Financial Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

International vækstvirksomhed indenfor end-to-end software booking og driftssystemer

Økonomisk rapportering og vejledning

Du bliver en del af Ledergruppen i FlexyBox og får muligheden for at træde ind i en rolle med stort omfang og indflydelse. Med reference til CEO får du ansvaret for at levere finansiel og forretningsrelateret information til ledelsen samt at sikre korrekt økonomiske rapportering, og på den måde bliver bindeled mellem økonomi og forretning. Du skaber et vigtigt beslutningsgrundlag for ledelsens prioriteringer, og du rådgiver om muligheder og risici. Derudover vil du være en vigtig del af videreudviklingen af økonomifunktionen, bl.a. med ambition om med dit virke er at opnå transparens og fremsynethed

Du vil desuden have ansvar for at rådgive ledergruppen omkring HR administrative tiltag og regelsæt, således at vi også på medarbejderdelen arbejder korrekt og professionelt.

Nøgleopgaver i rollen inkluderer:

  • Sikre korrekt rapportering af forretningen

  • Drive budget og forecast proces

  • Deltage i forretningsudviklingen ved at levere data til beslutningsgrundlaget

  • Deltage i projekter på tværs af organisationen

  • Opstarte Power BI i organisationen


En kommerciel orienteret profil med interesse for data og økonomi

Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling gerne indenfor en abonnements- eller licensorienteret forretningsmodel og branche. Desuden har du erfaring med controlling af kommercielle enheder, salg, salgsselskaber, partnersamarbejder etc. og du trives i krydsfeltet mellem forretning, strategi og økonomi.

Du har stærke IT kundskaber og erfaring med Power BI.

Du har en videregående uddannelse som f.eks. cand oecon, cand merc eller HD (R) og du kan begå dig på engelsk i skrift og tale på et professionelt niveau.

Som person er du analytisk og detaljeorienteret og har stor interesse i at arbejde med systemer og data for at sikre et solidt beslutningsgrundlag. Du er resultatorienteret og synes det er fedt at med på et vinderteam, men har det helt fint med at arbejde både i team samt individuelt. Du er nysgerrig og proaktiv og søger derfor selv hele tiden nye måder at optimere forretningen på. Samtidig er du også hands-on profil og arbejder derfor godt på alle niveauer i en mindre organisation. Endelig er du god til at skabe relationer og ser det som vigtigt for at kunne skabe værdi.

Du trives i en uformel kultur og en flad organisation, hvor man har det sjovt sammen, og alle kan hente kaffen.

Spændende mulighed i en virksomhed med fokus på vækst

Du får rig mulighed for at udvikle og påvirke rollen i organisationen og du får stor indflydelse på fremtidige aktiviteter og så kommer du tæt på beslutningerne.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til dette job, kan du rette dem til CEO Betina Svendsen Ebdrup på mobil +4581101543.

Om FlexyBox

FlexyBox er en virksomhed, der har en nysgerrig tilgang til at skabe booking software. I 2002 introducerede FlexyBox systemet FlexyBook, som, længe før disruption blev moderne, revolutionerede markedet indenfor bookingsystemer. FlexyBook blev efterfølgende Nordens førende bowling management system.

Sidenhen kom der en stigende efterspørgsel på lignende brugervenlige løsninger hos restaurations- og fitnessbranchen, hvilket medførte, at FlexyBox udvidede systemet til også at rumme behovet hos disse brancher.

Det gjorde og gør FlexyBox fortsat med baggrund i viden inden for ny teknologi, brancheerfaring og kundehov, hvor systemet er formet, så det forbliver relevant, aktuelt og brugervenligt.

I dag er kerneproduktet hos FlexyBox stadig et godt og solidt bookingsystem, som med sin fleksibilitet kan anvendes i både restaurations- fitness- og bowlingbranchen. Systemet indeholder en række moduler med mange tilpasningsmuligheder og moderne funktioner, som optimerer og digitaliserer tidskrævende og komplekse processer i løbet af en arbejdsdag. Systemet bakkes op af 36 ansatte, som, inden for hver deres felt, bidrager til at skabe den mest optimale oplevelse for brugerne.

Læs mere om FlexyBox og vores produkter på www.FlexyBox.com

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Svendborg
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Økonom i Odense SV

    Vores økonomiassistent skal på barsel og vi søger derfor en dygtig barselsvikar. Stillingen besættes hurtigst muligt og forventes afsluttet medio juni 2025. Er vi et godt match, og sker den forve..
    • Økonom
    • Odense SV
    Få mere info
  • Økonom på Fyn

    Økonom søges til organisation/virksomhed på Fyn
    • Økonom
    • Fyn
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Middelfart

    Karriere Ledige stillinger Finanselever til september 2024 Finanselever til september 2024 Det er mennesker, der gør forskellen. Vil du være med til at gøre en forskel?Som finanselev bliver du kl..
    • Økonom
    • Middelfart
    Få mere info
  • Økonom på Fyn

    Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor der skal holdes fokus på processer og deadlines? Er du skarp på kommunal økonomistyring, og kan du lide at få ting til at lykkes?[xxxxx]s ø..
    • Økonom
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2