Rådighedsstilling – Gruppefører (overkonstabel/overkonstabel af 1. grad) til Totalforsvarsstyrken i Østdanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du overkonstabel eller overkonstabel af 1. grad i Hæren og på vej videre, men ønsker at fastholde tilknytningen til Forsvaret? Eller har du allerede forladt Forsvaret og savner tjenesten og kammeratskabet?

Så fortsæt din militære karriere i Totalforsvarsstyrken ved siden af dit studie eller civile job. Her kan du fortsat udnytte og udvikle dine militære færdigheder, styrke dit netværk og gøre en forskel for Danmark.

Om os

Danmarks nye Totalforsvarsstyrke (TFS) skal opbygges frem mod 2024 og kommer til at bestå af 26 underafdelinger. Til føring af disse underafdelinger opstilles en føringsstruktur, som består af reservepersonel. Ved en eventuel mobilisering indkaldes tidligere værnepligtige, som er hjemsendt indenfor de seneste ca. fem år, til at bemande de manuelle funktioner i underafdelingerne.

Når styrken er fuldt opbygget, forventes den at omfatte ca. 12.000 totalforsvarssoldater, med en til- og afgang på ca. 2.400-2.600 hvert år.

TFS kan mobiliseres helt eller delvist i tilfælde af krig eller andre ekstraordinære forhold og i katastrofetilfælde.

Opgaverne bliver primært bevogtning- og sikringsopgaver af militære områder og etablissementer. Bevogtningen kan også ske som værtsnationsstøtte til NATO-forstærkningsenheder på dansk territorium.

Ved mobilisering af TFS bruges de første dage til at mobilisere og videreuddanne det manuelle personel, så enhederne er klar til at blive indsat i rammen af TFS.

Underafdelingerne er fordelt over hele Danmark, og du vil derfor kunne gøre tjeneste lokalt i nærheden af hvor du bor, eller hvor det er mest praktisk for dig.

I Østdanmark skal der opstilles 12 underafdelinger fordelt på følgende geografiske placeringer:

- København på Svanemøllens Kaserne, Østerbro.
- Københavns Vestegn i Jonstrup lejren, Ballerup.
- Nordsjælland på Kratbjerg, Fredensborg.
- Midt- og Vestsjælland på Flyvestation Skalstrup, Roskilde.
- Sydsjælland og Lolland Falster på Vordingborg Kaserne.
- Bornholm på Almegårds Kaserne, Rønne.

Om stillingen

Som gruppefører er du instruktør, leder og taktisk fører for 12 mobiliserede TFS-soldater, som er hjemsendte værnepligtige, der vil blive indkaldt i krigstid.

Du er ansvarlig for deres mønstring og supplerende uddannelse i bl.a. skydning, bevogtning og regler for magtanvendelse.
Du indgår i føringsstrukturen, som i fredstid efteruddannes og træner den taktiske indsættelse i delingsrammen.

Du gennemgår et standardiseret uddannelsesforløb, kurser, videre- og efteruddannelse, føreruddannelse samt recce- og feltøvelser, hvor der bliver udstukket rammer og målsætninger, men givet handlefrihed i forhold til udførelsen.

Du får mulighed for at udvikle et godt netværk og kammeratskab med andre ledere og for sammen at udvikle jeres militære færdigheder og ledelsesmæssige kompetencer.

Vi forventer, at du gør tjeneste 5-8 dage om året. Dagene er fordelt over hele kalenderåret og er typisk på hverdagsaftener samt i og omkring weekender.

Det er også muligt at deltage i aktiviteter ved din tidligere stamenhed i Forsvaret.

Om dig

Du er uddannet konstabel fra Hæren og aktuelt udnævnt til overkonstabel eller overkonstabel af 1. grad.

Vi forventer, at du er energisk, fleksibel og professionel. At du har en stor grad af selvstændighed, initiativ og ansvarsfølelse.

Som leder forstår du at motivere din gruppe til at yde det bedste under indsættelse af både kortere og længere varighed.

Hvis du har forladt en fast militær stilling indenfor de seneste 3 måneder så kan du nøjes med at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner, som herefter vil foranstalte, at du bliver overført til TFS uden at skulle ansøge via dette opslag.

Det er en fordel, hvis du er bosiddende tæt på den TFS underafdeling, som du er ansat i.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er på konstabelniveau og er på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Som ansat på Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. være eller kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
- København, Torben Grøn Jensen på telefon 28 80 78 57.
- Københavns Vestegn, Allan Hjort på telefon 24 99 86 60.
- Nordsjælland, Casper Schroll på telefon 26 57 72 50.
- Midt- og Vestsjælland Per Hinrichsen på telefon 21 42 52 94.
- Sydsjælland og Lolland Falster, Per Hinrichsen på telefon 21 42 52 94.
- Bornholm, Jonas Vøg Andersen på telefon 72 82 09 11.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte enten HR-konsulent Jesper Bjarke Jensen på telefon 72 81 91 91 eller Cecilie Aagaard på telefon 72 81 91 90 i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Vi holder ansættelsessamtaler og ansætter løbende, så skynd dig at sende din ansøgning.

Du bedes i din ansøgning anføre, hvor i Østdanmark du ønsker at gøre tjeneste.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 28. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    The positionThe positionOn behalf of Radiometer, [xxxxx] is looking for an Infrastructure Security Engineer.As Radiometer's new Infrastructure Security Engineer, you’ll be responsible for deployin..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info