Rekrutteringsfirma

Financial Controller til Limagrain A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Har du din store interesse inden for økonomi og regnskab, og er du på udkig efter et spændende job, hvor du får mulighed for at udvikle din faglighed i en international virksomhed med dedikerede kollegaer, der alle arbejder for at udvikle landbruget? Den mulighed kan vi tilbyde dig hos Limagrain A/S og mere til.

Med base på vores nordiske kontor i Danmark (Horsens) vil du sammen med vores danske CFO Niels udgøre økonomifunktionen i Danmark. Du får samtidig et tæt samarbejde med vores regionale hovedkontor i Tyskland samt hovedkontoret i Frankrig, og bliver en del af vores regionale controller team på i alt 3 medarbejdere.

Konkret vil du komme til at arbejde med:

  • Deltage i controlling af indtægter, marginer, driftsomkostninger og lagre for Danmark samt regionale enhed
  • Budgettering og forecast
  • Forberedelse og udarbejdelse af regnskabs- og rapporteringsmateriale
  • Rapportering til Frankrig og Tyskland af resultatopgørelse, balance, likviditet og øvrige nøgletal
  • Afstemning med koncern og rapportering af (måned, kvartal og år) for Danmark
  • BI og nøgletal
  • Bidrage til forbedring af procedurer og analyser i SAP og rapporteringsværktøjer
  • Videreudvikling af rapportering så forretningens performance til stadighed afspejles
  • Bogføring og bankafstemning
  • Vedligehold af stamdata på tværs af systemer

Hvem er du?

Du kan have flere indfaldsvinkler til stillingen. Du har måske en højere økonomisk uddannelses på master-niveau (Cand. Merc, Cand. Oecon. eller lignende) med op til 2 års erfaring. Du kan også være nyuddannet og søger dit første job.

Alternativt har du arbejdet nogle år i en regnskabsfunktion og har lyst til at prøve kræfter med mere komplekse opgaver og dermed videreudvikle dig fagligt såvel som personligt.

Uanset din baggrund sørger vi for den nødvendige oplæring og introduktion til opgaverne, så du kan føle sikker og tryg i din opgaveløsning.

Du kommunikerer professionelt på både dansk og engelsk, og som person er du detaljeorienteret og garant for, at dine leverancer altid er gennemarbejdede og helhedsorienterede.

Hvad kan vi tilbyde dig:

  • Du får en spændende stilling i et internationalt miljø, hvor din indsats gør en forskel
  • Du bliver en del af et mindre engageret og uformelt team
  • En masse spændende og alsidige opgaver, der er med til at udvikle dig fagligt og personligt
  • Sparring med dygtige kolleger og ledere, der er lydhøre for forslag og interesser inden for dit felt og gerne hjælper dig i gang.

Vi har kontor I Landbrugets Hus, med gode faciliteter og en lækker kantineordning. Der er gode parkeringsforhold og kontoret er tæt på offentlig transport.

Om Limagrain A/S

Limagrain A/S er en del af Limagrain Gruppen, som blev grundlagt i 1965 og er i dag verdens 4. største producent af såsæd. Virksomheden beskæftiger mere end 9.000 medarbejdere og har afdelinger i 57 lande. Limagrain A/S markedsfører og sælger såsæd i Skandinavien og de baltiske lande, hvor hovedprodukterne er majs og raps.

Sådan søger du stillingen:

Vi glæder os til at modtage dit motiverede CV via nedenstående link. Vi inviterer løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge.

Interesseret i at høre mere?

Du er meget velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Trine Sangill fra Human Talent ApS på 2990 0025 eller CFO Niels Larsen fra Limagrain A/S på 2099 1961, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Trine Sangill
Tlf.: 29 90 00 25

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder