Energisk fysiurgisk massør søges til deltids stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Fysioterapien i Gladsaxe søger en erfaren fysiurgisk massør/ hjælpe personale i en deltids stilling 10-20 timer snarest muligt, da vores nuværende massør har mere end hænderne fulde.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med diverse diagnoser, eller yderligere er uddannet zoneterapeut, pilates instruktør, yoga instruktør, fitness instruktør eller andet.

Som behandler hos os får du stor frihed under ansvar, en selvstændig arbejdsdag og fleksible arbejdstider. Der vil ligeledes være mulighed for at vikariere på bassinhold, genoptræningshold eller starte de hold op man brænder for i afdelingen.

Vi forventer, at du har en professionel tilgang, hvor du har patienten i fokus og sætter en ære i at levere kvalitetsbehandling hver gang. Stillingen er til dig som ønsker at arbejde som selvstændig indlejer, og have en blandet hverdag der designes så netop du syntes det er sjovt at være på klinikken.

Lyder stillingen som noget for sig så tøv ikke med at sende os din ansøgning, vi tager løbende folk ind til samtale og venter gerne på den rette der passer ind i vores unge team på klinikken.

Din ansøgning sendes til Mail: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kiropraktor", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kiropraktor
  • Søborg
  • Onsdag den 05. april 2023