Rekrutteringsfirma

Markedsudvikler til infrastruktur for CO2-transport og grøn energi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du gå forrest i opbygningen af markedet i et helt centralt område i den grønne omstilling af vores samfund? Og vil du bringe dine evner til at skabe relationer og din tekniske forståelse i spil hos en visionær virksomhed? Så tag et kig på stillingen som markedsudvikler hos ADP Energy Infrastructure.

Visionær virksomhed med grøn målsætning


Grøn omstilling er et absolut nøgleord hos ADP Energy Infrastructure, der som en del af ADP A/S, skaber infrastruktur til CO2 og grønne brændstoffer. ADP Energy Infrastructure skal på et kommercielt grundlag udvikle, eje og drive infrastruktur, der forbinder producenter og aftagere af CO2 i relation til fangst, lagring og anvendelse samt til grønne brændstoffer.

Netop nu er ADP Energy Infrastructure på udkig efter en relationsskabende og proaktiv markedsudvikler, der kan opbygge markedet og agere bindeled mellem producenter og aftager af CO2 for så vidt angår transport.

Mere konkret vil du få følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Opsøge dialog med producenter og aftagere af CO2 og skabe relationer mellem de to led med henblik på indgåelse af kontrakter
  • Ansvar for at opbygge et marked for CO2-transport i Syddanmark med Taulov Dry Port som kernen for indsamling og distribution af CO2
  • Være sparringspartner for økonomiafdelingen i relation til udvikling af kundernes forretningskoncepter med hensyn til CO2-transport
  • Bidrage med viden til tekniske løsningsmodeller med udgangspunkt i indsigter indhentet hos CO2-producenter, -transportører og -aftagere

Din base bliver på kontoret i Fredericia, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens konceptudvikler. Du får rig mulighed for at forme og udvikle din stilling i samspil med CEO, Jens Kirketerp Jensen, som du refererer til.

Proaktiv relationsskaber med teknisk forståelse


Bæredygtighed giver dig en gnist i øjnene, og på grund af din resultatorienterede natur og din store tålmodighed trives du med at arbejde henimod et langsigtet mål indenfor grøn omstilling. Det gør du med udgangspunkt i din innovative tankegang, som kommer dig til gode, når du skal bidrage til virksomhedens udvikling og generelle tilgang til markedet.

En af dine absolutte forcer er kommunikation. Med din imødekommende og tillidsvækkende facon skaber du hurtigt relationer – og med din tekniske forståelse indenfor konstruktioner, logistik og kemi opleves du som både professionel og fagligt dygtig. I kombination med din proaktive tilgang og din sans for overblik, struktur og planlægning, er du den helt rette til at gå forrest i opbygningen af ADP Energy Infrastructures nye marked.

Din erfaring med at opbygge nye markeder og dine evner til at skabe relationer vægter højere end din konkrete uddannelsesbaggrund, men for at lykkes i jobbet skal du have forståelse for – og interesse i – procesanlæg, kemiske processer og logistik. Du er desuden velformuleret på dansk; både mundtligt og skriftligt.

En innovativ, fleksibel, løsningsorienteret og ansvarsfuld partner


Som den nye markedsudvikler til ADP Energy Infrastructure bliver du en del af en visionær og udviklingsorienteret virksomhed, som arbejder indenfor et område, der i høj grad er efterspurgt – og som løbende vinder mere og mere indpas; CO2-fangst, -anvendelse og -lagring samt grønne brændstoffer.

Målet er at blive fremtidens hub for CO2-fangst, -anvendelse og -lagring samt produktion af grønne brændstoffer, og du vil få rig mulighed for at forme din egen rolle i en ny fremtid.

Hvis du vil gå forrest i opbygningen af markedet, og hvis du kan spejle dig i at være innovativ, fleksibel, løsningsorienteret og ansvarsfuld, så passer du helt sikkert ind hos ADP Energy Infrastructure.

Du kan læse mere og se en video om Danmarks fremtidige knudepunkt for PtX her.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Brørup

    Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er [xxxxx] den perfekte læreplads for dig!Ønsker du at blive en del af Nordens..
    • Øvrige
    • Brørup
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Billund

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Øvrige
    • Billund
    Få mere info