Rekrutteringsfirma

Energisk og udviklingsorienteret Head of finance til Allente

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du stor forretningsforståelse med en god blanding af økonomiske og sociale kompetencer? Og lyst til at være en del af en spændende virksomhed, etableret i maj 2020 ved en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer? Så tilbydes du et spændende job som Head of Finance hos Allente Danmark AS, som er det nye navn. Allente Danmark AS er en nordisk tv-operatør, der leverer tv-tjenester i topkvalitet til sine mere end 1 million kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Om Allente:

At arbejde for Allente betyder, at du slutter dig til en virksomhed, der er dedikeret til at levere de bedste tv-tjenester til sine kunder. Kvalitet er deres kendetegn i alle aspekter, hvad enten det er kundeoplevelse, tilgængeligt indhold, billede eller lyd. Der sættes en ære i at levere de bedste tv-tjenester gennem satellit, live og on-demand streamingtjenester.

Om jobbet:

Du bliver den økonomiske nøglefigur for alle lokale aktiviteter. Du får ansvar for ledelse og udvikling af økonomifunktionen på 2 personer. Du vil indgå som en vigtig del af ledelsesteamet, både lokalt og som en del af den nordiske koncern.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i:

  • Overordnet ansvar for regnskabsperioden og den finansielle rapportering eksternt og til koncernen
  • Ansvar for overholdelse af virksomhedens politik, lokale rapporteringsregler og IFRS
  • Støtte arbejdet i det lokale ledelsesteam
  • Udvikle og effektivisere processer og procedurer
  • Udarbejde budgetter/forecasts samt ledelsesrapporter i samarbejde med controller


  • Om dig:

    Du har god erfaring med udarbejdelse af forecast/budgetter, målsætninger, samt rapportering. Du er vant til at samarbejde med revisorer, og kender til en række IT/ERP/BI systemer.

    Du har som person fremragende overblik, forståelse og kendskab til at lede mindre teams. Har gerne, men ikke et must, kendskab til hvordan en abonnementsforretning fungerer og drives.

    Til gengæld trives du rigtig godt i en driftsfunktion, med gode processer, som du dog ser en mulighed for at optimere. Stillingen er baseret i København, og flydende dansk samt engelsk er et krav.

    Til gengæld vil du blive en del af en virksomhed, hvor værdierne er: #wecare #wedare #weshare – udmøntet i: ”vi respekterer og er nysgerrige på hinanden, vores forretning og vores kunder. Vi tør tænke anderledes, stå til ansvar og udfordre os selv, hinanden og hvordan vi arbejder. Og vi arbejder sammen internt i vores teams, på tværs af funktioner og lokationer og med vores kunder.”

    I Allente vil du blive opmuntret til at vokse og udvikle din karriere i virksomheden. Du bliver budt velkommen af en entusiastisk gruppe mennesker, der ser frem til at have dig med på holdet. Du vil få international erfaring gennem interaktion med hele den nordiske Allente-organisation, og du vil møde et dedikeret team af kolleger, der er gode teamplayere og åbne for innovative ideer.

    Løn aftales efter kvalifikationer og tiltrædelse er snarest muligt, vi venter dog gerne på den helt rette kandidat.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i København S.

    Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonomichef
    • København S

    Lignende jobs

    • Økonomichef i København

      STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
      • Økonomichef
      • København
      Få mere info
    • Økonomichef i København

      THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
      • Økonomichef
      • København
      Få mere info
    • Økonomichef i København S

      Are you passionate about finance and building high performing teams? If so, you might be our new Head of Finance. As our Head of Finance, you will be responsible for ensuring the accuracy and .
      • Økonomichef
      • København S
      Få mere info
    • Økonomichef i Frederiksberg

      Gør en forskel i finansverdenen. I EY CFO Advisory får du muligheden for at lede, påvirke og transformere finansfunktionerne hos nogle af Danmarks største finansielle virksomheder. Jobbet I..
      • Økonomichef
      • Frederiksberg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København S

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomichef over tid

    Dato Alle jobs som økonomichef
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 1
    10. april 2024 1
    9. april 2024 1
    8. april 2024 1
    7. april 2024 2
    6. april 2024 2
    5. april 2024 2
    4. april 2024 2
    3. april 2024 2
    2. april 2024 1
    1. april 2024 2
    31. marts 2024 2
    30. marts 2024 2
    29. marts 2024 2
    28. marts 2024 2
    27. marts 2024 2
    26. marts 2024 2
    25. marts 2024 2
    24. marts 2024 2