Rekrutteringsfirma

Innovativ Lead Software Engineer som kan sætte retningen for projekter og yde kompetent softwareteknisk sparring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du til udvikling af højteknologiske løsninger til medicoindustrien og har lyst til at tage ansvaret for den softwaretekniske del i projekter samt udvikle MME Nordic’s nye HW/SW-platform? Så er det dig, vi står og mangler som Lead Software Engineer.

VIL DU MED PÅ VÆKSTREJSEN HOS MEDICOBRANCHENS FORTRUKNE SAMARBEJDSPARTNER
MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed, som på få år har markeret sig på markedet med deres mange års erfaring og viden indenfor automation. Virksomheden har siden sin spæde start kun set én vej og oplever på nuværende tidspunkt markant vækst efter at have rettet fokus mod det globale marked. Dette danner grundlag for virksomhedens egen ambitiøse vækststrategi, som skal drive MME Nordic endnu længere frem. I foråret indgik virksomheden i et nyt partnerskab med Eltronic Group, hvilket stiller MME Nordic endnu stærkere i forhold til at udnytte deres internationale vækstpotentiale.

I forbindelse med virksomhedens vækst søger vi på vegne af MME Nordic en lead softwareingeniør, der har flere års erfaring fra en eller flere lignende stillinger, og som har en bred viden indenfor programmering af særligt PLC, HMI og Motion-applikationer.

EN HVERDAG PRÆGET AF ANSVAR, STOR BERØRINGSFLADE OG GODE UDVIKLINGSMULIGHEDER
I stillingen vil man agere softwareteknisk frontfigur på projekter og vil have det tekniske ansvar for projekternes udviklere både interne såvel som eksterne. Derfor vedrører en stor del af arbejdet ligeledes dialog med kunder og træffe de endelige beslutninger for projekternes retning. Ellers vil stillingen overordnet bære præg af en traditionel softwareingeniørs arbejdsområder, hvor der vil være fokus på udvikling af software til unikke automationsløsninger, hvilket bl.a. indebærer generel konfiguration, test, dokumentation og implementering.

UNIK MULIGHED FOR AT TAGE DEL I UDVIKLINGEN AF MME NORDIC’S NYE HW/SW PLATFORM
Afdelingen er på nuværende tidspunkt midt i et spændende projekt omkring at udvikle MME Nordic’s nye hardware og software platform til deres kunder, og man vil i stillingen få en central rolle i forbindelse med udviklingsprocessen af denne. Du vil blive en del af et mindre team bestående af tre kompetente medarbejdere, hvor du vil agere sparringspartner. Derudover vil du blive specialist på dit eget område og supportere dine kollegaer med softwareteknisk knowhow og omvendt.

Arbejdsområderne indeholder derudover følgende:

  • At tage den softwaretekniske lederrolle og gå forrest samt styre og koordinere softwareindsatser i projektafviklingen.
  • At agere bindeleddet mellem MME og kunden på den softwaretekniske side og udføre softwareteknisk sparring med kunden.
  • Programmering af PLC, HMI, Motion, Robot og Vision med særligt fokus på PLC, HMI og Motion-applikationer.
  • Indkøre projektet/maskinen i samarbejde med resten af projektteamet.
  • Udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation samt udføre grundig test af software.
  • Holde sin viden ajour indenfor de softwareområder MME arbejder indenfor samt sit eget specialistområde.
  • Tage stor del i udviklingen af MME Nordic’s softwareplatform og standarder.
  • Deltage i rejseaktivitet i et omfang af 20 dage årligt i forbindelse med indkøring og test i både Danmark og udlandet samt oplære slutbrugeren i maskinen.

DINE FAGLIGE KOMPETENCER

  • En relevant uddannelse eller baggrund som softwareingeniør, automationstekniker, automationsteknolog eller lignende.
  • Minimum 3-5 års erfaring med programmering af PLC, HMI og Motion-applikationer og også gerne stiftet bekendtskab med Robot og/eller Vision i en tidligere sammenhæng.
  • Erfaring med eller kendskab til softwareområder som Rockwell, Siemens, Omron, Beckhoff eller WINCAPS.
  • Har gerne erfaring med ledelse af softwareudviklere på projekter.
  • Har en mekanisk forståelse og er logisk tænkende.
  • Er i stand til at analysere og vurdere problemstillinger.
  • Besidder en god forretningsforståelse og kan netværke og skabe relationer.
  • Har gode kommunikationsegenskaber både internt og eksternt samt en positiv attitude.
  • Kan begå sig på dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.

Derudover forventer vi, at du har en tillidsvækkende og udadvendt profil, at du besidder en god portion faglig stolthed og er teknisk udadvendt samt kundeminded. Vi ser derudover gerne, at du har gode strukturelle evner.

HØJTEKNOLOGISK VIRKSOMHED MED STORE AMBITIONER
MME Nordic A/S er hovedleverandør af komplette løsninger indenfor produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien. Virksomheden agerer den unikke samarbejdspartner, der varetager alt fra rådgivning til konstruktionen af kundernes innovative maskiner.

Virksomheden er geografisk placeret i Thisted og er den unikke kombination af tegnestue, ingeniørhus og det udførende maskinbygningsfirma. Alle arbejder sammen om målet om at være den fortrukne samarbejdspartner i branchen, som altid sætter kundens krav og ønsker først. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kerneværdier, som de står for og lever efter.

MME Nordic A/S tilbyder:

  • En dynamisk hverdag som er præget af en åben og ærlig omgangstone med plads til koncentration og fordybelse.
  • En virksomhedskultur som er baseret på ordentlighed og gensidig respekt, hvilket kommer til udtryk internt mellem medarbejderne såvel som udadtil i relation til virksomhedens samarbejdspartnere.
  • En aktiv personaleforening der sørger for sociale arrangementer, der styrker sammenholdet på tværs af virksomheden.
  • Sundhedsordning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler