Rekrutteringsfirma

FINANCIAL CONTROLLER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

- med reference til CFO (mulighed for at kunne arbejde ud fra "satellitkontoret" i Odense)

SKAKO A/S
Bygmestervej 2
DK – 5600 Faaborg
www.skako.com

VIRKSOMHEDEN

SKAKO-koncernen er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Virksomheden er en international produktionsvirksomhed i vækst. Virksomheden arbejder inden for to forretningsområder: Concrete som beskæftiger sig med udvikling og produktion af blandeudstyr til fremstilling af beton, og Vibration som beskæftiger sig med vibrationsudstyr til forskellige industrier indenfor mine- og bilindustri samt recycling.

SKAKO's hovedformål er at udvikle løsninger, der er tilpasset fremtidige krav, imødekomme kundernes individuelle behov og hjælper dem med at styrke deres position på markedet.

Kernekompetencer og knowhow inden for design, projektstyring, salg og service anvendes på de primære markeder for salg og service af komponenter, anlæg og komplette løsninger. SKAKO har omkring 210 ansatte, hvoraf halvdelen er ansat i SKAKO Concrete og halvdelen i SKAKO Vibration.

Virksomhedens hovedkontor ligger i Faaborg og har egne selskaber i Frankrig, Tyskland, UK, Spanien og USA samt sælgere og agenter rundt omkring i verden.

Stillingen som Financial Controller giver en unik mulighed for at være med i den langsigtede udvikling af SKAKO. Situationen i SKAKO er positiv med en solid ordrebeholdning. Så der er mulighed for at arbejde langsigtet i forhold til, at regnskab og rapportering understøtter de strategiske mål.

En status som børsnoteret virksomhed, samt den internationale koncernstruktur byder også på spændende faglige udfordringer og mulighed for rejseaktivitet til koncernens datterselskaber beliggende i Spanien, Frankrig, Tyskland, UK og USA.

Der er ambition om vækst, og Controlleren kommer til at spille en central rolle i at understøtte strategien på finanssiden.

STILLINGEN

Stillingen er nyoprettede og vil referere til Group CFO. Den er baseret i Faaborg og er en del af et Controller team på i alt 3 medarbejdere, mens den samlede finansafdeling dækker over i alt 14 medarbejdere, hvoraf 8 er baseret i Faaborg.

Der vil være mulighed for at arbejde på ”satellitkontoret” i Odense, hvor der p.t. er 16 fulde arbejdsstationer og hvor der hver dag vil være kolleger.

Der ligges vægt på det tætte samarbejde mellem CFO, de øvrige medarbejdere i finansfunktion, men også med andre funktioner i organisationen.

Strukturen i teamet og i organisationen er meget flad, og kulturen er, at alle hjælper alle, når det brænder på.

ANSVARSOMRÅDER

Efter en grundig introduktion i gruppens forretningsprocesser og virksomheden i øvrigt, får den nye Controller som væsentligste opgave at være medansvarlig for rapporteringen til ledelsen.

Stillingen er meget selvstændigt og man planlægger i store træk selv sin arbejdsdag.

Du bliver en del af en professionel og international orienteret afdeling med otte danske og seks udenlandske medarbejdere i de forskellige datterselskaber rundt om i Europa og USA.

Med den ønskede vækst som gruppen har sat sig for at nå både omsætnings- og resultatmæssigt inden for de næste par år, samt de krav der stilles til en virksomhed af denne størrelse med hensyn til økonomisk styring og rapportering, vil opgaverne være:

  • Udarbejdelse af rapportering til at sikre overholdelse af rapporteringsfrister, og at regnskabs- og controlling opgaver leveres i den nødvendige kvalitet.
  • Fokusområder er at understøtte og udvikle forretningen, herunder udarbejdelse af regnskab og rapportering i koncernen, hvor der er høje krav til rapportering grundet børsnotering.
  • Som Financial Controller bliver man en nøgleperson i forhold til at optimere processer og rapporterings- og analysesystemer med fokus på at skabe struktur og gennemsigtighed i data.
  • Vigtig sparringspartner for koncernens CFO og vil sidde i en central rolle med tæt kontakt til mange stakeholders rundt i forretningen.
  • Mulighed for at opbygge, udvikle og definere din egen rolle i samarbejde med dygtige og ambitiøse kollegaer. Kulturen er professionel, men uformel med fokus på udvikling menneskeligt og fagligt med stor fleksibilitet.

Teamet er kendetegnet ved dets høje faglighed, en uformel omgangstone, en stor ansvarsfølelse – overfor både opgaver og virksomhed – og et støttende og hjælpsomt socialt miljø.

