Mekaniker ved Panserværksted Slagelse (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Har du lyst til at blive del af et professionelt og engageret team? Kunne du tænke dig at arbejde med en vognpark bestående af f.eks. IKK, EAGLE, PIRANHA? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning.

Om os

Panserværksted Slagelse består af ca. 50 rutinerede medarbejdere. Vores opgaver består af vedligeholdelse, reparationer, analysereparationer og opgraderinger af forsvarets køretøjer., hvor vognparken består af PIRANHA, EAGLE, IKK, MAN SX/HX, blokvogne m.m. Udover værkstedet i Slagelse har vi også en afdeling på Noret i Korsør.

Vi har et uformelt og sammentømret fællesskab, hvor fokus er rettet mod kvalitet, gensidig tillid og et godt arbejdsmiljø.

Hos os vil du komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kolleger og blive en del af et stærkt fællesskab i en professionel enhed.

Om stillingen

Dine opgaver vil være vedligeholdelse og reparation af forsvaret specialkøretøjer primært IKK, EAGLE, PIRANHA samt diverse forefaldende opgaver på øvrigt materiel.

I det daglige vil du skulle indgå i samarbejde med værkstedets øvrige medarbejdere.
Værkstedet arbejder i teams, der dog ikke er mere låste, end der alt efter arbejdsopgaver kan ske omskiftning.

Du vil løbende blive uddannet indenfor relevante områder.

Derudover vil du blive tilbudt at deltage i et Kompetenceudviklingsprojekt med undervisning i bl.a. dansk, matematik, engelsk og IT.

Om dig

Du har svendebrev som lastvogns-, auto- eller landbrugsmekaniker.

Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, således du kan læse og forstå en teknisk manual.

Da arbejdsopgaverne indebærer prøvekørsel, er kørekort kategori C et ubetinget krav. Truckcertifikat være en fordel.

Herudover skal beherske du IT på brugerniveau. Vi anvender MS Office.

Som person er det vigtigt, at du er kvalitetsbevist, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og vi forventer, at du kan levere kvalitet i arbejdet i rette tid og mængde. Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen er også slået op på civile vilkår.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Slagelse.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte værkstedsleder chefsergent Emil Nimand Jørgensen på tlf. 41 93 86 55.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 19. marts 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Slagelse
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Ringsted

    Er du uddannet fængselsbetjent/værkmester og er gået på pension på grund af alder, og har du lyst til at vende tilbage til [xxxxx] som fængselsbetjent eller værkmester? Så har du nu mul..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Køge

    Vil du være med til at udvikle Danmarks nyeste universitetshospital, som vil være bedst til det, de fleste fejler, og til at kæmpe for lighed i sundhedstilbud. Hospitalet er i en spændende tid med .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Slagelse

    Operationsofficer I/GHR Har du flair for operationer og ønsker at dygtiggøre dig på bataljonsniv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Korsør

    Stabschef til 2. Eskadre Er du en erfaren og beslutningsdygtig søofficer og har du lyst til at..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Korsør
    Få mere info