KK2 Rådgiver søges til Byggeri & Teknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Spjald

Er du certificeret rådgiver på statik efter BR18, så er her muligheden for at få en nøglerolle med både certificeringsopgaver og byggepladsopgaver.

Om afdelingen og jobbet

Byggeri & Teknik er en virksomhed i udvikling og med en stærk position i markedet og en robust økonomi. Virksomheden har besluttet, at de vil kunne tilbyde certificeringsopgaver som rådgivere på både brand og statik i henhold til BR18. Jobbet, som certificeret rådgiver på statik, er en nyoprettet stilling, og derfor søges nu en erfaren bygningsingeniør. Som bygningsingeniør vil du blive en del af et fagligt stærkt team med ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører samt administrativ og markedsføringsmæssig backup. Du vil indgå i en flad organisation, hvor alle hjælper hinanden, og hvor man tager hands-on ansvar for egne opgaver. Du får reference til direktøren for Byggeri & Teknik.

Du arbejder ud fra kontoret i Herning, men da jobbet både indeholder ansvar for certificeringsopgaver på kontoret samt byggepladsrelaterede opgaver ”i marken”, vil du også have en del arbejdstid udenfor kontoret. Opgaverne vil primært være i Danmark, men hvis du ønsker det, er der også mulighed for opgaver i udlandet med rejseaktivitet. En stor del af din tid kommer du til at arbejde med kundeopgaver på byggeprojekter, hvor du skal give sparring og udføre problemløsning i forskellige byggesager.

Byggeri & Teknik løser byggeprojekter både indenfor landbruget så som stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse men også udenfor landbruget for eksempel boliger, boligblokke, lagerhaller og mindre fabriksbygninger. På nogle opgaver vil du være med hele vejen, og på andre skal du hjælpe med aktuelle udfordringer på byggepladsen mellem bygherre og entreprenør eller håndværker for eksempel ved afleveringsforretninger.

Du kommer til at arbejde som certificeret rådgiver på KK2 niveau. Som en af teamets mest erfarne rådgivere bliver det din opgave at give sparring og kvalitetssikre afdelingens statiske beregninger, samt være den der kan granske og udfordre tegningsløsningerne. Der vil være mulighed for at tilpasse jobbet efter den rette kandidat, og fordelingen mellem KK2 opgaver, kvalitetssikring, byggepladsledelse, bygherrerådgivning og byggetilsyn vil således kunne aftales nærmere i henhold til kompetencer og ønsker.

Om dig

Du har den nødvendige og relevante uddannelse og er certificeret KK2 rådgiver. Du har desuden minimum 5 års faglig erfaring med relevant arbejde indenfor byggeriet for eksempel med byggepladsledelse, fra rådgivende ingeniør, eller måske har du solgt produkter ind til byggeriet.

Yderligere forventninger til dig:

  • Du er kvalitetsbevidst og disciplineret i alle faser af dit arbejde
  • Du er omstillingsparat og har lyst til at udfordre dig selv fagligt og personligt
  • Du er selvkørende og kan med sikker hånd finde de nødvendige faglige løsninger, som sikrer fremdrift i opgaverne
  • Du er proaktiv, robust og med god gennemslagskraft, så du tager ansvar og formår at skabe og fastholde relationer
  • Du evner at forme og sætte dit præg på stillingen i forhold til interesseområder
  • Du kan se dig selv på den længere bane som medarbejder hos Byggeri & Teknik

Byggeri & Teknik tilbyder

  • En arbejdsplads, hvor du i den grad kan få indflydelse på opgaverne og hvor der vil blive lyttet til dine konstruktive inputs, når du kommet godt ind i opgaverne.
  • En arbejdsplads med plads til forskelligheder, og hvor vi alle trækker på samme hammel og udnytter hinandens stærke sider og understøtter de knapt så stærke sider
  • 19 engagerede og kompetente kolleger, med en fri, uformel og venskabelig tone
  • En arbejdsplads med frihed under ansvar, med mulighed for dage med hjemmearbejde og fleksible arbejdstider
  • Der tilbydes gode løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer stillingens krav, herunder også gode pensions- og forsikringsordninger samt kantine, frugtordning, massageaftale og træningsfaciliteter

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til JA Connect [email protected], mærket: ”KK2”. Samtaler afholdes løbende. Ønsker du yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørn Aas 5455 6611

Om Byggeri & Teknik

Byggeri & Teknik tilbyder uvildig og professionel rådgivning indenfor alle former for byggeri og teknik, hvor opgaver og ydelser dog primært henvender sig til landbrugserhvervet. Men er også målrettet mod andre kunder, som ikke har med den egentlige landbrugsproduktion at gøre, idet vi også rådgiver inden for lettere industri- og boligbyggeri, samt hjælp til skadesopgørelse.

Byggeri & Teknik er ejet af 4 landboforeninger, men arbejder for alle de kunder, som kan bruge vores kompetencer. Virksomheden har ansat ingeniører, arkitekter, konstruktører, agronomer, landbrugsteknikere, tekniske designere og specialister på teknikområdet. Derfor er vi – sammen med øvrige faglige rådgivere – garant for en tværfaglig indgangsvinkel til alle projekter, store som små, så vores kunder til enhver tid får det bedste beslutningsgrundlag.

Se mere på www.byggeri-teknik.dk eller www.tegnestuenbirk.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Spjald.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Spjald
  • Onsdag den 17. maj 2023

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Bygningsingeniør
    • Brande
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info