Student med interesse indenfor leasing, inkasso & finansielle services (Aarhus)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Hortens afdeling for Leasing, Inkasso & Finansielle Services i Aarhus søger lige nu en engageret student med tiltrædelse hurtigst muligt.
Vi forestiller os, at du som minimum er på 2. år af jurastudiet eller erhvervsjurastudiet og har lyst til at prøve kræfter med advokatbranchen. Stillingen indebærer behandling af en række inkasso- og fogedsager, så du skal gerne motiveres af et øget ansvar og udsigten til at deltage i telefoniske fogedretsmøder.

EN UDFORDRENDE HVERDAG, HVOR DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
Som student i afdelingen får du stor indsigt i sagerne, og bidrager aktivt til de løsninger, vi skaber for klienterne. Du kommer bl.a. til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Håndtering af berammelser af fogedretsmøder
  • Udarbejdelse af fogedrekvisitioner, betalingspåkrav og inkassostævninger
  • Deltagelse i fogedretsmøder med henblik på foretagelse af udlæg


Arbejdstiden er fleksibel med ca. 15 timer ugentligt og tilrettelægges efter dine muligheder med fri til eksamenslæsning.

En unik mulighed for at prøve kræfter med konkrete juridiske opgaver
Du skal have vilje og evne til at afholde fogedretsmøder, hvor du deltager på vegne af kreditor, på egen hånd (naturligvis efter en grundig oplæring og indføring i de relevante retsregler). Derudover forventer vi, at du er ansvarsbevidst, proaktiv, fleksibel og har et godt humør – også når det går stærkt. Da du i høj grad kommer til at beskæftige dig med vores egenudviklede inddrivelsessystem, er det desuden vigtigt, at du har en grundlæggende teknisk forståelse og let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Du bliver en del af et stærkt team, der rådgiver finansieringsselskaber om blandt andet leasing og andre løsørefinansieringer, herunder i forbindelse med civile retssager. Dit arbejde vil udelukkende bestå af opgaver, der relaterer sig til inkasso og fogedretten. Det er derfor vigtigt, at du har – eller kan finde – interesse i at arbejde med inkasso.

UDVIKLING OG INDSIGT
I Horten har vi en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor vi samtidig er ambitiøse og lægger afgørende vægt på at levere på et højt fagligt og professionelt niveau. Derfor går vi også op i, at du får oplæring af højeste kvalitet. Stillingen er en god mulighed for at prøve kræfter med livet i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, og vi har fokus på at inddrage dig i relevante sager, så du løbende bliver udfordret og motiveret fagligt.

Ansøgning
Hvis det lyder som noget for dig, vil vi gerne høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt og senest 31. marts 2023. Har du nogen spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat, Anne Steffensen, på telefon 33 34 42 91 eller pr. e-mail [email protected]

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Herlev

    Er din faglige værktøjskasse i orden, og er du klar på at tage det næste skridt i din karriere? Trives du i rollen som konsulent, og brænder du for at skabe gode, langvarige relationer med dine kun..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info
  • Økonom i Storkøbenhavn

    Brænder du for økonomi? Ønsker du en rolle med ansvar og alsidige arbejdsopgaver? Og tiltaler en international virksomhed på en spændende vækstrejse dig? Så er denne stilling hos Huuray lig..
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er økonomistyring din spidskompetence? Vil du – sammen med os - være med til at løfte niveauet for 3F’s fortsatte digitalisering af økonomifunktionen? Og kan du sætte to streger under resultatet sa..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 2
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3
21. marts 2024 2
20. marts 2024 2