BMS supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

BMS supporter
Har du et solidt kendskab til BMS systemer herunder overvågning, monitorering og fejlsøgning? Trives du i en travl hverdag, hvor service og forsyningssikkerhed er nøgleord? Vil du kickstarte din karriere, hvor du udvikler dig både fagligt og professionelt i samarbejde med et stærkt team? Så er denne stilling måske den rette for dig!
Om stillingen
I Site Bagsværd er vi på en spændende rejse, hvor der kommer flere bygninger til, en del af denne rejse inkluderer at nuværende BMS system skal opgraderes til Desigo CC. Du bliver sammen med én kollega ansvarlig for drift af områdets BMS system (Siemens Desigo Insight) Der overvåger sitens køleanlæg, HVAC, trykluft, varme- og brugsvandsystemer, vakuumpumper, mfl. Arbejdsopgaverne vil være relateret til: • Daglig drift af BMS-systemer i CMC API Pilots og CMC API Development, hvilket blandt andet omfatter daglig opfølgning på alarmer, fejlsøgning ved nedbrud. • Lokalisere årsag til ustabil regulering på anlæg f.eks. ustabil temperatur og/eller fugtstyring. • Løbende dialog med brugerne i produktionen.

• Deltagelse i større og mindre projekter hvor du vil have mulighed for at komme med input, godkende valgte løsning og være tæt på i forbindelse med implemeteringen Vi stræber hele tiden efter at forbedre, forenkle og ensrette vores processer, så du vil i høj grad blive opfordret til, at komme med energioptimeringsforslag, vurdere potentialet i nye tiltag, samt formidle og implementere forbedringer. Området er i konstant udvikling, så vores faciliteter skal hele tiden tilpasses produktionen af de nye lægemiddelkandidater.
Kvalifikationer
Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med BMS systemer, du er i stand til at ”læse” og forstå et kredsskema og forfatte en funktionsbeskrivelse. Vi vægter kendskab til Siemens BMS system Desigo Insight, samt erfaring med programmering i Siemens PXC controller højt. Endvidere at du har en god forståelse for, hvordan forskellige anlæg påvirker hinanden. Uanset din baggrund vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende driftorganisation i den farmaceutiske industri. Endvidere er følgende personlige kvalifikationer nødvendige for, at kunne trives i jobbet: • Du arbejder selvstændigt, og du kan lide at tage fat i opgaverne, også når de ikke bliver lagt til rette foran dig. • Du har gennemslagskraft, arbejder målrettet og sætter en ære i, at drive og afslutte opgaverne til de givne deadlines. • Du kan have flere bolde i luften og samtidig bevare overblikket. • Du har gode samarbejdsevner, og forstår at tilpasse din kommunikation til forskellige typer af mennesker både internt i teamet og på tværs af organisationen. • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Det er ligeledes vigtigt, at du trives i en foranderlig dagligdag, og at dagen ikke altid kan planlægges i detaljer. Vi ser derfor gerne, at du som person er omsillingsparat. Vi lægger desuden vægt på at du har et godt humør, kan motivere andre i teamet, og er en holdspiller.
Om afdelingen
Vores afdeling CMC API Pilots Operations bestående af ca. 70 medarbejdere, er organisatorisk placeret i området Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) API Pilots (Research & Early Development) med omkring 300 medarbejdere. Her foregår API fremstilling og procesudvikling af nye API kandidater til alle Novo Nordisks udviklingsprodukter. Vi er placeret i et område i rivende udvikling med en kontinuerlig strøm af nye projekter. Du bliver en del af et team bestående af ingeniører, maskinmestre, teknikere og håndværkere med ansvar for drift, vedligehold og optimering af black- og clean utility til både produktion, laboratorie og kontorfaciliteter. Teamet drifter blandt andet køleanlæg, trykluft- og vacuumanlæg, ventilationsanlæg, vandanlæg (PW) samt kvælstofsanlæg (kryotanke og distributionssystemer). Ud over at være ansvarlige for drift, er vi også ansvarlige for mindre bygningsprojekter i de tilknyttede produktionsfaciliteter.
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Associate Manager, Utilities and Facility: Stine Jessing, tlf: 3079 1896.

Deadline
Tidsfrist for ansøgning er d. 23 marts 2023
Venligst bemærk, at vi læser ansøgningerne og inviterer til samtale løbende. Så tøv derfor ikke med at søge stillingen!

Du behøver ikke, at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info