El-teknisk konstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

- afvekslende hverdag i innovativ teknisk virksomhed

Trives du i et ambitiøst miljø, hvor du kan få hjælp fra kompetente kolleger, og hvor du kan hjælpe kolleger? Vil du gerne arbejde med konstruktion af eltavler til innovative og store konstruktioner til internationale kunder? Og trives du med at være i en nøglerolle, hvor du både skal samarbejde tæt med højt kvalificerede kolleger, og fokusere på at få dine ting færdige? Så er du sikker den næste El-tekniske Konstruktør hos SH Group!

Vi tilbyder dig

Baseret på en in-house produktion med både stål, hydraulik og automation, leverer SH Group A/S individuelle løsninger indenfor maskinbygning, hydraulik, el og automation til hele verden. Typisk er konstruktionerne store maskiner, som leveres til kunder indenfor marine-, offshore-, wind. og defence. Vi arbejder primært med one-off projektordrer, og du vil derfor få mulighed for en hverdag med stor afveksling, hvor du får udfordringer, samtidig med at du skal sørge for et godt og udviklende samarbejde med kollegerne i afdelingen.

Du får, sammen med 2 andre kolleger, ansvaret for at udarbejde systemarkitektur i CADdy++, udarbejde el-diagrammer og konstruere vores tavler, så de er klar til produktion, ligesom du skal arbejde med produktdokumentation. Du vil selvstændigt skulle arbejde med komponentvalg og sparre om det med resten af afdelingen. Endelig får du en rolle i indførelsen af 3D i vores konstruktion. Din hverdag bliver afvekslende, da vi udvikler og producerer mange forskellige maskiner.

Hov! Vi glemte da helt vores lækre kantine, hvor du kan få sund og nærende morgenmad og frokost hver dag.

Lidt om dig som person

Du skal have faglig baggrund indenfor det elektriske område, og har evt. bygget ovenpå med en anden uddannelse indenfor el-teknik eller konstruktion. Du lægger stor vægt på kvalitet, og bruger ubesværet engelsk i både skrift og tale. Du mestrer MS Office, CADdy++, og PCSCHEMATIC, eller lyst til at gå fra produktionsgulvet til kontoret og oplæres fra bunden i at konstruere.

Du har en rigtig god forståelse for hele el- og automationsområdet i en maskinbyggervirksomhed og har lyst til at udvikle dig indenfor systemarkitektur, komponentviden og tegning i 2D/3D. Og du er klar til at arbejde i en ambitiøs kultur i en koncern med i alt 380 medarbejdere, hvor der fokuseres på innovation og kvalitet. Du gør, hvad du siger, holder aftalte deadlines, og du skaber tillid i afdelingen.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • El-teknisk konstruktion af el-tavler og styringer
  • Sparring og udvikling med kolleger omkring komponentvalg – følge med i udviklingen
  • Være med i indførelse af 3D konstruktion i afdelingen
  • Udvikling af vores tegnings- og dokumentationsstandarder i samarbejde med kolleger i el-teknisk afdeling

Vores forventninger til dig er bl.a.

  • Faglig baggrund indenfor det elektriske område er et ufravigeligt krav
  • Evt. suppleret med en anden el-teknisk overbygning
  • Effektiv og professionel person med ambitioner og gennemslagskraft

Lønnen forhandles individuelt, på et niveau der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For en umiddelbar vurdering af din profil ift. jobbet, kontakt vores HR Partner Per Schorling fra Proces Support A/S på telefon 2332 5825, eller læs mere om SH Group på www.shgroup.dk.

Ansøgning på link herunder.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende.

SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine-, offshore-, og wind- og defence. Virksomheden har kontor/repræsentation/produktion flere steder i verden, men de fleste videnstunge stillinger er besat på hovedkontoret i Svendborg.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 380 kvalificerede medarbejdere på hovedkontoret i Svendborg og vores andre afdelinger verden over. Sammen skaber vi en omsætning på omkring 500 mio. kr. worldwide, og da vi oplever stor vækst udvider vi løbende staben med kompetente kolleger.

Vi har en meget omfattende in-house produktion, som gør at vi kan håndtere hele værdikæden ifm. både nyudviklings- og serviceprojekter selv, og det giver et kreativt miljø, hvor loftet er højt og du kan bruge dine evner til fulde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Svendborg
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Svendborg

    Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med el-opgaver? Så er denne stilling måske noget for dig. Til vores el-afdel..
    • Elektriker
    • Svendborg
    Få mere info
  • Elektriker i Odense

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker i Odense C

    Synes du, det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien? CBRE Teknisk Servicepartner søger en reparatør der kan varetage vedligehold hos en af vores .
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info
  • Elektriker i Odense SV

    Har du lyst til at være en del af den grønne omstilling? Vil du have en varierende hverdag med kompetente kollegaer og gode udviklingsmuligheder? Så er du måske lige den, vi søger til vores Install..
    • Elektriker
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 5
9. april 2024 6
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3