DevOps Engineer – Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Trifork Aalborg er etableret for 6 år siden. Vi er vokset fra 2 til 50+ medarbejdere og ønsker at fortsætte den udvikling - det kræver, at vi får DIG på holdet!


Du har erfaring med at arbejde med infrastuktur som kode og automatisering heraf, og er interesseret i og motiveret af at arbejde med og holde dig opdateret inden for de nyeste tendenser inden for DevOps. Du er ambitiøs, ligger i toppen og har en kandidat i software, datalogi eller lignende. I rammerne hos Trifork vil dit talent konstant udvikles yderligere, da du hver dag udfordres i nye projekter med forskellige nye teknologier.

Du har erfaring med containerteknologier som Docker og containerorkestrering som Kubernetes og er vandt til at arbejde på forskellige cloud platforme som AWS og Azure, samt overvågning heraf. Du bliver DevOps lead i Trifork Aalborg - enten fra dag 1, hvis du har erfaringen til det eller når du er klar til det.

Du bliver en del af et agilt team, hvor det faglige niveau er helt i top, og dine kollegaer deler deres viden fra dag 1. Opgaverne varierer, så det er vigtigt, at du er omstillingsparat og elsker at få nye udfordringer. I det daglige skal du forvente at indgå som en del af teamet på interne projekter og bistå med råd, vejledning og support på vores eksterne projekter.

Som DevOps Engineer i Trifork vil du fungere som accelerator for vores interne teams, og herunder vil du også komme til at have tæt kundekontakt. Du vil samarbejde med kunder for at forstå deres behov og levere løsninger, der passer ind i deres organisation og infrastruktur. Du kommer til at arbejde med at udvikle og vedligeholde systemer installeret hos kunder og i public clouds, og løbende arbejde med at højne standarden for overvågning og stabiliteten af systemerne.

Vi har mange forskellige projekter igang med et bredt spænd af teknologier kørende både i public clouds (primært AWS & Azure) og i private clouds. Ud over dette arbejder vi i det daglige med løsninger der involverer Cyber Security, Mobile apps, Microservices, Docker, Big Data, Kafka, Flink, Machine Learning og meget andet.

Vi arbejder for flere store kunder primært i Aalborg samt nogle mindre kunder, hvor vi agerer både teknisk- og produktudviklingspartner.

Om dig


Du har erfaring som DevOps Engineer og går op i dit håndværk. Du er ikke altid fristet af "den hurtige løsning", men forstår at tænke løsninger i et langsigtet perspektiv.

Vi forventer, at du:


  • Har erfaring med infrastruktur som kode og automatisering af deployment og drift
  • Har erfaring med containerteknologier som Docker og Kubernetes
  • Har erfaring med cloud-platforme som Azure eller AWS
  • Har erfaring med continuous integration og continuous deployment (CI/CD) pipeline
  • Har erfaring med scripting-sprog som Bash, Python, eller Powershell
  • Har erfaring med opsætning og overvågning med loganalyse værktøjer som Application Insights og Grafana
  • Har evnen til at arbejde i et agilt miljø og evnen til at samarbejde med udviklere og andre IT-fagfolk
  • Er interesseret i at holde dig opdateret med de nyeste teknologier og tendenser inden for DevOps

Hvad vi tilbyder:


Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben og ærlig atmosfære, og vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. F.eks. har vi løbende tech-demos, hvor vi ser på ny teknologi samt sociale arrangementer om aftenen, hvor vi hygger og spiser noget god mad.

Efter de første få måneder hos Trifork bliver du inviteret på vores "Family Training" med vores CEO/Founder med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden. Family Training foregår som regel i på Casa Maria, der er Triforks Finca på Mallorca.

Ikke mere end 42 mennesker på kontoret


Hvorfor? Vi ønsker at sikre, at et kontor ikke bliver for stort, så du altid ved, hvem du sidder ved siden af. Ved ikke at have for store kontorer sikrer vi en uformel og afslappende kultur, hvor alle kender hinanden. Trifork føles som at arbejde i en lille virksomhed. Det skaber et stærkt og samarbejdsvenligt miljø, hvor teams, der arbejder på forskellige projekter, altid deler viden med hinanden.

Samtidig er vi mere end 1000 kollegaer i Trifork Group, så vi er både små og store. På den måde har man ekstra kollegaer på de andre kontorer, som man kan spare med. Det er også med til at gøre Trifork til en god og spændende arbejdsplads.

Derudover tilbyder vi:


  • Mulighed for at bruge de nyeste teknologier i dine projekter
  • Trifork Hackerdays - vi tager væk i sommerhus for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier
  • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør. Godt arbejdsmiljø og sundhedsforsikring.
  • GOTO Konference - hvert år tager vi på GOTO konference og lærer om super trends og state of the art teknologier.
  • Årlig strategitur til enten Mallorca (Sol), Montgenevre(Ski), Harzen(MTB) eller Zurich (Lidt af det hele :-)

  • Macbook Pro/high-end Dell og telefon efter eget valg

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi opfordrer dig til at adressere de forventninger vi har til dig i din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Er du en skarp og erfaren software developer med sans for produktudvikling, backend og cloud? Vil du arbejde med udviklingen af en SaaS-platform med over 1 million aktive brugere i hele Europa? Hos..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (studiejob) i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Vores kollega går på pension og derfor søger vi dig. Som sygeplejerske i intensiv afsnit R vil du med udgangspunkt i den helhedsorienterede sygepleje lære at mestre den instrumentelle, højtekno..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Uddannet lægesekretær/SAK søges til velfungerende sekretariat.Er du uddannet lægesekretær eller SAK? Så har du nu en enestående mulighed for at blive en del af et velfungerende sekretariat i Grav..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!