Rekrutteringsfirma

Teknisk Chef til DC-Supply i Nørresundby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vi søger på vegne af vores kunde en kompetent og serviceminded Teknisk Chef, der med hands-on erfaring kan være med til at lede og videreudvikle virksomheden.

Stillingen

Du vil sammen med kompetente kollegaer i projektafdelingen få det overordnede projektansvar og ansvar for konstruktion, produktion, prisdannelse og udvikling af produkter til kunder over hele verden. Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kollegaer, produktion, underleverandører og kunder – og med reference til den administrerende direktør – er du nøgleperson i at sikre et positivt og konstant flow i såvel det interne og det eksterne samarbejde.

Ansvarsområdet omfatter blandt andet:

  • Ledelsesansvar for 4 kompetente kollegaer i projektafdelingen.
  • Projektansvar/styring indenfor leverancer til forskellige brancher. Vindenergi, Forsvar/militær, byggerier, produktionsvirksomheder.
  • Tilbudsgivning på projekter og dokumentation.
  • Udarbejdelse af produktions- og dokumentationsgrundlag/Tegnearbejde.
  • Prisdannelse og Indkøb.
  • Teknisk support til salg, kvalitetssikring, dokumentation, administration, rådgivning og deltagelse i udviklingsrelaterede opgaver er et nøgleord i stillingen.
  • Rejseaktivitet vil ligge på ca. 5-15 dage/årligt.


  • Kandidaten

    Vi søger en teknisk stærk kandidat med relevant uddannelse indenfor områderne: Bygningsingeniør/konstruktør- Maskinmester/ Maskiningeniør. Anden uddannelse /erfaring indenfor byggeri/håndværk kan også være en tilgang til jobbet. Desuden er det et plus hvis du har erfaring med projektstyring indenfor forskellige brancher, eventuelt Forsvar/Militær.

    Det er et krav, at du behersker Office-pakken og tegneprogrammer på et højt niveau (AutoCAD, Revit, Solid Works eller Inventor). Firmaet anvender Navision.
    Kendskab til – og viden om- elinstallationer, bygningsreglementer, byggesagsgodkendelser, tømrer-/smedearbejde er en klar fordel.
    Du har et naturligt service-gen med lyst til intern og ekstern kundekontakt, og udfører dit job med et smil og høj kvalitet. Desuden nikker du genkendende til ord som: Ansvarsfuld, struktur og overblik. Sprogligt behersker du engelsk i tekst og tale på et højt niveau.

    Virksomheden

    DC-Supply A/S er en produktionsvirksomhed med ca. 35 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper, som ingeniør, bygningskonstruktør, smed, tømrer, administration og salg. Virksomheden udvikler, producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til kunder og samarbejdspartnere i hele verden. Produktprogrammet omfatter standard- og specifikke kundetilpassede løsninger indenfor forskellige segmenter:

  • Fødevare- og Miljøsektoren
  • Forsvaret
  • Infrastrukturprojekter og funktionshuse
  • Byggeplads indretninger og Funktionshuse
  • Vindmølle- og Offshore-sektoren
  • Turisme


  • Som arbejdsplads udgør man et stærkt team hvor den enkelte kollegas sociale sammenhold prioriteres højt. Høj faglighed og uovertrufne samarbejdsevner gør DC-Supply i stand til at producere og levere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau – og man er kendt for at levere håndværk i særklasse. Der afholdes flere sociale arrangementer i løbet af året – alle med fokus på sammenhold og underholdning. Det kan for eksempel være fredagsbar, firmature til sportsarrangementer (håndbold/fodbold) eller koncerter, julefrokost og lignende.

    Høj faglighed og uovertrufne samarbejdsevner gør virksomheden i stand til at producere og levere specialbyggede løsninger på et teknisk højt niveau – og man er kendt for at levere håndværk i særklasse. Læs mere på www.dc-supply.dk

    Du tilbydes

    Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at udvikle. Stillingen er på fuld tid og arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en sund uformel omgangstone og hjælpsomme kollegaer. Den faste arbejdsplads vil være på virksomhedens adresse i Nørresundby og der er mulighed for hjemmekontor.

    Fast løn forhandles individuelt på baggrund af dine erfaringer og kompetencer. Der vil være et introduktionsforløb ved opstart.

    Ansøgning

    Send hurtigst muligt din ansøgning til [email protected] med emnefelt ” Teknisk chef”.

    Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette ansøger. Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Per Bang på tlf. +45 22 23 80 00 samt [email protected] og www.pbang.dk. Ansøgningerne vurderes løbende og diskretion er en selvfølge.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Driftsleder
    • Aalborg Øst

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Aalborg Øst

    Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte driftsledere over tid

    Dato Alle jobs som driftsledere
    23. april 2024 0
    22. april 2024 0
    21. april 2024 0
    20. april 2024 0
    19. april 2024 0
    18. april 2024 0
    17. april 2024 0
    16. april 2024 0
    15. april 2024 0
    14. april 2024 0
    13. april 2024 0
    12. april 2024 0
    11. april 2024 0
    10. april 2024 0
    9. april 2024 0
    8. april 2024 0
    7. april 2024 0
    6. april 2024 0
    5. april 2024 0
    4. april 2024 0
    3. april 2024 0
    2. april 2024 0
    1. april 2024 0
    31. marts 2024 0
    30. marts 2024 0
    29. marts 2024 0
    28. marts 2024 0
    27. marts 2024 0
    26. marts 2024 0
    25. marts 2024 0
    24. marts 2024 0