Uddannelseskonsulent med ambitioner om at udvikle uddannelser til de kliniske brugere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi har brug for engagerede uddannelseskonsulenter, som har evnen til og ambitionen om, at udvikle uddannelser og uddannelsesmateriale til de kliniske brugere på sygehusene. Har du en klinisk baggrund og et stort ønske om at gøre hverdagen nemmere for dine kollegaer ved at hjælpe med den rette form for uddannelse? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du vil blive ansat i IT Service i teamet Uddannelse & Superbrugerservice, hvor vi arbejder med kompetenceopbyggende aktiviteter, superbrugerorganisation indenfor Sundhedsplatformen, kommunikative opgaver og kursusadministration. IT Service er indgangen til Koncern IT i Region Sjælland. IT Service består af 5 teams. Vores fælles mål er at yde den bedste service overfor regionens it-brugere. Vi er ca. 80 medarbejdere, og vi holder til på Ringsted Sygehus. Vi arbejder aktivt med at have et godt arbejdsmiljø, og vi har en uformel omgangstone blandt kollegaer. Vi er optaget af at spille hinanden gode, og selvom det lyder som en floskel, er det faktisk vores mantra og noget, vi går op i.

Din kommende kollega Lene Devantier udtrykker om jobbet:
At være uddannelseskonsulent i Udd.&Superbrugerservice er utrolig spændende, udfordrende og til tider meget krævende. Man skal være selvstændig, selvkritisk og kvalitetsbevidst. Ikke mange dage går som planlagt og man skal derfor kunne fokusere og strukturere de opgaver, der kommer løbende. Vores ”kunder” har mange ønsker og krav til udvikling af forskelligt materiale, vejledninger, One-pager, video og fremmødekurser. Ikke alt bliver modtaget af målgruppen med et smil, det er derfor også vigtigt at man ikke er nem at slå ud men at man forstår at lytte og få udviklet og leveret materialerne/ ydelsen på en god kvalitativ måde"

Har du en baggrund inden for sundhedsvæsnet og mod på innovative undervisningsformer?

Vi forestiller os, du har en klinisk baggrund og har arbejdet med Sundhedsplatformen samtidig med, at du er er god til at udvikle undervisningsmateriale og har mod på nye innovative undervisningsformer. Det vil være en klar fordel, hvis du har en kombination af en klinisk og pædagogisk baggrund.

Uddannelseskonsulenternes kerneopgave er formidling af relevante uddannelsesmuligheder og tilhørende materiale til Sundhedsplatformen målrettet forskellige faggrupper og specialer i Region Sjælland. Der vil også kunne forekomme formidling af uddannelsesmaterialer til andre systemer.

Vi har ambitioner om at styrke og skabe flere uddannelsestilbud, der matcher brugernes behov i sammenhæng med Sundhedsplatformen. Som uddannelseskonsulent vil du skulle være med til, at identificere uddannelsesbehov, og omsætte dem til relevant og tidssvarende undervisning.

Jobbet giver dig mulighed for at være med til at skabe tilgængelige og attraktive uddannelsesmuligheder/forløb for klinikerne, samt mulighed for at udvikle uddannelseskoncepter og kurser til klinikerne på tværs af Regionen.

Dine nøgleopgaver vil være at:

  • Styre, koordinere og facilitere udarbejdelse af materialer og produkter på tværs af faggrupper.
  • Producere målrettede og brugervenlige materialer og produkter – hvorfor viden om og erfaring med skriftlig formidling og kommunikation er afgørende.
  • Omsætte idéer og behov til konkrete løsninger, herunder at udvikle og skabe de rette rammer for uddannelsesaktiviteterne
  • Sikre grundig og systematisk evaluering af uddannelse- og kompetenceudviklingsaktiviteter
  • Deltage i projekter, hvor kompetenceudviklingsaktiviteter i Sundhedsplatformen er omdrejningspunktet.
  • Sikre at kolleger i Koncern It, IT-Service er orienteret og uddannet/undervist i kommende opdateringer og eventuelle ændringer i Sundhedsplatformen.

Struktureret uddannelseskonsulent med blik for tværfaglighed
Vi forestiller os, at du har en klinisk baggrund som fx sygeplejerske, lægesekretær, terapeut eller SSA/SOSU eller er IT uddannet med erfaring fra sundhedsvæsenet. Derudover har du solide kompetencer eller tilsvarende erfaring inden for uddannelse, formidling, kommunikation og læring.

Du vil indgå i et teambaseret miljø, hvorfor du skal trives med at sparre med mange forskellige faggrupper og har en positiv og anerkendende tilgang til dine omgivelser. Du deler gerne viden og søger input fra andre. Du formår at bringe dit personlige og faglige engagement videre i motivationen af kolleger og samarbejdspartnere.

Du er selvledende, kan strukturere din hverdag og komme i mål med dine opgaver. Du kan håndtere at modtage ustrukturerede opgaver og strukturere dem, så de kan håndteres. Du er vedholdende, hvilket er en styrke, når du skal problemløse på tværs af organisationen. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at holde overblikket og roen, og derfor bliver du ikke skræmt af komplekse problemstillinger eller af at arbejde under tidspres. Du ved, du er en del af en politisk styret organisation, og kan godt lide den dynamik, det skaber i hverdagen.

Du vil være en attraktiv kollega hos os, hvis du:

  • Har blik for klinikkens problemstillinger og forbedringsønsker
  • Trives i det operationelle felt mellem udvikling og afholdelse af aktiviteter for klinisk personale
  • Tænker kreativt og ikke er bange for at udfordre ”vi plejer”
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Skarp i mundtlig og skriftlig kommunikation
  • Kan mestre administrative ad hoc opgaver sammen med resten af teamet

Vil du gøre karriere hos os?

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest fredag 10. marts 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 11 og 12, og forventet ansættelsesdato er 1. maj.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder for Uddannelse og Superbrugerservice i IT Service Rene Elkjær Nielsen på mobil: +45 21307652.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Om koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld, og vi forventer derfor, at du konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Ringsted
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0