Elektriker/Automatiktekniker - daghold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Elektriker/Automatiktekniker til Daghold
Brænder du for at vedligeholde, fejlfinde og optimere produktionsudstyr og anlæg? Vil du være med til at sikre en stabil drift og udvikle vores anlæg i samarbejde med et stærkt team af erfarne elektrikere, teknikere og smede? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i Teknisk Service på Palsgaard.

Vi fordobler i de kommende år produktionskapaciteten gennem flytning af eksisterende procesudstyr, etablering af nye procesanlæg og nybyggeri. For at understøtte denne vækst og være parat til fremtidens opgaver søger vi en selvstændig og faglig stærk elektriker/automatiktekniker. Du bliver del af et højt specialiseret og kompetent team med 30 engagerede kolleger, der til dagligt sikrer effektivt vedligehold, fejlfinding, reparation, optimering og indkøring af vores produktions-/procesanlæg på fabrikkerne i Juelsminde.

Stillingen er på fast daghold mandag – torsdag kl. 07:00-15:00 og fredag kl. 07:00-14:30, hvor du vil indgå i det faste daghold, som har stor erfaring med det eksisterende udstyr. Du vil referere til el-mesteren, Jacob Middelbo.

Dine opgaver vil primært være:


  • Service, vedligehold og forbedring af proces- og forsyningsanlæg
  • Mindre ny-installationer inden for svag- og stærkstrøm
  • Medvirke til at holde procesanlæg på en stadig høj teknisk standard

Kandidatprofil:

Det er vigtigt, at du har flair for løsning af tekniske problemstillinger samt er grundig og effektiv i sin tilgang til opgaverne. Du er uddannet elektriker, industrielektriker, automatiktekniker eller har lignende el-teknisk baggrund. Du har god erfaring med el og styrings-fejlfinding, og kendskab til procesindustrien er en fordel.

Du har hænderne skruet godt på og ser det som en spændende udfordring, at nogle arbejdsopgaver vil være tværfaglige i samarbejde med de øvrige kolleger i Teknisk Service og Produktionen. Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, og det er afgørende, at du tager ansvar for de tildelte opgaver og sikrer, at de bliver afsluttet godt i samarbejde med dine kolleger i afdelingerne.

Som led i optimeringen og udviklingen af vores produktion vil du også indgå i projektgrupper, når der skal installeres nyt udstyr på Palsgaard. Her vil du blive udfordret på dine færdigheder og faglige viden med ældre og helt nye produktionsanlæg, som Palsgaard installerer.

Vi sikrer naturligvis, at du bliver klædt godt på til at kunne varetage opgaverne, ligesom vi også tilbyder efteruddannelse i de emner, der er behov for, for at kunne udføre et godt stykke arbejde i dagligdagen.

Vi vægter et godt og uformelt arbejdsmiljø, og ønsker derfor en god ’Heartworking’ kollega, der tilgår opgaverne på en positiv og samarbejdsvillig måde. Samtidig kan du forklare og argumentere for fordelene ved de tekniske løsninger og dermed sikre en god dialog på tværs af faggrupper.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, sundhedsforsikring, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne noget fra dig. Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte el-mester, Jacob Middelbo på tlf. nr. 6197 2358.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 400 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Juelsminde

    Brænder du for at vedligeholde, fejlfinde og optimere produktionsudstyr og anlæg? Vil du være med til at sikre en stabil drift og udvikle vores anlæg i samarbejde med et stærkt team af erfarne elek..
    • Elektriker
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1