Social- og sundhedsassistent søges til nattevagt eller blandet dag- og nattevagt på lavskærmet afsnit for affektive s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Et spændende lavskærmet afsnit for patienter med affektive sindslidelser, hvor omsorg, ansvar og medinddragelse er vores kerneværdier.

Afsnit S3, Psykiatrien Syd – Vordingborg

Afsnittet besidder 15 sengepladser for patienter i alderen 18-75 år, hvoraf 3 er brugerstyrede. S3-afsnittet består af et høj- og lavskærmet afsnit 36 og 40, men ses som en samlet enhed. Vi behandler fortrinsvis patienter med affektive lidelser og angstproblematik, desuden skizofreni og personlighedsforstyrrelser. Patienter kan være indlagt frivilligt, i henhold til dom og tvang eller i forbindelse med ECT-behandling.

Et afsnit med masser af muligheder…

Vi har fokus på det gode patientforløb med medinddragelse af både patient og pårørende samt det tværfaglige samarbejde internt som eksternt. Vi arbejder ud fra vores ovenstående kerneværdier ved, at vi har ansvar for at yde omsorg i den hensigt, at patienten oplever mest mulig velvære.

Vi har fælles og lokal introduktion til alle væsentlige områder samt løbende supervision og kurser i relation og deeskalering, hjertestopbehandling, brandøvelse m.m. Vi prioriterer løbende undervisning, vidensdeling og efteruddannelse, hvis det har din interesse. Der er stort fokus på relation og deeskalering, SaveWards og Recovery i hele vores tilgang til patienterne med udgangspunkt i vores værdigrundlag. Alt dette er med til at skabe et trygt miljø og godt samarbejde patienter og personale imellem. Supervision er desuden en fast del af tilbuddet for alle medarbejdere.

Behageligt arbejdsmiljø

Vi tilbyder et behageligt arbejdsmiljø med gode, smilende kolleger, der brænder for målgruppen og den komplekse opgaveløsning samt en nærværende og støttende ledelse. Vi vil alle hjælpe dig godt ind i vores hverdag med en fyldestgørende introduktion.

Vores værdier bygger på respekt, ansvarlighed og dynamik, og vi tilstræber, at alt samarbejde foregår i dialog.

Vi mangler dig…

  • Som enten har psykiatrisk eller somatisk erfaring.
  • Du har som vores nye kollega gode samarbejdsevner og anser et internt såvel som tværfagligt og tværsektorielt samarbejde som værende vigtigt og en forudsætning for en god patientbehandling.
  • Du ser helheden i patientforløbet og er bevidst om at garantere patientsikkerheden ved et højt kvalitetsniveau.
  • Er indstillet på at samarbejde for at lindre og afhjælpe mennesket med en sindslidelse såvel som at samarbejde og inddrage dennes pårørende.
  • Er fleksibel og mødestabil

Stillingen er på 32 timer ugentlig eller efter aftale i nattevagt. Det kan også være blandet dag- og nattevagt. Weekendarbejde efter ønske og aftale.

Er du interesseret eller har spørgsmål hertil, er du velkommen til at besøge os på afsnittet og få et indblik i, hvad stillingen indebærer samt hilse på personalet. Du kan også kontakte oversygeplejerske Belinda Hansen for yderligere oplysninger på tlf. 20 68 94 52.

Vi håber på at høre fra dig!

Straffeattest

I forbindelse med ansættelse skal der jf. Region Sjællands politik herom indhentes straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst. Der er til stillingen knyttet et funktionstillæg for Integreret afsnit.

Ansøgningsfristen er den 25.07.2023

Samtaler afholdes den 26. - 27.07.2023

Ansættelsesdato den 01.09.2023 efter aftale

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 25. juli 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • SOSU-assistent
    • Næstved
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vordingborg

    Vores patienter søger en social- og sundhedsassistent, der har lyst til at være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Afsnittet er et sengeafsnit med 22 senge, forde..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Klippinge

    Ønsker du at gøre en forskel for en kvinde på 70 år, så har du nu mulighed for at blive ledsager for denne friske kvinde på Stevns.Kvinden elsker at komme til byfester og lokale arrangementer, .
    • SOSU-assistent
    • Klippinge
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Sydsjælland

    Har du en sundhedsfaglig uddannelse – eller overvejer du at tage én?Og er du villig til at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for borgerne?Så har vi brug for dig.Vi mangler afløsere..
    • SOSU-assistent
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 4
25. marts 2024 8
24. marts 2024 8