Automekaniker / Ford-tekniker søges til vores moderne Ford-bilhus i Ringkøbing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Automekaniker / Ford-tekniker søges til vores moderne Ford-bilhus i Ringkøbing


Er du uddannet mekaniker? Har du arbejdet med Ford, eller har du lyst til det? Så er det nu, du skal søge stillingen som automekaniker / Ford-tekniker til vores moderne Ford-bilhus i Ringkøbing.


Vi søger lige nu en dygtig mekaniker til at indgå i vores team på værkstedet. Du må meget gerne være Ford-tekniker, men det er ikke et krav. Du skal dog have lyst til at arbejde med Ford, der er et brand i rivende udvikling. Vi uddanner dig gennem Fords eget uddannelsesprogram, der er en overbygning til mekanikeruddannelsen.

Du bliver en del af et stærkt team, der arbejder tæt sammen. Du er aldrig alene, for vi taler sammen om dagens opgaver og løser dem sammen. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil, arbejdsom, hjælpsom og kan bevare overblikket.

De daglige opgaver er blandt andet:

  • Teste/fejlfinde på biler
  • Reparationer af mekanisk karakter
  • Garantireparation og autoriseret service på Ford person- og varebiler
  • Hjul- og dækskifte



Hvem er du?
Det er en klar fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Ford, men det er ikke et krav. Ellers forestiller vi os, at du er:

  • Uddannet mekaniker
  • Mødestabil, har en god ordenssans og kan bevare overblikket
  • Kan indgå i et team, hvor du bidrager med din hjælpsomhed, arbejdsomhed og løsningsorienterede tilgang
  • Er serviceminded overfor kunderne



Vores succes afhænger af tilfredse kunder, der kan se dig lave deres bil igen og igen. Derfor er målet, at alle kunder er så tilfredse med din indsats, at de anbefaler dig til naboen.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder en stilling på en alsidig arbejdsplads i et moderne bilhus, hvor der er mulighed for at arbejde med et stærkt brand, nemlig Ford. Derudover får du:

  • Moderne faciliteter med alt i Ford-specialværktøj og -indretning
  • Gode muligheder for efteruddannelse
  • Stærkt fællesskab og gode kollegaer
  • En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
  • Lønpakke efter kvalifikationer



Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group, som er blandt Danmarks største bilkoncerner. Med brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder er der mange muligheder i koncernen for den rette. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern.

Stillingen er på 37 timer, og tiltrædelse er snarest mulig.

Sådan søger du stillingen:
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lager- og værkstedschef Thomas Villadsen på telefon 99 29 19 07 eller [email protected] (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!


Læs mere om, hvordan det er at være en del af Nielsen Car Group - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent - Værkfører - Mekaniker

Om os:
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda og Volkswagen.

Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Ringkøbing

Lignende jobs

  • Mekaniker i Struer

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Struer tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Struer
    Få mere info
  • Mekaniker i Lemvig

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Lemvig tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Lemvig
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Holstebro

    Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Holstebro. Har du gennemført grundforl..
    • Mekaniker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Mekaniker i Struer

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Struer tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Struer
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0