Rekrutteringsfirma

Udviklingsorienteret Automation Software Engineer med bred faglighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du til udvikling af højteknologiske løsninger til medicoindustrien og brænder for at udvikle og teste software hertil? Kan du bidrage med en bred faglighed og kan få tingene til at gå op i højere enhed til gavn for virksomhedens kunder? Så er det dig, vi står og mangler som den nye Automation Software Engineer.

VIL DU MED PÅ VÆKSTREJSEN HOS MEDICOBRANCHENS FORTRUKNE SAMARBEJDSPARTNER?
MME MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed, som på få år har markeret sig på markedet med deres mange års erfaring og viden indenfor automation. Virksomheden har siden sin spæde start kun set én vej og oplever på nuværende tidspunkt markant vækst efter at have rettet fokus mod det globale marked. Dette danner grundlag for virksomhedens egen ambitiøse vækststrategi, som skal drive MME Nordic endnu længere frem. I foråret indgik virksomheden i et nyt partnerskab med Eltronic Group, hvilket stiller MME Nordic endnu stærkere i forhold til at udnytte deres internationale vækstpotentiale.

I forbindelse med virksomhedens vækst søger vi på vegne af MME Nordic en softwareingeniør med erfaring særligt indenfor programmering af PLC, HMI og Motion-applikationer.

EN SPÆNDENDE HVERDAG MED FOKUS PÅ HØJ KVALITET, UDVIKLING OG FAGLIG STOLTHED
I stillingen som softwareingeniør bliver dit primære arbejdsområde at udvikle software til unikke automationsløsninger i samarbejde med virksomhedens kunder i både ind- og udland. Du vil blive koblet på projektet allerede i designfasen og vil tage del i stort set alle led i forbindelse med projektet lige fra softwareudvikling, konfiguration, dokumentation, test og implementering. Man vil typisk blive ansvarlig for et delområde eller flere opgaver alt afhængig af projektets omfang.

Du vil indgå i en dynamisk hverdag med fokus på høj kvalitet og udvikling samt faglig stolthed, hvor der er tid til fordybelse. Du vil blive en del af et mindre team bestående af tre kompetente medarbejdere, som du vil sparre med i det daglige. Samtidig vil du få et område, du bliver specialist på, hvor du vil supportere kollegaer med softwareteknisk knowhow og omvendt.

Arbejdsopgaverne indebærer derudover bl.a.:

  • Programmering af PLC, HMI, Motion-applikationer, Robot og Vision med særligt fokus på PLC, HMI og Motion-applikationer.
  • Indkøring af projektet/maskinen i samarbejde med resten af projektteamet.
  • Udarbejdelse af specifikationer og teknisk dokumentation samt udføre grundig test af software.
  • Rapportering til den softwaretekniske lead.
  • Holde sig ajour indenfor de softwareområder MME arbejder med samt sit eget specialistområde.
  • Deltage i rejseaktivitet i et omfang af 20 dage årligt i forbindelse med indkøring og test i både Danmark og udlandet samt oplære slutbrugeren i maskinen.

DINE FAGLIGE KOMPETENCER

  • En relevant uddannelse eller baggrund som softwareingeniør, automationstekniker, automationsteknolog eller lignende.
  • Du har som minimum 2 års erfaring med programmering af PLC, HMI og Motion-applikationer.
  • Du har erfaring med eller kendskab til softwareområder som f.eks. Rockwell, Siemens, Omron, Beckhoff eller WINCAPS og teknologier som Motion, Robot og Vision.
  • Du besidder en god mekanisk forståelse og er logisk tænkende.
  • Du er i stand til at analysere og vurdere problemstillinger.
  • Du har gode kommunikationsegenskaber både internt og eksternt samt en positiv attitude.
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.

Derudover lægger vi vægt på, at du er i besiddelse af en god portion faglig stolthed og er kundeminded. Vi ser samtidig gerne, at du går struktureret til værks og evner at prioritere dine egne arbejdsopgaver.

HØJTEKNOLOGISK VIRKSOMHED MED STORE AMBITIONER
MME Nordic A/S er hovedleverandør af komplette løsninger indenfor produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medico-industrien. Virksomheden agerer den unikke samarbejdspartner, der varetager alt fra rådgivning til konstruktionen af kundernes innovative maskiner.

Virksomheden er geografisk placeret i Thisted og er den unikke kombination af tegnestue, ingeniørhus og det udførende maskinbygningsfirma. Alle arbejder sammen om målet om at være den fortrukne samarbejdspartner i branchen, som altid sætter kundens krav og ønsker først. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kerneværdier, som de står for og lever efter.

MME Nordic A/S tilbyder:

  • En dynamisk hverdag som er præget af en åben og ærlig omgangstone med plads til koncentration og fordybelse.
  • En virksomhedskultur som er baseret på ordentlighed og gensidig respekt, hvilket kommer til udtryk internt mellem medarbejderne såvel som udadtil i relation til virksomhedens samarbejdspartnere.
  • En aktiv personaleforening der sørger for sociale arrangementer, som styrker sammenholdet på tværs af virksomheden.
  • Sundhedsordning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler