Erfaren fuldmægtig eller nyuddannet advokat med kommercielt mindset til M&A (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Virksomhedsoverdragelser, juridisk due diligence, projektledelse i komplekse transaktionsprocesser og rådgivning af klienter om selskabsretlige forhold er kernen i vores rådgivningsarbejde for både danske og udenlandske klienter.

Vi har travlt i vores M&A-team, hvorfor vi søger en 2. eller 3. års advokatfuldmægtig eller en nyuddannet advokat, der kan supplere vores team af skarpe jurister med sin stærke faglighed, erfaring med M&A og ikke mindst sin vindende personlighed, som også vores klienter vil få gavn af. Hvis du brænder for arbejdet med transaktioner og selskabsret, er vores ledige stilling måske noget for dig.

FOKUS PÅ DIN UDVIKLING GENNEM KOMMERCIELLE OG KOMPLEKSE UDFORDRINGER
Du vil blive en del af et erfarent M&A-team, hvor du vil få en udfordrende hverdag. Vores M&A-team arbejder med køb og salg af virksomheder, investeringer, funding og omstruktureringer inden for en lang række forskellige brancher samt både internationale og danske klienter. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

I M&A-teamet vil du få gode karrieremuligheder, og du vil vokse både fagligt og personligt. Du vil få et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Det stiller selvfølgelig også krav til dig. Vi forventer, at du tager ansvar for din udvikling, og at dine resultater fra studiet og dit arbejdsliv afspejler, at du er ambitiøs og fagligt stærk. Du har beskæftiget dig med M&A og selskabsret i tidligere job og ved, hvordan klienterne får mest muligt ud af din rådgivning.

Du skal trives med ansvar og selvstændighed, men da vi ofte arbejder i teams i afdelingen, på tværs af afdelingerne og med klienterne er det vigtigt, at du ser værdien i samarbejde, og at det falder dig let at løse opgaver sammen med andre. Herudover er høj faglighed kombineret med en innovativ, fleksibel og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne spidskompetencer, der gør, at du er skarp til at rådgive vores klienter, som har brug for, at vi kan definere sagens kerne i de juridiske spørgsmål.

Klientkontakt vil være en del af din hverdag – ofte også på internationalt niveau, hvorfor det er vigtigt, at du kommunikerer godt på engelsk.

HORTEN SOM ARBEJDSPLADS
Hos Horten tilbyder vi dig en konkurrencedygtig løn og en attraktiv bonusordning og sundhedsforsikring. Derudover får vi hver dag særdeles lækker og sund mad og stiller både osteopat, massør, zoneterapeut og frisør til rådighed på arbejdspladsen.

Men mindst lige så vigtig er den arbejdskultur, du bliver en del af. Det er vigtigt for os at holde fast i en uformel atmosfære, der giver plads til, at vi er mange forskellige mennesker samlet hver dag. Vores ligefremme og samtidig respektfulde omgangstone og vores prioritering af, at det både skal være spændende, trygt og sjovt at gå på arbejde, er noget, vi værner om. Blandt andet ved at mødes i sociale sammenhænge, når vi fx fester, får kulturelle oplevelser eller dyrker sport sammen.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i København

    Vi søger lige nu fuldmægtige med opstart den 1. marts 2025 Vi søger dig, der ikke blot har styr på juraen, men også forstår at se sagerne i et større perspektiv. Du bliver en del af et ene..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Would you like to play a vital role in one of Denmark’s largest IT companies as our new Legal Counsel/Contract Manager? And do you want to get hands-on experience with IT contracts, GDPR, NIS 2 and..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3