Rekrutteringsfirma

Technical Writer til International Virksomhed i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du god til at arbejde med dokumentation af store tekniske projekter og kan kommunikere på både Dansk og Engelsk, så er denne stilling måske noget for dig!

Actief Teknikbureauet skal til Frontmatec i Kolding, finde en dygtige Tekniker, som kan arbejde som Technical Writer i virksomhedens Engineering afdeling.

Frontmatec er inde i en kraftig vækst og skal derfor bruge yderligere dygtige medarbejdere til at løfte de mange projekter der ligger og venter og som løbende tilgår virksomheden.

Engineering afdelingen er kompetencecenter for slagteriløsninger i Frontmatec koncernen. Afdelingen er ansvarlig for detail Engineering af produktionsgrundlaget for fremstilling/sourcing af udstyr til virksomhedens automationsløsninger.

Frontmatec har fokus på levering af robuste og værdiskabende automationsløsninger til deres kunder globalt og deres ingeniører er en vigtig del i forbindelse med at være med til at præge og sikre de gode og efterspurgte løsninger til deres kunder.

Frontmatec er en global koncern som levere high-end produktions udstyr til hele verden, og dertil er det vigtigt at virksomhedens dokumentation er af tilsvarende høje kvalitet. Det drejer sig både om vedligeholdsmanualer og ikke mindst brugermanualer, som skal være af høj kvalitet så operatører World Wide nemt kan betjene virksomhedens udstyr.

I forbindelse med jobbet som Technical Writer vil du arbejde tæt sammen med andre de andre tekniske kollegaer i Engineering samt projektledere i andre afdelinger i Frontmatec koncernen, hvor du vil få til opgave at være med til at dokumentere både nye løsninger samt også up dates til Frontmatec forskellige automationsløsninger.

Opgaverne omfatter:

  • Teknisk dokumentation i samarbejde med Lead Engineers, Technical Product Managers samt projektledere og andre interessenter i virksomheden
  • Være ansvarlig for dokumentationen for de enkelte projekter / delprojekter i samarbejde med Technical Product Managers samt generel sparring omkring disse.
  • Opbygning og kvalitetssikring af dokumentationsplatformen ifm. layout jf. salgsspecifikationer og andre standarden der bruges i virksomheden
  • Være med til udfærdigelse/ frembringelse af dokumentation ifm. Produktionsgrundlag
  • Standardisering samt opgradering af virksomhedens nuværende dokumentations pakker
  • Sikre at virksomhedens dokumentation overholder gældende lovkrav, dette både inden for fødevare samt sikkerhed
  • Til tider deltagelse i test og funktionstest af forskellige specialløsninger

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet Maskiningeniør, Teknisk Assistent – Maskin, Maskintekniker, eller lign. med min. 2 års erfaring indenfor f.eks. dokumentation / konstruktion.
  • Du har erfaring med dokumentation ifm. udvikling og konstruktion af proces- og produktionsanlæg, gerne inden for rustfri stål.
  • Du er proaktiv, engageret og systematisk i din tankegang til opgaverne.
  • Du skal kunne ”holde mange bolde i luften” og agere i en til tider hektisk hverdag med mange dokumentations opgaver i gang.
  • Der forventes, at du har erfaring med, dels at arbejde i projektteams, dels at arbejde selvstændigt og er generelt interesseret i at bidrage til løbende forbedringer.
  • Du er flydende i Dansk og Engelsk i både skrift og tale

Yderligere forhold:

Vi tilbyder Hos Frontmatec en stilling, hvor at du får et alsidigt job i en global vækst virksomhed med mange kontaktflader og gode udviklings- og karrieremuligheder. Du vil i samarbejde med fokuserede og engagerede kolleger optimere udviklingen i en spændende virksomhed.

Du får stor indflydelse på dit eget arbejdsområde og du bliver en del af en uformel organisation og du vil opleve en travl dagligdag i et internationalt miljø med et højt teknisk niveau.

Du vil blive tilbudt attraktive ansættelsesforhold og pensionsordning samt en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Du tilbydes en god oplæring i de mange facetter af jobbet, således du kan blive en god Technical Writer

Erfaring Mindst 5 års erfaring IT/CAD MS Office
Gerne kendskab/erfaring med 2D/3D CAD
Beliggenhed Kolding Tiltrædelse Snarest muligt Ansættelsesform Fast stilling Kontaktperson Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Actief Teknik Bureauet Jens Christian Søndergaard : +45 23430225.

Du skal sende ansøgning / CV direkte til [email protected]

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV snarest muligt, da vi løbende holder interview til stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kolding

Lignende jobs