Operationel indkøber med erfaring og sans for økonomiske sammenhænge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være med til at sikre den operationelle håndtering af indkøb på tværs af systemer, afdelinger og fagligheder i Energinet? Vi søger en operationel indkøber til afdelingen Rapportering og Indkøbssupport, som blandt andet har ansvaret for Energinets administrative procure to pay proces.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.
Du kommer til at indgå i et nyoprettet Shared Service Center bestående af fire afdelinger, som tæller dygtige og engagerede kollegaer med høj faglighed og samarbejde. Du bliver samtidig en del af et operationel indkøber-team, som vejleder og servicerer resten af Energinet med disponering, master data for indkøb i SAP, konsulentadministration mv. Desuden har afdelingen til formål at sikre den administrative håndtering af indkøbskontrakter i SAP samt sikre træning af forretningen i den operationelle del af Energinets indkøbsprocesser.Din primære opgave er at arbejde med indkøbsdisponering i SAP. Som operationel indkøber skal du, i samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger og fagligheder, sikre sammenhæng mellem indkøbet og økonomistyringen samt at kommercielle og juridiske forhold afspejles i den administrative håndtering af et indkøb.Du får til opgave at håndtere et eller flere specifikke forretningsområders indkøbsordrer samt supportere forretningen i systemmæssige godkendelser og varemodtagelse. For at lykkes med opgaverne skal du opbygge gode relationer på tværs af afdelinger, og du vil have en bred kontaktflade i Energinet.Du er struktureret, serviceminded og har erfaring med administrativt indkøb Vi søger en person der kan trække på erfaring inden for det operationelle indkøb, økonomistyring af indkøb eller lignende kompetencer. Det er afgørende at du har en serviceminded, effektiv og struktureret tilgang til dit arbejdet, og at du samtidig er proaktiv for selv at søge afklaringer og hensigtsmæssige løsninger. Som person er du glad og motiveres ved både at samarbejde og arbejde selvstændigt i systemer. Du er nysgerrig på, hvordan netop dit område løbende kan forberedes i forhold til effektivisering og forbedret servicering til forretningsområdet, og bringer dette i spil til det fælles bedste.Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg om job” snarest muligt og senest d 19. marts 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder de rette kandidater inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte manager Sofie Skovgaard Lund på telefon 30674745.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Vores kunde er en elektronikvirksomhedi Sønderjylland, som er økonomisk stærk og inde i en meget positiv udvikling påbåde salgs- og indtjeningssiden. Virksomheden har stærkt fokus på innovation..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 2