Account Manager - Fyn og Sydsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For Junckers A/S søger vi en resultatorienteret og fagligt stærk Account Manager til lak og olie-afdelingen. Fokus er bearbejdning og servicering af kunder i både proff- og forhandler-segmentet.



Baggrund
Som led i en ny strategiplan har Junckers opprioriteret forretningsområdet lak og olie bl.a. via tilførsel af flere ressourcer og nye medarbejdere. Derfor oprettes en ny stilling som Account Manager for Fyn og Sydsjælland, ligesom der skrues op for bl.a. teknisk support, udvikling og uddannelse.

Afdeling for lak og olie henvender sig til to segmenter: Gulvslibere, gulvlæggere og grossister i proff-segmentet (under ét kaldet ”proff-kunder”) samt til byggemarkeder, tømmerhandlere og farvehandlere (kaldet ”detail-kunder”). Salgsindsatserne er nogenlunde 50/50 fordelt på de to segmenter, og produktsortimentet indeholder specialudviklede produktserier både til professionel anvendelse og til private gør-det-selv kunder.

Stillingen
Stillingen refererer til salgschefen for lak og olie-afdelingen. Du får ansvar for bearbejdning og servicering af alle kundesegmenter i distrikt Fyn og Sydsjælland.

Du får tæt samarbejde med med de andre Account Managers og salgschefen samt med en række kolleger inden for gulvsalg og i backoffice-funktioner.

Som Account Manager har du ansvaret for en proaktiv opsøgning og bearbejdning af nye kunder i distriktet samt for det tætte, løbende samarbejde med den eksisterende kundekreds.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er:

  • Opsøgende salgsindsatser rettet mod nye kundeemner især i proff-segmentet.
  • Rådgivning, vejledning og træning af proff-kunder.
  • Tæt kontakt til og servicering af de etablerede kunder i distriktet – herunder samarbejde om kampagner, aktiviteter, varepræsentation, POS, demoer, produkttræning osv.
  • Proaktivt salg og tæt opfølgning på kampagner, nyhedslanceringer og andre salgsunderstøttende tiltag.
  • Ansvar for en optimal eksponering af Junckers produkter hos forhandlere.
  • Afholdelse af produktdemonstrationer og lokale messeaktiviteter samt deltagelse på fællesmesser.
  • Deltagelse i møder og forhandlinger med kæder og nøglekunder.


Succeskriterier
Du vil naturligvis blive målt på de konkrete salgsindsatser og resultater i distriktet. Du forventes samtidig udvide og udvikle kundekredsen i proff-segmentet – bl.a. via udnyttelse af de mange nye tiltag til understøttelse af proff-salget. Og du skal øge eksponeringen og positioneringen af Junckers i forhold til alle kundetyper, bl.a. via øget aktivitetsniveau og synlighed i detailbutikkerne, bedre placeringer, øget POS-aktivitet og skarp kampagneopfølgning.

Kandidaten
For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har solid erfaring med KAM-arbejde og salg til professionelle kundegrupper samt meget gerne også med salg til et kædebaseret forhandlernet. Konkret lægges der vægt på, at du har/er:

  • Solid erfaring med salg, service og samarbejde rettet mod proff-kunder i byggebranchen.
  • Kendskab til og gerne erfaring med teknisk og rådgivningskrævende salgsindsatser.
  • Erfaring med at anvende produkt- og brugerfordele aktivt i salgsarbejdet.
  • Meget gerne erfaring med salg til og samarbejde med kædebaserede detailkunder.
  • Stærk i ”added value selling” og evner at formidle virksomhedens værdier og produkternes egenskaber og fordele på en engagerende og værdiskabende måde.
  • Selvstændig, proaktiv og planlæggende i forhold til din egen arbejdsdag.
  • Fleksibel og indstillet på en afvekslende arbejdsdag, hvor fokus og indsats varierer alt efter aktiviteter og kampagner i de to kundesegmenter.
  • Vant til at arbejde efter planlagte salgs- og indsatsplaner og have en relativt høj besøgsfrekvens.
  • Grundlæggende viden om budgetter og kalkulationer.
  • Er rutineret bruger af moderne IT – herunder CRM.

Blandt dine personlige egenskaber er et stærkt, ærligt og brændende salgsgen, stort engagement og lyst til at udvikle dine ansvarsområder og dig selv.

Det er vigtigt, at du motiveres af udfordringer og forandring og kan se styrkerne og mulighederne i at være en del af en dynamisk organisation med store vækstambitioner og i løbende udvikling.

Det er også afgørende, at du er meget vækst- og resultatorienteret, konkurrenceminded og har en forholdsvis robust personlighed – og samtidig er åben og samarbejdende i din tilgang til andre mennesker både internt og eksternt.

Løn m.m.
Fast gage, bonus, pension, firmabil, IT og internet.

Arbejdstid og -sted
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, men overarbejde i rimeligt omfang anses som indregnet i lønnen.
Der må påregnes varierende arbejdstider. Ferie i henhold til ferieloven.
Kandidaten arbejder som udgangspunkt ud fra hjemmeadresse – bopæl derfor indenfor distriktet.

IT
Bruger af MS Office og gerne vant til CRM-system.

Virksomheden
Junckers A/S er Europas største producent af massive trægulve og en af Danmarks største træindustrivirksomheder 320 medarbejdere på verdensplan. Virksomhedens primære mål er at fremstille produkter af højeste kvalitet på baggrund af en løbende dialog med arkitekter, bygherrer, entreprenører og udførende. Det er det tætte samarbejde med branchefolk, der gør det muligt for Junckers at bevare sin position som Europas førende leverandør af massive trægulve.

Junckers er aktiv inden for tre hovedområder: Massive trægulve til projektbyggerier og private boliger, specialgulve til sportshaller og et omfattende program af træplejemidler både til professionelt brug og DIY. Junckers er en 100 % danskejet virksomhed. Hovedsædet ligger i Køge, og produktionen foregår i Køge og Nørre Alslev. Junckers har egen salgsrepræsentation i 7 lande samt repræsentation via agenter og forhandlere i mere end 30 lande i Asien, Mellemøsten og Europa.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Midtjylland

    Fri kontakt
    Brænder du for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Har du en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende? Er du resultatorienteret og klar på at smøge ærmerne op, så der kan komme skub i den grønne omstilling med miljørigtige og bæredygtige teknologier? Så er du landet det rigtige sted!
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger (vikar) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 26. april 2024 København On-site. Er du flittig og målrettet og brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser, så tror vi på, at du er vores nye Sales Agent i Scandic Danmarks Call Center. Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Sælger
    • København
    Få mere info