Hands-on Seniorudvikler / softwarearkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Uptime Development er et moderne IT-softwarehus, der i 30 år har bygget digitale løsninger, der gør en forskel for virksomheder, mennesker og samfund. I Uptime er der mere end 150 medarbejdere i Europa fordelt på kontorer i Danmark, Norge, Schweiz og Polen og Estland, og er specialiseret i at udvikle intelligente IT-løsninger lige fra koncept og forretningsanalyse til design, prototype og lancering. Derfor søges nu en:

Hands-on Seniorudvikler/softwarearkitekt


Uptime er på en spændende vækstrejse, og målet er at opbygge langsigtede og gensidige partnerskaber, som løfter virksomheder til nye niveauer, og ambitionen er at give dem et digitalt forspring til konkurrenterne både nationalt og globalt. Uptime vil gennem et stærkt samarbejde, udvikling, dedikation og faglighed, gøre kunder til digitale vindere med resultatgivende løsninger.

Om jobbet

Jobbet er for dig der elsker at udvikle og skabe fremtidens IT-løsninger sammen med kunder i et teambaseret samarbejde med nogle af landets bedste udviklere og skarpeste projektledere.

Hos Uptime vælges den teknologi der er bedst for det enkelte projekt, og arbejder bl.a. med nedenstående teknologier:

Backend: PHP Laravel og.NET

Frontend: Vue,js, men også Angular, React m.fl

Apps: Flutter, React Native, Swift, Kotlin, Xamarin m.fl.

I jobbet er du selv med til at sætte dit eget præg på projekterne og din egen udvikling ved bl.a. at dygtiggøre dig i nye frameworks og udviklingssprog.

Om dig

Du evner at forstå kunderne og går pragmatisk til opgaverne samt formår at omsætte idéer til tekniske IT-løsninger, der gør en forskel for Uptimes kunder målt på f.eks. salg, konkurrencekraft og optimering af processer.

Du spotter hurtigt den bedste løsning til projektet – en løsning der tager hensyn til både budget og teknisk platform.

Du kan arbejde med komplekse IT-løsninger sammen med kunder, og er god til at bevare overblikket i hele udviklingsprocessen.

Du har en naturlig nysgerrighed i at lære nye platforme, og du har måske arbejdet med app udvikling og har lysten til webudvikling og integration.

Som person trives du i et uformelt miljø med masser af humør, masser af iværksætteri og højt faglig og personlig udvikling.

Din baggrund er sikkert som udvikler e.l., hvor du har en relevant IT-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling af IT-løsninger i minimum 3 år.

Du får

En attraktiv løn og pensionsordning med forsikring, adgang til fitness, kantineordning, fredagshygge, personale arrangementer, massageordning, tøj rens og pakkeordning. Har du behov for at arbejde hjemmefra, betaler vi naturligvis for internet.

Dit arbejdssted er i AI Innovation House, som er et IT-fyrtårn i hele DK.

Interesseret?

For at komme i betragtning til stillingen, skal du ansøge den via ”søg stillingen”, og her kan du uploade dit CV og ansøgning.

Selectors driver rekrutteringsprocessen og indkalder løbende til samtaler, og arbejder derfor ikke med en ansøgningsfrist.

Hvis du vil vide mere om hvordan Uptime Development arbejder: https://uptimedevelopment.dk/saadan-arbejder-vi/

Du er velkommen til at kontakte Partner, Jacob Barsballe Nielsen på telefon 30319935 eller på [email protected] for at høre mere om stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Kolding

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Are you interested in being a part on an environment that understands the value of giving employees time to experiment with different technologies and methods? This is something Schneider Electric .
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vejen

    Bliv en del af et dynamisk udviklingsteam hos Big Dutchman i Vejen, hvor du som C++ programmør vil spille en central rolle i udviklingen af software til avancerede mølleri- og fodringsanlæg. Vi til..
    • Softwareudvikler
    • Vejen
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to be a part of a company that cares about our environment, sustainability and carbon footprint? Come and join us at Maersk Container Industry in Tinglev to partici..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info