Køkkenpersonale til sommeren 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Anholt

Spiseriet Anholt åbner snart for femte sæson og søger både souschef samt kokke og/eller køkkenpersonale.

Vi er i gang med at udvide med indendørs pladser og med at udvikle udvalget, så vi kan tilbyde endnu mere delemad til vores mange glade gæster. Den proces søger vi hjælp og sparring til fra en souschef, der vil og kan tage ansvar, og som kan se sig selv som kok på Anholt fra omkring april/maj til september/oktober.

Derudover søger vi kokke/køkkenmedarbejdere i varierende perioder hen over sommeren.

Vi er en restaurant med cirka 20 indendørspladser og 60 udendørs, og vi holder i højsæsonen åbent alle dage fra kl. 8.30-24 med brunch, frokost, aftensmad, cocktails og kaffe mm. I forårs- og efterårssæsonen holder vi åbent i lidt færre dage og for det meste kun om aftenen.
Vi bruger i stort omfang økologiske råvarer og går højt op i dyrevelfærd, god kvalitet og godt værtskab.
Restauranten ligger tæt ved Anholt Havn i klitterne ud til Kattegat med udsigt til strand og hav.

Du skal være hurtig på både fingre og i tanke, og du skal nyde at arbejde tæt og effektivt med andre, både kollegaer og indehavere. Vi forventer, at du med imødekommenhed og godt humør kan indgå i et team, hvor samarbejde og samspil er alfa og omega, og at du har en veludviklet fleksibilitet og kan hjælpe til, hvor det mangles, uanset opgaven.
Du må hellere end gerne have en mening om tingenes generelle tilstand, meget gerne synes, at økologi er awesome, og helt sikkert sætte en ære i at kreere og servere med både personlig og faglig stolthed. Og så skal du kunne kommunikere på enten dansk eller engelsk eller en god blanding.

Vi tilbyder til gengæld en arbejdsplads i unikke omgivelser, hvor vi løber stærkt, men hvor vi altid husker at have det sjovt. Vi tilbyder desuden bolig mod mindre betaling (kost & logi er fradragsberettiget - læs mere på skat.dk.).

Vil du være en del af vores ambitiøse team og er du klar til en oplevelse for livet, så tøv ikke med at kontakte os.

#

We are looking for a sous-chef to help us develop our concept with social dining. The period is April/May to September/October 2023 on the island of Anholt. We can help you with accommodation.

We are also looking for chefs that can work shorter or longer periods of the Summer.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Anholt.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Anholt
  • Onsdag den 29. marts 2023

Lignende jobs

  • Kok i Brabrand

    Brænder du for at kreere helt særlige måltider og helhedsoplevelser for dine gæster, hvor der er fokus på klima og bæredygtighed?Så er det dig, vi leder efter til jobbet som køkkenchef hos [xxxxx]
    • Kok
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kok i Risskov

    Interim Projekt Chef til enterpriser på større anlægsprojekterInterim Projekt Chef til enterpriser på større anlægsprojekterVarighed: 3-4 måneder – Lokation: HovedstadsområdetVarighed: 3-4 måneder .
    • Kok
    • Risskov
    Få mere info
  • Kok i Århus N

    Vil du være med til at finde fremtidens løsninger for en grøn omstilling af dansk landbrug? Har du solid viden om og erfaring med biogas og bioøkonomi? Og vil du være en central spiller i den grønn..
    • Kok
    • Århus N
    Få mere info
  • Kok i Århus

    Kantinen Grøndalsvej 2 er en personalekantine med stor fokus på økologi, bæredygtighed, et højt serviceniveau og et godt arbejdsmiljø. Om jobbetI køkkenet er vi i alt fem ansatte fordelt på to ko..
    • Kok
    • Århus
    Få mere info