Introduktionsstilling i kombineret stilling ved Endokrinologisk Afdeling og Center for Kønsidentitet under Sexologisk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Aalborg

En stilling som reservelæge (introduktionsstilling i intern medicin endokrinologi (nr 8001-09-01-i-01) i Region Nordjylland i kombineret stilling ved Endokrinologisk Afdeling og Center for Kønsidentitet under Sexologisk Center, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 01.04.2023.
Stillingen er en fuldtidsstilling med 80% tjeneste ved Endokrinologisk Afdeling og 20% tjeneste ved Center for Kønsidentitet. Stillingen vil opfylde kravene til introduktionsuddannelse i intern medicin.

Arbejdsopgaver, Endokrinologisk Afdeling:
Lægen deltager sammen med afdelingens øvrige læger i diagnostik og behandling af endokrinologiske specialepatienter, men også intern medicinske patienter. Afdelingen prioriterer uddannelse højt. I dagligdagen arbejder yngre læger og speciallæger tæt sammen, hvilket giver mulighed for en høj grad af supervision i arbejdet. Forvagten er aften/nat og i weekender fælles med Nyremedicinsk Afdeling og Geriatrisk Afdeling. Du vil indgå i 13-skiftet 2-delt tilstedeværelsesvagt alle ugens dage.

Arbejdsopgaver, Sexologisk Center:
Du bliver introduceret og oplært til at varetage somatisk udredning, forsamtaler og rådgivning/behandling af mennesker med kønsidentitetsforhold/transkønnethed.
Patienterne er i livslang hormonbehandling med testosteron eller østrogen + testosteronblokker, hvilket har implikationer for en række organer og for seksualitet og reproduktion, der skal udredes og behandles. Kønshormonbehandling kræver omhu og interesse for mennesker og for gynækologisk og andrologisk endokrinologi. Empati og åbenhed over for LGBT-minoriteter er en forudsætning.

Fakta om Endokrinologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital
Endokrinologisk afdeling har lokalsygehusfunktion for patienter med endokrinologiske og intern medicinske sygdomme svarende til ca. 200.000 indbyggere samt specialiseret endokrinologisk funktion for ca. 600.000 indbyggere i Region Nordjylland. Der modtages såvel elektive som akutte henvisninger til både indlæggelse og ambulant undersøgelse.

Afdelingen har som den eneste i Region Nordjylland endokrinologisk regions- og højtspecialiseret funktion og dækker hele det endokrinologiske område – herunder svære tilfælde af diabetes mellitus, hypofysesygdomme, thyroideasygdomme, parathyroideasygdomme, kalcium- og knoglemetaboliske sygdomme, binyresygdomme og svær adipositas.

Afdelingen er normeret til 14 sengepladser i sengeafsnit 8V, et dagafsnit, et ambulatorium og et bioanalytisk afsnit. Indenfor rammerne af ambulatorium og dagafsnit findes bl.a. Diabetes Fodcenter Nordjylland, Adipositasklinik, Osteoporoseklinik samt insulinpumpecenter for Region Nordjylland.

Der er desuden knyttet et forskningsafsnit til specialet. Afdelingen er fagligt ansvarlig for den endokrinologiske funktion ved Aalborg Universitetshospital i Aalborg/Thisted, og på matriklen i Farsø, hvortil afdelingen har udgående lægefunktion.
Den lægelig bemanding udgøres af 16 speciallæger, herunder én cheflæge samt 2 professorer. Herudover uddannelsessøgende læger (KBU, introduktionslæger, HU-læger (endokrinologi og nefrologi)).

Steno Diabetes Center Nordjylland
Som en del af afdelingen hører Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN). SDCN er organisatorisk, fysisk og driftsmæssigt forankret på Aalborg Universitetshospital, men er etableret som et selvstændigt center med en bestyrelse, egen ledelse og eget budget. Udover at være drivkraft for nye supplerende behandling, arbejder Steno Diabetes Center Nordjylland for at styrke kompetenceudvikling, digitale indsatser og tværsektorielt samarbejde. Hertil har centret sin egen forskningsenhed, der udvikler diabetesforskning på internationalt niveau.

Fakta om Sexologisk Center.
Sexologisk Center har som en af tre centre i Danmark højt specialiseret funktion i udredning og behandling af transkønnede. Der henvises for nærværende ca. 350 nye patienter om året fra hele landet til centeret, og området er i kraftig udvikling i både patientantal og opgaver.

Sexologisk Center er en lille, højt profileret, selvstændig afdeling med tre hovedopgaver: Udredning og behandling af mennesker med kønsidentitetsforhold i Center for Kønsidentitet. Desuden behandling af enlige og par med primære og sekundære seksuelle dysfunktioner samt endelig behandling af voldtægtsofre i Center for Voldtægtsofre.

Vi er et muntert team, som består af 4 speciallæger indenfor følgende specialer: gynækologi og obstetrik, endokrinologi samt psykiatri, 6 psykologer, 6 sygeplejersker, 1 socialrådgiver, 4 lægesekretærer samt psykologipraktikanter. Nogle af de ansatte har overlappende opgaver i et mere end et af hovedområderne.

Vi har fælles pauser og vægter det gode arbejdsmiljø højt. Der er skemalagt supervision og tilbagevendende temadage, ved den daglige konference fremlægges cases efter behov. MDT-møder afholdes lokalt 2 gange månedligt og hver 3. måned nationalt med Rigshospitalet, hvor der træffes behandlingsbeslutninger.

Vore værdier er venlighed, respekt og professionalisme. Humor er værdsat.

Det praktiske
Stillingen kan søges af yngre læger med godkendt basisuddannelse.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med Foreningen af Yngre Læger.

Yderligere oplysninger samt stillings- og funktionsbeskrivelse ved henvendelse til cheflæge Torben Østergård, tlf. 97666655, e-mail [email protected] eller cheflæge Astid Højgaard, tlf. 21303270, e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist 6.2.23

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (studiejob) i Aalborg

    Stilling som introduktionslæge i intern medicin reumatologi nr.: [xxxxx]I-03 opslås til besættelse pr.1/5 2024 eller efter aftale. Om afdelingenReumatologisk afdeling varetager diagnost..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Velkommen til en stor og kompleks afdeling, hvor patientforløb koordineres på tværs af afsnit og matrikler. Vi søger en ledende oversygeplejerske med ansvar for vores dagafsnit samt øvre sengeafsni..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Til den unge læge der er mellem introduktionsstilling og hoveduddannelse i anæstesi kan vi tilbyde en stilling med mulighed for at opnå rutine og faglig udvikling inden for anæstesi til abdominalki..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Har du interesse for højt specialiseret kirurgisk sygepleje, prioriterer høj faglighed og har gode mono-og tværfaglige samarbejdsevner, så er denne stilling måske noget for dig.Karkirurgisk afd..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!