De primære opgaver omfatter bl.a.:

  • Indsamle finansielle data og skattemæssige opgørelser, herunder ledelsesrapportering
  • Være medansvarlig for rettidig og nøjagtig lukkeproces ved månedsafslutning, herunder rapportering til CFO og den lokale ledelse i overensstemmelse med IFRS
  • Gennemgå, analysere og validere de løbende regnskaber og månedsafslutninger m.v.
  • Være medansvarlig for rettidig og nøjagtig rapportering ved kvartaler og årsafslutning, herunder rapportering til CFO og den lokale ledelse i overensstemmelse med IFRS
  • Sikre overholdelse af virksomhedens politikker og retningslinjer samt lokale love mv.
  • Stå i spidsen for procesforbedringer og tilpasning af praksis på tværs af landegrænser
  • Proaktivt søge efter at optimere brugen af IT-værktøjer, hvilket muliggør yderligere effektivitetsgevinster i de økonomiske processer
  • Medansvarlig for at udvikle processer, automatisering og ”work smarter”, således at administrative regnskabsopgaver minimeres. I takt med udviklingen af processerne vil den administrative arbejdsbyrde falde, og der vil være rig mulighed for selv at påvirke stillingen.

KANDIDATEN

Kandidaten har som revisor arbejdet med professionelle kunder og har opbygget en stærk regnskabsforståelse, erfaring med bogholderi, månedsrapportering, controlling mm.

Det er ikke et krav, at du efter din revisionstid har prøvet kræfter på den anden side af bordet, men en lignende rolle som controller i en regnskabsafdeling i en mellemstor virksomhed med professionelle rapporteringsprocedurer er også en mulig vej til jobbet.

Som person er du først og fremmest analytisk, talstærk, ambitiøs og velstruktureret. Du er løsningsorienteret, besidder et stort drive og gå-på-mod og er hands-on i opgaveløsningen. Du er en teamplayer med gode samarbejds- og kommunikationsevner - både lokalt og internationalt – og har det samtidig fint med at løse mere lavpraktiske opgaver. Derudover er det væsentligt, at du som ansvarlig for virksomhedens rapporteringer er særdeles detaljeorienteret, grundig og kvalitetsbevidst, og at du trives med skarpe deadlines.

Som person forventes der, at du er i besiddelse af følgende egenskaber:

  • Naturlig pondus og er proaktiv.
  • Et højt energiniveau og er selvkørende.
  • Udadvendt og god til at motivere kollegaer, såvel som eksterne partnere.
  • Et godt overblik og arbejder struktureret.
  • Forretningsmæssig forståelse.
  • Skabe resultater i samspil med dine kollegaer og bidrage til helheden.
  • IT-minded og sætter dig hurtigt ind i systemer.

Den ideelle kandidat kommer fra en produktionsvirksomhed eller fra en projektorienteret virksomhed, men dette er ikke et krav.

Du har ideelt erfaring fra lignende stilling, eller ser stillingen som et naturligt næste skridt i din karriere. Du har mod på nye udfordringer og vil gerne tage ansvar i en virksomhed, som er præget af vækst og fokus rettet mod projektleverancer og udvikling af serviceforretningen.

Derudover forventes du at kunne kombinere kvalitetsleverancer, teknik og service med projektstyring.

Der tilbydes:

  • Muligheden for at være en del af SKAKO’s ekspansion og udvikling.
  • Et alsidigt job med ansvar og en bred daglig kontaktflade.
  • Gode personlige udviklingsmuligheder og høj grad af medindflydelse.
  • En spændende hverdag hvor din daglige indsats giver synlige resultater.
  • Gode kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Grundig oplæring i virksomhedens produkter og processer.

UDDANNELSE

Meget gerne uddannet revisor fra et solidt og relevant professionelt revisionshus, eller anden økonomisk baggrund kombineret med HA, HD-R eller lignende.

IT

Rutineret bruger af Microsoft Office pakken, herunder især stærkt kendskab til Excel og moderne ERP-Systemer og måske Power BI. Har du erfaring med Dynamic Nav, vil det være en fordel, men ikke et krav.

SPROG

Dansk og engelsk flydende

VIRKDSOMHEDEN TILBYDER

Virksomheden tilbyder et spændende og udfordrende job i en international, børsnoteret virksomhed med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling ved at tage ansvar og vise initiativ.

Den internationale atmosfære understøtter virksomhedens vision og afspejler SKAKO’s kerneværdier, som er at sikre kundernes produktionsflow så problemfrit, pålideligt og bæredygtigt som muligt.

Der tilbydes fleksible arbejdstider og mulighed for 1-2 dage om ugen at arbejde på satellitkontor i Odense.

GAGEPAKKE

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og modsvarer de stillede krav til kvalifikationer, kompetence og erfaring.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense M

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    Er du en erfaren revisor eller har du tidligere arbejdet som controller? Er du kendt for din kvalitetsbevidsthed og brænder for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du mås..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (elev) i Odense

    Søger du en udfordrende elevplads som regnskabselev i en spændende virksomhed midt i Odense, kan det være dig vi har brug for. Vi søger en regnskabselev med start den 1. september 2024. Uddannelses..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i Odense C

    Studentermedhjælper til driftscontrollere i Kreditafdelingen til 3C Retail A/SIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense N

    We are searching for an Accounting & Office Assistant to run our accounting in a professional manner in collaboration with the Finance Manager. In this role, you will take over bookkeeping and trav..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense N
    Få mere info