Rekrutteringsfirma

Senior Teknisk Projektleder til fabrikkernes utility-anlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde



Stillingsbeskrivelse:
Som Senior Teknisk Projektleder hos Stryhns Gruppen bliver du sammen med Corporate Technical Manager, fabrikscheferne og de tekniske chefer på fabrikkerne en vigtig person på tværs af produktionsstederne og fabrikkernes utility-anlæg.
Du får muligheden for at blive ansvarlig for at deltage i projekteringen af nyt utility og integrere med det eksisterende utility således, at fremtidens Stryhns fabrikker bliver opbygget robust og bæredygtigt.
Du kommer til at deltage i projekter fra pre-projekt til eksekvering og idriftsættelse; lige fra granskning af projektplaner og input til specifikationer og tegninger, til deltagelse i implementering og frem til commissionering og overlevering til driften.
Du får dermed mulighed for at sætte et væsentligt aftryk på valget af de gode løsninger, i samarbejdet med kolleger og eksterne rådgivere.
Sammen med det øvrige projekthold, vil du have stor indflydelse på kommende utility projekter, hvor du bl.a. vil sikre, at opbygningen sker hensigtsmæssigt og rettidigt. Du får derfor en helt unik mulighed for at gøre en positiv forskel for fremtidens fabrikker hos Stryhns. Fabrikkernes utility-anlæg indeholder bl.a. ventilationsanlæg, trykluft, køleanlæg, vandbehandling, kedler og dampsystem, CTS/BMS system, el installationer, mv.

Du kommer til at samarbejde med projektorganisationen, der designer og opbygger fabrikkerne for at sikre, at anlæg, systemer og planer er klar til at understøtte et robust, rationelt og værdi- skabende vedligehold. Derudover får du muligheden for at bidrage til at indtænke pålidelighed, nye løsninger og teknologier til fx dataindsamling. Herunder udarbejdelse og implementering af drifts- og vedligeholdelsesprocedurer for utility-anlæg og systemer. Hertil drift, vedligehold og løbende optimering af systemer efter endt overlevering, sammen med den øvrige organisation, som projektorganisationen også skal bygge videre på og optimere.

Du refererer til Corporate Technical Manager i Roskilde.

Uddannelse:
Du har en teknisk uddannelse som maskinmester eller maskiningeniør. Gerne suppleret med en merkantil efteruddannelse som merkonom, HD, EBA eller tilsvarende.
Det er ydermere en fordel, hvis du har kendskab til SMED, 5S, OEE og lignende værktøjer i produktion og teknik samt hygiejne- og rengøringskrav i forhold til fødevareproduktion.

Egenskaber:
Du er som person viljestærk, udadvendt, motiverende og har personlig drivkraft.
  • Du er en stærk kommunikator med en god gennemslagskraft, der kan kommunikere på alle niveauer og skabe stabile og positive relationer med interessenterne i projekterne.
  • Du arbejder struktureret og systematisk med opgaverne, er tillidsskabende, involverende og kvalitetsbevidst.
  • Du er stærkt teknisk funderet og tænker logisk, rationelt og analytisk.
  • Du har en struktureret tilgang til problemløsning.
  • Du prioriterer sikkerhed og et godt arbejdsmiljø.
  • Du er resultatorienteret og i stand til at holde flere bolde i luften og samtidig bevare overblikket.
  • Du er autonom og tør udfordre vaner for at udvikle og sikre de bedste tekniske løsninger ved implementering af nye teknologier herunder grønne teknologier.


Erhvervserfaring:
Det er væsentligt, at du har udført tekniske projekter fra projektering til implementering samt idriftsættelse. Det forventes, at du i dag sidder eller har siddet i et lignende job, og med minimum 8 års erfaring inden for projekter med større utility-anlæg og eventuelt fabriksanlæg fra en produktionsvirksomhed og gerne fødevareproduktion.

Sprogkundskaber:
Fortrolig med dansk og engelsk i skrift og tale på et højt forretningsmæssigt niveau herunder løbende kommunikation til eksempelvis myndigheder og andre offentlige instanser.

IT kundskaber:
Rutineret bruger og bredt kendskab til produktions-IT, ERP-systemer som SAP, MS Office og forskellige projektstyrings- og rapporteringsværktøjer samt kendskab til Autodesk ACAD LT.

Løn:
Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. sundhedssikring og pension. Der er gode muligheder for efteruddannelse herunder kursusaktiviteter.

Du tilbydes:
Et spændende og udfordrende job i en af landets førende fødevarevirksomheder.
  • Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende tekniske opgaver.
  • En stilling med en bred kontaktflade, hvor samarbejdet både internt og eksternt vægtes højt.
  • Et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
  • Et job i en uformel organisation med stor frihed under ansvar.


  • Virksomheden:
    Stryhns Gruppen har bragt høj kvalitet og god smag til den danske madkultur i snart 4 generationer. Stryhns Gruppen står bag kendte brands som Stryhn's leverpostej, Jensens Køkken, Graasten Salater, K-Salat og Langelænder-pølserne samt Royal Leverpostej. Stryhns Gruppen beskæftiger samlet set lidt over 400 medarbejdere fordelt på 5 lokationer i Danmark. Stryhns Gruppen omsatte i 2020 for mere end 1 mia. DKK.
    Stryhns Gruppen har siden 2008 været en del af den norske fødevarekoncern Agra.

    Du kan finde yderligere oplysninger om Stryhns Gruppen på www.stryhns.dk

    Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

    Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Roskilde

    Lignende jobs

    • Projektleder i Jerslev Sjælland

      Fri kontakt
      Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
      • Projektleder
      • Jerslev Sjælland
      Få mere info
    • Projektleder i Kalundborg

      Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
      • Projektleder
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Projektleder (praktik) i Kalundborg

      Intern in Portfolio & Project management department at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of project management in the pharma industry excite you? And do you thrive in a high-paced environme..
      • Projektleder
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Projektleder i Roskilde

      Gå tilbage til ledige stillinger Projektleder til high-end mould-design Unik jobmulighed i en af verdens førende virksomheder inden for medical device-udvikling og mould-design i tæt s..
      • Projektleder
      • Roskilde
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Roskilde

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    18. april 2024 4
    17. april 2024 4
    16. april 2024 4
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4
    12. april 2024 4
    11. april 2024 4
    10. april 2024 5
    9. april 2024 5
    8. april 2024 5
    7. april 2024 4
    6. april 2024 5
    5. april 2024 5
    4. april 2024 4
    3. april 2024 4
    2. april 2024 5
    1. april 2024 5
    31. marts 2024 4
    30. marts 2024 5
    29. marts 2024 5
    28. marts 2024 5
    27. marts 2024 5
    26. marts 2024 4
    25. marts 2024 5
    24. marts 2024 4
    23. marts 2024 4
    22. marts 2024 5
    21. marts 2024 5
    20. marts 2024 5
    19. marts 2024 5