Applications Specialist – med flair for projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Applications Specialist – med flair for projektledelse

Relevant baggrund indenfor IT på bachelor- eller kandidatniveau

Lyder det interessant at lede forskellige digitaliseringsprojekter i en global produktionsvirksomhed, der er i fuld gang med en spændende digital transformation? Og trives du i en rolle, som kombinerer din interesse for at komme ud i forretningen, tale med og lytte til brugernes behov – og din teknisk faglige evne til at være udførende og omsætte behovene til digitale løsninger direkte i systemerne? Så er du muligvis vores nye kollega...

Få ansvar for at implementere spændende digitaliseringsprojekter
I Kyocera Unimerco er vores digitale strategi klar - manuelle arbejdsgange skal digitaliseres og automatiseres. Gamle forretningsunderstøttende IT-systemer skal opdateres eller udfases, imens nye systemer og teknologier udvikles og implementeres. Og vi er allerede nået langt.

For vores Business Applications team betyder det direkte involvering i en masse spændende og varierende IT-projekter, som skaber både faglig og personlig udvikling.

Lige nu søger vi en fagligt dygtig og behagelig ny kollega til teamet, som i tæt samspil med forretningen skal lede forskellige digitale projekter i mål.

Er det dig? Så bliver du en del af et fagligt skarpt og humørfyldt team på 5 personer, som varetager udvikling, vedligeholdelse, support og projektledelse af vores forretningsunderstøttende IT systemer i koncernen.

Der arbejdes med en bred vifte af forretningsunderstøttende IT-systemer og teknologier, lige fra ERP, Business Intelligence til PLM (Product Lifecycle Management) og PIM (Product Information Systems) med mere, som bliver anvendt af ca. 600 IT-brugere i bl.a. Danmark, USA, Tyskland og England.

De seneste par år har to af teamets store projekter været udvikling og implementering af et PLM-system i vores produktion til optimering og styring af alle produktionsprocesser samt et PIM-system, som anvendes til styring af produktdata.

Dine arbejdsopgaver
Du får til opgave at omsætte forretningens behov i vores danske såvel som udenlandske selskaber til egentlige digitale løsninger og drive projekterne - naturligvis i tæt samspil med forretningens interessenter, bl.a. produktions- og salgsafdelinger, vores interne udvikler og de øvrige applikationsspecialister i teamet. Arbejdsmetoden er agil, bl.a. Scrum. Nogle gange udvikler og udfører du selv de tekniske løsninger i vores systemer, andre gange får du assistance af vores interne udvikler eller øvrige applikationsspecialister.

Dine første primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sætte dig godt ind i vores PIM projekt for at forstå forretningens/brugernes behov og lede projektet i mål.
  • Udvikle PLM systemet yderligere, så det er klar til fuld implementering i vores produktion.
  • Ad hoc 2nd og 3rd level support opgaver til koncernens IT- brugere i de anvendte forretningssystemer.

Dine øvrige opgaver bliver bl.a. at drive diverse brugertests samt forankring af tests i forretningen – det kan være ved at udarbejde struktur og arbejdsprocesser for test cases mv.

Hvis du viser, du både kan og vil, er der også gode muligheder for videreudvikling – det kan ske ved, at du selv lærer at udvikle i systemerne, bliver Scrum master eller andet.

Du kommer naturligvis ikke til at stå alene men er garanteret god sparring af din nærmeste leder samt teamets dygtige projektledere og applikationsspecialister.

Dine kvalifikationer

  • Vi forestiller os, du har en relevant uddannelse indenfor IT, f.eks. datamatiker, cand.it (IT-KO, informationsvidenskab) eller lign. Du kan både være nyuddannet eller have et par års relevant erhvervserfaring.

  • Du er struktureret, har et godt overblik samt erfaring med at lede projekter – gerne af digital karakter – er du endda certificeret indenfor projektledelse, er det en fordel men ikke et krav.

  • Du har en naturlig interesse for IT samt god og opdateret viden om forskellige AI-teknologier, digitale muligheder og tendenser, og er måske endda samtidig vant til at læse kode og udvikle i C# eller et andet sprog – er du blot vant til lidt scripting, men til gengæld har lyst og flair for at lære det, er det en fordel.

  • Du er en teamplayer, som interesserer sig for forretningen, lytter til brugernes behov og trives med at komme ud i forretningen for at omsætte forretningens behov til egentlige og gode digitale løsninger.

  • Da du får tæt kontakt til brugere i forskellige lande på tværs af vores koncern, behersker du flydende engelsk i både skrift og tale.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Business Applications & Digitalization Manager Simon Lyhne eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Sunds

Lignende jobs

  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing - Sk..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0