Release Train Engineer til dynamisk ART

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være en del af noget større og spille en rolle i Danmarks omstilling til 100% grøn energi? Vil du drive den agile udvikling i en ART, der netop understøtter den grønne omstilling ved at levere og drifte IT løsninger til at støtte Energinet i at løfte rollen som system operatør i Danmark?Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du vil få en vigtig rolle og et stort ansvar for den agile rejse i ART’enVi skal nå i mål med de ambitiøse, danske klimamål, og det er vigtigt, at vi er innovative, nytænkende og nysgerrige. Også når det kommer til vores måder at arbejde og samarbejde på. Derfor startede vi vores agile transformation for godt to år siden. Nu søger vi dig, der vil med på rejsen, og bringe din viden og erfaring i spil som Release Train Engineer til at videreudvikle vores agile proces i ART’en.Vores teams i ART’en består af godt hundrede dygtige kolleger, som er specialister inden for deres felt. Vores teams er meget forskellige, hvor nogle har snust til og andre har meget erfaring i de agile principper og ceremonier, og har erfarne scrum masters, der kan komme ind og støtte dem med at blive dygtigere som team, og til at blive mere værdidrevne i deres måde at arbejde på. Du vil blive en del af et tværorganisatorisk og agilt samarbejde mellem forretningen og IT. Sammen leverer I forsyningskritiske løsninger som bruges af operatøren i kontrolrum til at balancere det danske el-system 24/7/365. Som Release Train Engineer kommer du til at indgå i ART-ledelsen sammen med product managers, system arkitekt, agile people leads og andre støtte funktioner. Dit fokus vil være på at udvikle og optimere måden den agile organisation arbejder på både på tværs af teams og ud imod slut kunden. Dette sikrer du bl.a. ved:
  • At coache scrum masters, så de fortsat kan bidrage til udviklingen i de agile teams
  • Drive ART’ens ceremonier effektivt, og samlet set være med til at drive vores agile udvikling i ART’en
  • Støtte op omkring vores IT-strategi og bidrage til dens eksekvering i det agile setup
  • Kommunikere godt med stakeholders i forretningen og kunne skabe transparens og tryghed hos vores forretning
  • Hjælpe teams med at eskalere ART-impediments
  • Være aktiv sparringspartner i ART-ledelsen
  • Sikre effektivt og agilt samarbejde med interessenter og kunder uden for ART’en, hvor hovedparten er på samme lokation
  • Sikre effektivt og agilt samarbejde med den agile porteføljestyring i forretningen (LPM)
  • Overordnet ønsker vi at distribuerer så meget mandat til teamet som muligt, ud fra den situation og de kompetencer de har.Du er en god facilator og relationsbyggerDu har erfaring med at arbejde agilt i praksis, gerne fra en lignende rolle som Release Train Engineer, Agile coach, programleder el.lign. og du har en interesse i at arbejde i en endnu bredere kontekst. Du har sandsynligvis også erfaring med at skalere det agile og arbejdet med continuous improvement på ART niveau.Vi lægger vægt på, at du har arbejdet med coaching af teams, samt har erfaring med ledelsescoaching. Derudover er du en dygtig formidler og facilitator.Vi forventer, at du har en stor viden og interesse for det agile og relaterede teorier og praktikker, herunder hvordan man med respekt for mennesker, driver forandring og forankring. Det ligeledes vigtigt, at du har en tilgang som servant leader, fleksibel og konsensusorienteret.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader: Mikkel Weyergang Ladegaard på telefon +45 21 39 92 35.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Øvrige i Esbjerg

      Fri kontakt
      Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige (elev) i Brørup

      Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er [xxxxx] den perfekte læreplads for dig!Ønsker du at blive en del af Nordens..
      • Øvrige
      • Brørup
      Få mere info
    • Øvrige i Kolding

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Øvrige
      • Kolding
      Få mere info
    • Øvrige i Billund

      Nyder du at være virksomhedens ansigt udadtil? Har du et udpræget servicegen og smilende fremtoning?Så er det lige præcis dig vi mangler.Vi har to kontorelevstillinger med speciale i administ..
      • Øvrige
      • Billund
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    25. april 2024 26
    24. april 2024 25
    23. april 2024 25
    22. april 2024 25
    21. april 2024 22
    20. april 2024 22
    19. april 2024 23
    18. april 2024 24
    17. april 2024 24
    16. april 2024 24
    15. april 2024 26
    14. april 2024 26
    13. april 2024 27
    12. april 2024 26
    11. april 2024 27
    10. april 2024 26
    9. april 2024 26
    8. april 2024 26
    7. april 2024 25
    6. april 2024 25
    5. april 2024 27
    4. april 2024 27
    3. april 2024 27
    2. april 2024 24
    1. april 2024 24
    31. marts 2024 24
    30. marts 2024 24
    29. marts 2024 26
    28. marts 2024 26
    27. marts 2024 26
    26. marts 2024 28