Kreditormedarbejder til virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kreditormedarbejder til virksomhed i vækst


Sætter du en ære i at nå dine deadlines og bidrage til, at den daglige drift kører på skinner? Er du en haj til tal, og motiveres du af at skabe en god kundeoplevelse for vores mange kunder og behandlere? Hos os vil du indgå i et stærkt team, som hver dag hjælper og sparrer med hinanden – samtidig med at du vil få dit eget selvstændige ansvarsområde – og ikke mindst have en vigtig rolle i den løbende udvikling og automatisering af arbejdsgange og systemer.

OM JOBBET

Som kreditormedarbejder vil du skulle behandle indkomne fakturaer fra både vores danske og svenske leverandører og kunder. Du vil skulle sikre, at fakturaerne opfylder vores fakturakrav, og ikke mindst at de bliver korrekt registreret i vores systemer. Fakturaerne modtages hovedsageligt via E-faktura og mails, som indlæses via automatiserede processer, men der vil også forekomme manuel behandling og kontrol. En del af jobbet vil derfor bestå af kontakt med behandlere og kunder via telefon og mail i forbindelse med fakturabehandlingen.

Særligt vil der i din rolle også ligge et selvstændigt ansvar for vores svenske selskab, DSS Hälsa – som du vil skulle sikre fakturahåndteringen af i samarbejde med dine kollegaer. Derudover vil en af dine opgaver være at indgå i tæt samarbejde med vores IT-afdeling vedrørende løbende optimering og automatisering af vores betalingssystem – samt de generelle arbejdsgange og procedurer i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Behandle og validere indkomne fakturaer
  • Oprette købsfakturaer samt afstemninger af mellemværende med leverandører
  • Besvare telefoniske henvendelser samt mails fra kunder og leverandører
  • Deltage i automatisering og effektivisering af procedurer og processer

Du bliver en del af vores økonomiafdeling på i alt 16 medarbejdere, der tilsammen håndterer økonomiopgaverne for koncernens 4 selskaber. Herunder vil du blive tilknyttet Regningsteamet bestående af 9 medarbejdere, som i fællesskab håndterer fakturaer fra vores behandlernetværk.

DIN PROFIL

Du har erfaring fra en økonomiafdeling og har arbejdet med kreditorer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Dynamic 2016 og Continia Document Capture – men ikke et krav. Du kan begå dig på engelsk i skrift og i tale. Det vil ligeledes være en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til det svenske sprog og marked.

Som person formår du at arbejde struktureret og går op i kvaliteten af dit arbejde. Du er en holdspiller og sætter teamets mål foran egne – det er derfor vigtigt, at du besidder gode samarbejdsevner. Du har en positiv tilgang til tingene og tænker i muligheder frem for begrænsninger. Du formår at holde hovedet koldt, når der er travlt – og du trives i et arbejdsmiljø, hvor det går stærkt, og hvor du bliver udfordret i takt med, at dine arbejdsopgaver løbende udvikler sig. Du tager ansvar for dine opgaver og sikrer, at de bliver afsluttet inden for de fastsatte deadlines. Du er glad for telefonisk kundekontakt og formår altid at fremstå serviceminded og professionel.

VI TILBYDER

Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt. Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET

Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket nedenfor. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Tania Toxværd på tlf. +45 2075 9608.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 240 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5