Driftschef til daghold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Brænder du for at lede andre? Og kan du motivere og drive et lagerteam i en dynamisk koncern, hvor vi hver dag stræber for en høj servicegrad til vores kunder? Du bliver centralt placeret i Dagrofa Foodservice, hvor vi anser rollen som driftschef som helt essentiel for vores evne til at skabe succes. Med denne stilling følger en unik karrieremulighed i en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked.

I Dagrofa Foodservice har vi en vision om at være den foretrukne fødevarepartner for det professionelle køkken i Danmark. Vi positionerer os ved at have en udviklende partnerrolle i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vores vision understøttes af en ambitiøs strategi og et stærkt og dedikeret fokus på kunder og relationer.

Vi søger lige nu en driftschef til at lede vores daghold på vores terminal i Ishøj. Driftschefen skal med sine stærke ledelseskompetencer og erfaring fra en lignende rolle, med sikker hånd, sikre en professionel, effektiv og kompetent drift og udvikling af vores lagerområde.

Du brænder for ledelse og lagerdrift

Som driftschef for vores daghold, får du en central rolle på terminalen i Ishøj og vil i tæt samarbejde med vores distribution-, kundeservice- og Supply Chain Planning arbejde for at sikre en høj leveringssikkerhed og den bedste service til vores kunder.

Du bliver ansvarlig for den daglige varemodtagelse som dækker både frugt & grønt, køl/tør og frost. Ydermere vil du have ansvar for opfyldning af lager og pluk/pak i dagtimerne.

Med reference til Lagerchefen vil du indgå i teamet med driftscheferne for de øvrige hold og få en stor kontaktflade i organisationen. Du er generelt tæt på beslutningstagere, og dit arbejde har stor betydning for koncernens resultater.

Du vil som driftschef have den direkte ledelse af en del af vores daghold, som samlet set består af 2 mellemledere og 25 timelønnede ansatte.

Arbejdstiderne vil være fleksible og aftales ved ansættelsen.

Din erfaring er solid, og dine resultater imponerende

Din tilgang til stillingen kan være flere. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling.

  • Du har minimum 5 års ledererfaring, gerne fra et lignende job i FMCG-branchen
  • Du brænder for, og har erfaring med, udvikling og coaching af medarbejdere
  • Du har kendskab til lager- og distributionsdrift
  • Du har kendskab til ledelse af medarbejdere på 3F overenskomsten
  • Det er afgørende, at du har eller ubesværet kan tilegne dig en solid forretningsforståelse. En oprigtig interesse for markedet, vores kunder og kollegaer og vores forretning er et must
  • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til arbejdsopgaverne – du eksekverer løsningen, og du sikrer, at den forankres i forretningen
  • Du er initiativrig og problemløsende, og du tænker i sammenhænge og har en god helhedsforståelse
  • Du kan begå dig bredt i organisationen, og du skaber tillid og fortrolighed i din sparring
  • Du arbejder selvstændigt og kan navigere i arbejdet med KPI’er og afvigelseshåndtering
  • Du har erfaring i arbejdet med arbejdsmiljø og trivsel
  • Du har kendskab til og erfaring med LEAN og procesoptimering
  • Du taler flydende dansk og engelsk

Vi tilbyder

En spændende og lærerig stilling hvor du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden.

Vi opfordrer til, og støtter, personlig og faglig udvikling som du vil være en stor del af og have stor mulighed for at sætte dit præg på, da vi den kommende periode igangsætter en række spændende udviklingsinitiativer lokalt.

Dit arbejdssted vil være på vores nybyggede terminal i Ishøj med gode lagerfaciliteter, som vi flyttede til i oktober 2017.

Tiltrædelse hurtigst muligt - Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning snarest muligt via nedenstående link, da vi behandler dem løbende og stopper rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte lagerchef Jonas Holmgaard på tlf. 40800333.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • København
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Driftsleder i København S

    <p>Is coastal engineering both your passion and excellence, combined with the desire to make a positive impact on the nearshore environment? We have the inspiring projects – let’s close the g..
    • Driftsleder
    • København S
    Få mere info
  • Driftsleder i København Ø

    Are you a leader who takes the lead and knows how to create results through leading other leaders? Are you passionate about creating the best takeaway experiences with a focus on our many drivers? .
    • Driftsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Driftsleder i København

    Driftsleder til Kulturium i IshøjBrænder du for at udvikle og sikre en stabil og optimeret drift, og for at få ting til at lykkedes i en kompleks og varieret hverdag? Er du en dygtig og vellidt..
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info
  • Driftsleder i København

    Med dit store overblik og motiverende tilgang bliver du en vigtig brik i driften af lufthavnens 10 km. Lange bagagebånd fordelt på tre bagagefabrikker i to etager. Som en del af Bagage Operations &.
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som driftsleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer