Rekrutteringsfirma

EL

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

-  med reference til Global Head of Projects

SANOVO TECHNOLOGY GROUP
Datavej 3
DK – 5220 Odense SØ
www.sanovogroup.com

VIRKSOMHEDEN

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf ca. 150 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Virksomheden er kendt for deres høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien.

Virksomheden er fortsat i stor vækst, såvel organisk som ved opkøb af nye virksomheder / teknologier, der komplimenterer den eksisterende forretning.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

STILLINGEN

Stillingen refererer til Global Head of Projects.

Kandidaten vil indgå i virksomhedens samlede projektteam i Danmark, som pt. består af 10 kollegaer. Med denne ansættelse udvides afd. så der er 3 EL-Konstruktører, der deler ansvaret for det el-tekniske. Sammen med kolleger fra Holland, Italien og USA har man tilsammen ansvaret for den el-tekniske del af alle kundeprojekterne – lige fra overlevering fra salgsafdelingen til installation og idriftsætning hos kunden.

OPGAVEN

Projektet, som helhed håndteres af en Projektleder, der har ansvaret for den samlede koordinering og kundekontakten. Installationen og idriftsætningen foretages af virksomhedens egne montører, og kandidatens opgave består i at supportere virksomhedens montører på distancen, hvorfor der vil være meget begrænset rejsearbejde.

Kandidatens primære opgaver vil være:

  • Design, projektering og dimensionering af eltavler til kundespecifikke projekter
  • Konfiguration og kundetilpasning af eksisterende eltavler
  • Udarbejdelse af el-dokumentation
  • Deltagelse i udviklingen af fremtidens eltavler i samarbejde med udviklingsafdelingen – herunder bidrage til øget standardisering og procesoptimering

Alle maskiner færdigmonteres og testes i produktionen inden afskibning til kunden, og kandidaten vil derfor få en daglig og vigtig opgave i at rådgive og sparre med elektrikere / automatikteknikere i virksomhedens montageafdeling.

KANDIDATEN

Det forventes, at den nye EL-Konstruktør har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og evt. nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver – gerne fra en international virksomhed.

Kandidaten skal være en god teamplayer og bevidst om sin del af ansvaret for hele projektet. Kandidaten skal formå at gøre ting færdige på et detaljeret og grundigt niveau, og er samtidig i stand til se, hvilken konsekvens mulige ændringer har på det store billede.

Det er derfor også vigtigt, at kandidaten har gode kommunikative evner, der gør dig i stand til at kommunikere med alle øvrige interessenter på såvel dansk og engelsk, som er virksomhedens koncernsprog.

Derudover ses det som en fordel, hvis kandidaten har:

  • Erfaring med EPlan, Caddy ++ (See Electrical) eller PC Schematic
  • Erfaring fra automationsbranchen
  • Kendskab til maskinleverancer i USA (UL)
  • Praktisk erfaring som elektriker/montør

UDDANNELSE

Maskinmester, El-installatør eller Elektriker med stærke tegnekompetencer vil absolut være en fordel. Det vigtigste er dog, at kandidaten har praktisk erfaring med design og projektering af eltavler samt tegning af el-diagrammer.

IT

Rutineret bruger af Microsoft Office pakken, herunder især Excel. Der tegnes i E-plan, hvorfor erfaring hermed vil være en fordel.

SPROG

Dansk og engelsk flydende. Tysk vil være en fordel.

VIRKDSOMHEDEN TILBYDER

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor kandidaten vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

GAGEPAKKE

Lønpakken indeholder fast løn plus pension inkl. sundhedsforsikring. Derudover adgang til en god kantineordning og en lang række andre personalegoder.

Virksomhedens hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og virksomheden har sociale arrangementer flere gange årligt.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense SØ

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SØ

    - med reference til R&D Manager Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 175 i Da..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    I [xxxxx] digitaliserer vi Danmark og Nordeuropa. Vi skaber og implementerer teknologiske løsninger, der forbedrer livet for millioner af mennesker på tværs af regeringer og private sektorer. Er du e..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info