksomhed, hvor fleksibilitet, frihed og høj faglighed går hånd i hånd med god kundekontakt?


Til vores kontor i Vissenbjerg leder vi efter en kompetent og fagligt engageret kollega, der brænder for at arbejde med mindre, selvstændige kunder i vores deltidssegment. Du har et ønske om at kunne arbejde med regnskabsopgaven fra start til slut i en spændende og faglig rolle, hvor du er den primære kontakt til kunden" fortæller afdelingschef i Økonomi & Regnskab i Vissenbjerg, Michael Wagner Kristensen.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder i stillingen

Du træder ind i en stilling, hvor du får din egen kundeportefølje. Det giver dig stor fleksibilitet, da du selv er med til at planlægge din hverdag i forhold til de deadlines, vi skal nå sammen. Du har således selv indflydelse på planlægning og omfang af merarbejde i regnskabssæsonen.

Dine opgaver vil omfatte bogføring, momsopgørelse, udarbejdelse og opstilling af regnskaber samt skatteoptimering. Hertil kommer en løbende dialog med kunden i forhold til at udvikle regnskabsopgaven med et stigende fokus på anvendelse af diverse digitale værktøjer.

Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med dine kollegaer i afdelingen og vores øvrige fagspecialister i hele Velas med henblik på løbende at tilbyde kunden den optimale rådgivning.

Vi forventer, at du


  • har en regnskabsmæssig baggrund og erfaring med skatteoptimering
  • har en relevant uddannelse indenfor området f.eks. som cand.merc.aud.
  • har praktisk erfaring fra tidligere økonomifunktion, hvor du også har arbejdet med regnskaber og skat
  • er digitalt nysgerrig og vant til at hente, arkivere og behandle oplysninger i forskellige systemer samt løbende lære nye at kende. Vi ser meget gerne at du har et solidt kendskab til E-conomic
  • trives med at arbejde i teams med en bred, tværfaglig samarbejdsflade, hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen

Personprofil

Du arbejder struktureret og forstår at prioritere og planlægge dine opgaver. Du er vant til en professionel håndtering af deadlines, hvor du har flere bolde i luften ad gangen - uden at miste overblikket. Dit faglige engagement er stort og du søger den faglige sparring, når du finder det hensigtsmæssigt for løsningen af opgaven.

Du er naturligt opfølgende på aftaler med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer og følger opgaven helt til dørs. Du er en stærk kommunikator og nyder at være i dialog med kunden. Som person er du i besiddelse af et godt humør og et positivt sind og du trives med de løbende udfordringer du møder.

Vi tilbyder

En stor grad af selvstændighed. Arbejdsvilkårene er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar i et uhøjtideligt miljø. Vi vægter det faglige niveau og efteruddannelse højt og forventer det samme af vores kollegaer. Vores omgangstone er uhøjtidelig og vi har et stærkt kollegialt miljø. Derudover har vi en bred vifte af personalegoder, ligesom den daglige trivsel i jobbet ligger os meget på sinde.

Ansøgning
Søg stillingen og vedhæft CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, hvorfor vi ikke har nogen ansøgningsfrist på stillingen.

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Michael Wagner Kristensen på tlf. 2519 5543.

Om virksomheden

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 510 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning inden for en bred faglighed indenfor bl.a økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 8 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø.

    Se en video om hvordan det er at være ansat i Velas



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vissenbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Vissenbjerg

Lignende jobs

  • Økonom i Odense SV

    Vores økonomiassistent skal på barsel og vi søger derfor en dygtig barselsvikar. Stillingen besættes hurtigst muligt og forventes afsluttet medio juni 2025. Er vi et godt match, og sker den forve..
    • Økonom
    • Odense SV
    Få mere info
  • Økonom på Fyn

    Økonom søges til organisation/virksomhed på Fyn
    • Økonom
    • Fyn
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Middelfart

    Karriere Ledige stillinger Finanselever til september 2024 Finanselever til september 2024 Det er mennesker, der gør forskellen. Vil du være med til at gøre en forskel?Som finanselev bliver du kl..
    • Økonom
    • Middelfart
    Få mere info
  • Økonom på Fyn

    Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor der skal holdes fokus på processer og deadlines? Er du skarp på kommunal økonomistyring, og kan du lide at få ting til at lykkes?[xxxxx]s ø..
    • Økonom
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Vissenbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Vissenbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0