Rekrutteringsfirma

El-teknisk vedligeholdelsesleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter samt byggesystemer til letbygkonstruktioner. Knauf har produceret byggematerialer og leveret knowhow og services til den danske byggebranche i mere end 50 år. Knauf A/S er en del af den familieejede Knauf Gruppe med hovedkontor i Iphofen i Tyskland, der består af mere end 35.000 medarbejdere på verdensplan og +250 fabrikker, der er repræsenteret i 130 lande. Knauf kan med sit brede produktsortiment levere op til 75 % af komponenterne til et byggeri lige fra gipsplader, stålskelletter, etagedæk og facade-konstruktioner til spartelprodukter, gulvmasser og akustiklofter. Hos Knauf er arbejdsmiljøet kendetegnet ved en uformel kultur, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at præge den fremadrettede udvikling. Til at stå i spidsen for den el-tekniske drift og vedligeholdelse af produktionsanlægget i Hobro, søges nu en proaktiv og struktureret
El-teknisk vedligeholdelseslederLedelse – Vækstvirksomhed – Indflydelse
Vil du være en del af en global koncern med et godt omdømme, hvor du får ansvaret for den el-tekniske drift og vedligeholdelse af produktionen i Hobro? Som den nye el-tekniske vedligeholdelsesleder bliver du en del af en attraktiv vækstvirksomhed med god plads til personlig og faglig udvikling. Du får samtidig det ledelsesmæssige ansvar for et kompetent team bestående af fem elektrikere og én lærling, ligesom du bliver en del af ledelsestemaet i produktionsteknisk afdeling (PTA). Du tiltræder således en ansvarsfuld stilling i en virksomhed, hvor det gode kollegaskab, samarbejde og sparring vægtes højt, ligesom du hos Knauf vil opleve store frihedsgrader og korte beslutningsveje.
Du får en afvekslende hverdag, hvor du med reference til PTA-chefen, får ansvaret for at planlægge og gennemføre forebyggende el-tekniske vedligeholdelsestiltag i produktionen, metoder til fejlfinding ved nedbrud samt registrering af fejlsøgning. Du deltager aktivt i ombygning, installation og implementering af nye maskiner, ligesom du indgår i et tværgående samarbejde i forhold til at optimere processer og procedurer for måden at arbejde på i produktionen. Derfor deltager du også i daglige tavlemøder i produktionen samt i møder med ledelsesteamet i teknisk afdeling. Ydermere får du ansvaret for den daglig ledelse, udvikling og fordeling af opgaver i dit team.
For at få succes i jobbet kræver det, at du er uddannet elektriker eller har lignende el-faglig baggrund suppleret med en videregående uddannelse som el-installatør eller maskinmester. Derudover kommer du formentlig fra en lignende stilling, hvorfra du har fået god erfaring med ledelse, drift og vedligeholdelse af produktionsanlæg, fejlfinding, el-projektering, el-dokumentation, automation og PLC-styring. Derudover har du erfaring med eller forståelse for projektarbejde med eksterne leverandører.
På det personlige plan er du kendetegnet ved et stort drive, ligesom din positive energi og gå-på-mod naturligt smitter af på dine omgivelser. Du er struktureret, proaktiv og detaljeorienteret, hvilket gør dig i stand til at bevare det gode overblik og følge dine opgaver helt til dørs. Ydermere er du praktisk orienteret, og i stand til at samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper.
Er du den nye vedligeholdelsesleder til Knauf i Hobro, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Lotte Mathiesen på tlf.: + 45 22 92 38 30. For yderligere information om Knauf se www.knauf.dk.Vi gør opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Hobro

Lignende jobs

  • Elektriker i Hirtshals

    Fri kontakt
    Kom med på en spændende vækstrejse i en solid og succesfuld virksomhed. Danish Salmon opdrætter atlantisk laks i et landbaseret og lukket recirkulerende akvakultursystem (RAS) Driften er baseret på topmoderne teknologi det være sig vandbehandling, pumpeteknologi og akvakultur praksis.
    • Elektriker
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg SØ

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Elektriker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Hobro

    Er du uddannet industrielektriker, elektriker eller automatiktekniker? Så får du her muligheden for at indgå i et teknikerteam på 10 personer, som holder en stor produktion i gang. Virksomheden er .
    • Elektriker
    • Hobro
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Aalborg

    <p><strong>VI SØGER DIG! </strong></p><p>Vi søger en engageret praktikant til [xxxxx]s kontor i Aalborg til efteråret 2024.</p><p>Er du vores kommende pr..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info