Økonom med indsigt i regnskab og økonomiske processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Grib muligheden for et job med faglig tyngde og fokus på høj kvalitet og et godt sammenhold.

Vi udvider det økonomiske hold i Minksekretariatet i Viborg og har brug for flere dygtige kolleger, som gerne vil arbejde i dybden med det økonomiske aspekt i den komplekse sagsbehandling og forberedelse af sager til afgørelse i de nedsatte minkkommissioner.

De økonomiske medarbejdere indgår sammen med de juridiske kollegaer og teamet af administrative kolleger i behandlingen af minkavlernes ansøgninger om erstatning.

Hverdagen i Minksekretariatet
Du bliver en vigtig medspiller i et sekretariat med fokus på høj kvalitet og et godt sammenhold. Et godt arbejdsklima, er vigtigt for os. Vi hjælper hinanden både inden for samme fagområde og på tværs af dem alt efter, hvad der giver mening. Vi arbejder typisk i teams, hvor forskellige faglige styrker mødes og skaber de bedst mulige løsninger på opgaverne.

Du får et spændende og udfordrende job i Viborg med engagerede kolleger og en arbejdsdag, der også rummer plads til fritid og familieliv. Efter din opstart er der evt. mulighed for hjemmearbejde i mindre omfang, ligesom vi har flekstid og betalt frokostpause.

Du får kollegaer, som er topmotiveret for at give en korrekt og ensartet behandling til minkavlerne og følgeerhvervene. Du vil opleve en stærk pionerånd med en entusiastisk evne og vilje til at løse opgaverne. Vi værner om vores sammenhold gennem forskellige sociale arrangementer som fx fredagsbar, sommerfest, julefrokost, mv.

Dine arbejdsopgaver

  • Kontrol og validering af økonomiske oplysninger
  • Kontrol og validering af erstatningsopgørelse
  • Arbejde på tværs af faggrupper, særligt har du et tæt samarbejde med de juridiske sagsbehandlere
  • Understøtte kommissionerne under sagernes forberedelse.
  • Bidrage til at kommissionerne kan fastlægge praksis på et nyt retsområde

Vi lægger vægt på, at du:

  • har praktisk viden om aflæggelse af årsrapporter og grundlæggende regnskabsforståelse
  • har bred og almen driftsøkonomisk forståelse
  • er habil bruger af Excel
  • er god til at formidle økonomiske forhold for både fag- og lægfolk

Du får stor indflydelse i forhold til at sikre, at den økonomiske udmåling af erstatningerne sker på et velfunderet og dokumenteret grundlag. Det er derfor en klar fordel, hvis du er vant til at arbejde struktureret og har lyst til at sætte struktur på de arbejdsprocesser, som du selv skal være med til at fastlægge.

Det er en fordel, at du er god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt – og at du kan samarbejde med kolleger med forskellig uddannelsesmæssig og erfaringsmæssig baggrund. Udover kommunikation internt i sekretariatet vil du få en vigtig rolle overfor de forskellige erstatningskommissioner.

Har du praktisk erfaring fra et revisionshus, en økonomi- eller controllerfunktion, herunder forståelse for økonomiske processer m.v. er dette kun et plus.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en teoretisk baggrund som cand.merc., HD’er eller på anden måde har tilegnet dig tilsvarende relevant viden og erfaring. Vigtigst af alt, at du har lyst til økonomisk sagsbehandling og formidling og har et godt humør og gåpåmod.

Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor emnet, men du kan også være nyuddannet eller i starten af din karriere. Du skal kunne formulere dig enkelt og klart og ikke være bange for at tage ansvar.

Du vil blive en del af et kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder samtidig med, at du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved deltagelse i interne introkurser.

Løn og ansættelsesforhold
Din fuldtidsansættelse er med ansættelse senest den 1. april 2023, men er du i gang med at færdiggøre din uddannelse tilbyder vi en deltidsansættelse som bachelorfuldmægtig indtil du har færdiggjort dit studie.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Skatteministeriet. Lønmæssig indplacering sker på baggrund af erfaring og kompetencer.

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2025.

Arbejdsstedet er Toldboden 2, Viborg.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos Sekretariatschef, Simon Bonde-Dinitzen på tlf. 5149 4617.

For spørgsmål om personaleforhold, kan du kontakte HR-Partner, Lillian Hundahl på tlf. 3057 9496.

Ansøgning
Send din ansøgning samt eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest den 5. februar 2023, kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler den 14., 15. og 16. februar.

Minksekretariatet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Minksekretariatet på https://www.minksekretariatet.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København Ø

    Læser du til finansbachelor, og drømmer du om en fremtidig karriere indenfor forsikring og pension? Så skulle du overveje et praktikforløb hos os. Vi tilbyder I et praktikforløb hos os får..
    • Økonom
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0