Mobile App Developer – Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Trifork Aalborg er etableret for 6 år siden. Vi er vokset fra 2 til 50+ medarbejdere og ønsker at fortsætte den udvikling - det kræver, at vi får DIG på holdet!


Du er et softwaretalent og har en kandidat i software, datalogi eller lignende. I rammerne hos Trifork vil dit talent konstant udvikles yderligere, da du hver dag udfordres i nye projekter med forskellige nye teknologier.

Vi søger en mobil udvikler der kan udvikle både native apps til IOS eller Android samt apps via crossplatform frameworks. Kan du det hele er der et perfekt match. Hvis ikke så lærer du det hos Trifork og efter 2 år har du fået bygget så meget på din viden, at du kan det hele.

Du har som minimum erfaring med native udvikling til enten IOS/Android. Har du også erfaring med web baseret frontend-udvikling er det en fordel.

Du bliver en del af et team af erfarne udviklere, hvor vi arbejder med løsninger til forskellige brancher. Det faglige niveau er helt i top, og dine kollegaer deler deres viden fra dag 1. Opgaverne varierer, så det er vigtigt, at du er omstillingsparat og elsker at få nye udfordringer. Vi har mange forskellige projekter igang med et bredt spænd af teknologier indenfor f.eks. Cloud (primært AWS & Azure), Sikkerhed, Mobile apps, Single Page Apps, Micro services, Docker, Big Data, Machine Learning og meget andet. Trifork er det rette sted hvis man ønsker løbende at opdatere og udvide sin tekniske profil.

Vi arbejder for flere store kunder primært i Aalborg samt nogle mindre kunder, hvor vi agerer både teknisk- og produktudviklingspartner.

Om dig


Du har erfaring med app udvikling og gerne design fra andre projekter og går op i dit håndværk. Du er ikke altid fristet af "den hurtige løsning", men forstår at tænke både brugerne, arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Du nyder at arbejde i alle dele af udviklingsprocessen – fra idé og kravspecifikation til implementering, release, vedligeholdelse og fejlretning.

Du har en stærk teknisk viden – herunder forståelse for slutbrugeroplevelse. Du er også i stand til at producere velstruktureret og læsbar kode, og du har høj fokus på kvalitet.

Vi forventer, at du:


  • Har solid professionel programmeringserfaring og interesse i fortsat udvikling og læring

  • Primært har erfaring med udvikling af apps til mobile enheder, gerne både til iOS og Android

  • Gerne har erfaring med anden frontend-udvikling eller interesse for at vokse den vej

  • Har kendskab til en eller flere af følgende teknologier: React, Typescript, Swift, Kotlin

  • Har erfaring med at arbejde med agile processer
  • Tager ansvar for egne opgaver
  • Har et vist niveau i bordfodbold - eller er du Trifork e-Sports nye CS spiller?

  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau


Hvad vi tilbyder:


Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben og ærlig atmosfære, og vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. F.eks. har vi løbende tech-demos, hvor vi ser på ny teknologi samt sociale arrangementer om aftenen, hvor vi hygger og spiser noget god mad.

Efter de første få måneder hos Trifork bliver du inviteret på vores "Family Training" med vores CEO/Founder med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden. Family Training foregår som regel i på Casa Maria, der er Triforks Finca på Mallorca.

Ikke mere end 42 mennesker på kontoret


Hvorfor? Vi ønsker at sikre, at et kontor ikke bliver for stort, så du altid ved, hvem du sidder ved siden af. Ved ikke at have for store kontorer sikrer vi en uformel og afslappende kultur, hvor alle kender hinanden. Trifork føles som at arbejde i en lille virksomhed. Det skaber et stærkt og samarbejdsvenligt miljø, hvor teams, der arbejder på forskellige projekter, altid deler viden med hinanden.

Samtidig er vi mere end 1000 kollegaer i Trifork Group, så vi er både små og store. På den måde har man ekstra kollegaer på de andre kontorer, som man kan spare med. Det er også med til at gøre Trifork til en god og spændende arbejdsplads.

Derudover tilbyder vi:


  • Mulighed for at bruge de nyeste teknologier i dine projekter
  • Trifork Hackerdays - vi tager væk i sommerhus for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier
  • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør. Godt arbejdsmiljø og sundhedsforsikring.
  • GOTO Konference - hvert år tager vi på GOTO konference og lærer om super trends og state of the art teknologier.
  • Årlig strategitur til enten Mallorca (Sol), Montgenevre(Ski), Harzen(MTB) eller Zurich (Lidt af det hele :-)

  • Macbook Pro/high-end Dell og telefon efter eget valg

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi opfordrer dig til at adressere de forventninger vi har til dig i din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Aalborg

    Business Central Senior Consultant, AalborgI am working with one of Denmark's top D365 BC/NAV partners, they are looking to bring in a senior consultant, motivated to move into a team lead posi..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler (praktik) i Aalborg

    Har du en passion for spiludvikling, og brænder du for at udvikle nogle af de bedste spilleautomater på markedet? Så læs videre her - for vi søger praktikanter til vores team af spiludviklere.C..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Aalborg

    Er du Nordjyllands bedste UX-designer? Hvis du elsker lækkert design, at skabe intuitive brugeroplevelser og ikke er bange for at sætte barren højt, så er det dig, vi søger til en nyoprettet stilli..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være en del af en international organisation, med uanet vækstpotentiale og sund..
    • Frontendudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 13
12. april 2024 14
11. april 2024 13
10. april 2024 10
9. april 2024 12
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 12
2. april 2024 11
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 9
28. marts 2024 11
27. marts 2024 10
26. marts 2024 11
25. marts 2024 12
24. marts 2024 12
23. marts 2024 12
22. marts 2024 10
21. marts 2024 10
20. marts 2024 9
19. marts 2024 9

Værd at vide når du søger job som frontendudvikler i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!