Erfaren revisor til vores kontor i Hobro – bliv en del af BDO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer i et af landets førende rådgivnings- og revisionshuse? Søger du en afdeling, hvor du er sikker på, at du har de rette kompetencer omkring dig, og er du klar på at bidrage til at videreudvikle vores faglige og sociale miljø? - Så er det formentlig dig, vi søger.

Dit nye job

Din faglighed skal naturligvis være i orden, men det vigtigste for os er, at du har viljen og ambitionerne. Hvis du bringer dét med på kontoret, så har vi værktøjerne og lysten til at udvikle dig og gøre dig endnu dygtigere.

Du vil naturligvis få ansvaret for dine egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger hjælper med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed. Dine kommende kolleger spænder bredt i erfaring, og du vil derfor altid have nogen, du kan søge faglig sparring hos.

Vi er og vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Det betyder, at du har ambitioner om at være en god kollega, der er nysgerrig på kundernes og kollegernes drømme, og har en lyst til at hjælpe med at realisere dem. Hos os er ’ambition’ ikke det samme som lange aftener og weekendarbejde. Vi forventer en medarbejder, der udviser interesse for og indlevelse i sine kollegers og kunders hverdag. Derfor er du også den første til at hjælpe, når din kunde har en udfordring i deres forretning, som ligger inden for BDO’s ekspertiseområde.

Som revisor på vores kontor i Hobro skal du desuden have lyst til at indgå i et læringsmiljø, hvor alle lærer fra sig og bærer et fælles ansvar for at gøre vores kontor til byens bedste arbejdsplads.

Faglige forventninger:

  • Du er uddannet HD-R, cand.merc.aud. eller har anden relevant uddannelse
  • Du har minimum 3 års erfaring med rådgivning, revision, regnskab og skat

Dine primære opgaver vil omfatte revisionsopgaver og erklæringer samt udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag. Derudover skal du også kunne rådgive og assistere dine kunder inden for skat, regnskab og moms.

Derfor skal du være BDO’er

På kontoret i Hobro tilbydes du flere personalegoder – heriblandt fælles frokostordning samt en personaleforening, der står for et væld af sociale arrangementer året rundt på tværs af afdelingerne.

Hos BDO tilbyder vi samtidig god mulighed for, at du kan udvikle og dygtiggøre dig – både via eksterne uddannelser, men også internt i form af forskellige kurser via BDO Academy.

Kort om BDO – resten skal opleves
BDO har 34 kontorsteder fordelt over hele Danmark, og ét i Grønland, samt mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 166 lande og 115.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at lære mere om BDO? Læs mere her.

Er du vores nye kollega?

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior Partner Michael Graversen på tlf. + 45 41 89 01 90 eller mail [email protected].


I BDO arbejder vi aktivt på at minimere ubevidst bias og sikre en objektiv rekrutteringsproces. Vi opfordrer derfor til, at du undlader at inkludere et billede i din ansøgning. Dette er blot ét af vores mange initiativer for at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø i BDO. Vi stræber efter en arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder og rettigheder, uanset baggrund eller position.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hobro

Lignende jobs

  • Revisor i Nordjylland

    Værdsætter du frihed, alsidige opgaver, god sparring, flextid og et minimum af overarbejde? Trives du med en god fast kundekreds, hvor du både håndterer deres bogholderi og er sparringspartner samm..
    • Revisor
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Revisor i Sæby

    Er du en erfaren revisor, og er du kendt for din kvalitetsbevidsthed? Brænder du samtidig for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du måske den, vi søger i Business & Outs..
    • Revisor
    • Sæby
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    Til vores moderne kontor i Aalborg, søger vi endnu en god medarbejder. Inden for offentlig revision i BDO er opgaverne mange, varierede og spændende. Vi leder derfor efter endnu en god kollega til .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1