Rekrutteringsfirma

Strategisk Key Account Manager til Bosch Rexroth i Jylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Vil du være med til at drive den næste industrielle revolution, hos en global markedsleder inden for fabriksautomation og en virksomhed med fokus på dig som menneske?

Så har du lige nu en gylden mulighed for at være med til at styrke og udvikle salget af Bosch Rexroths teknologier inden for Factory Automation i Nordjylland.

Frihed under ansvar

Du vil være tilknyttet kontoret i Randers, hvor du typisk vil komme forbi 2-3 gange om ugen for at sparre med dit team, planlægge kundebesøg og opdatere CRM systemet med de nyeste kundemøder osv.

Hver fredag mødes du med dine kolleger fra hele landet på Teams, hvor I deler viden og fortæller om hvad der sker i jeres distrikt.

Resten af tiden vil du være på landevejen, hvor du besøger eksisterende og nye kunder, som typisk er større slutkunder og maskinbyggere inden for automation – ofte sammen med en af dine kolleger.

Dine primære ansvarsområder:

  • Relationsskabende salg til nye og eksisterende kunder af Bosch Rexroths teknologier inden for Factory Automation, primært servoteknik, men også lineærteknik, montageteknik og cobots – i distrikt Nordjylland.
  • Udarbejde udviklingsplaner for strategiske kunder
  • Deltage på messer og kundearrangementer
  • Anvende CRM som et naturligt værktøj i dit daglige arbejde
  • Være med til at forbedre salgsprocesser og arbejdsgange så teamet kan skabe så gode resultater som muligt

Strategisk mindset kombineret med tekniske kompetencer

Det er vigtigt at du tænker strategisk og udvikler de eksisterende kunder på alle niveauer, samt på sigt kan vinde nye strategiske kunder.

Det er naturligt for dig at skabe langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere bygget på tillid og åbenhed og du formår at skabe et netværk af relevante kontakter hos kunden, så du dermed sikrer at Bosch Rexroth, fortsat vil være deres foretrukne samarbejdspartner.

Samtidig er det en forudsætning at du har tekniske kompetencer, da du sidder ude hos kunden og præsenterer tekniske løsninger for alt lige fra ingeniører til den tekniske chef og direktøren – og du skal kunne sætte dig ind i deres behov og præsentere unikke automationsløsninger, der skaber værdi for dem.

Vi forventer ikke at du er ekspert på alle områder inden for Factory Automation – vi skal nok sørge for at du bliver klædt på, inden for de områder du har mindre erfaring med.

Faglige kvalifikationer:

  • Relevant automations- eller maskinteknisk baggrund krydret med et kommercielt mindset
  • Erfaring med strategisk, struktureret salg og relationsskabende Key Account Management
  • Gerne salgserfaring med salg af tekniske automationsløsninger og dermed forståelse for kompleksiteten.
  • Erfaring og forståelse for vigtigheden af arbejdet med CRM-systemer

Mød dit Team

Du skal glæde dig til at møde dine nye kolleger i Factory Automation teamet.

De 4 sælgere (2 på Sjælland og 2 i Jylland) har været i branchen i mange år, og de vil rigtigt gerne dele ud af deres viden til dig, så du får den bedst mulige start.

Derudover er der tilknyttet 2 teknikere og en intern sælger til teamet, som også står klar til at hjælpe dig i din hverdag.

Du refererer til Per Rossen, som er Senior Director for Strategic Account Management i Nord Europa. Det er vigtigt for Per, at han har tæt kontakt til sine medarbejdere – også i en travl hverdag med rejser osv. Derfor vil du altid kunne ringe til Per og snakke om løst og fast.

Bliv en del af Bosch Rexroth

– en global markedsleder inden for innovativ teknologi med fokus på dig som menneske

Bosch Rexroth er en global virksomhed med lokationer i mere end 80 lande. De er markedsledende og løser krævende automatiseringsopgaver rundt om i verden ved hjælp af banebrydende teknologi og unikt branchekendskab.

Det danske hovedkontor ligger i Ballerup og derudover har de afdelinger i Randers og Esbjerg.

Bosch Rexroth har fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. De bestræber sig på at fremme en god work-life-balance, samt skabe rammerne for, at du kan nå dit fulde potentiale – både for dig selv og for Bosch Rexroth.

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt Recruitment Consultant Birgitte Carlsen på [email protected] eller 4144 0925.

Søg stillingen online ved at klikke på “SØG”, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Erfaring +3 år IT/CAD Beliggenhed Nordjylland Tiltrædelse Snarest Ansættelsesform Fuldtid Kontaktperson Birgitte Carlsen på [email protected] eller 4144 0925.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk, engageret salgsprofil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt gerne kendskab til optiske og industrielle sensorer. Din hovedopgave vil være .
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk engageret Teknisk/Kommerciel profil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt god indsigt i Vision løsninger. Din hovedopgave vil være at styrk..
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Aalborg

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info