Experienced Salesforce Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jobbeskrivelse


Experienced Salesforce Developer
Har du erfaring som udvikler, administrator, arkitekt eller lignende i kontekst af Salesforce? I Netcompany Application Services er vores Salesforce aktiviteter i rivende udvikling. Derfor søger vi flere folk med kendskab til Salesforce, der kan hjælpe til med at berige og løfte Salesforce løsninger hos vores kunder.

Arbejdsopgaver og teknologier
Som medlem af vores Salesforce team bliver du en del af en enestående gruppe af talentfulde og veluddannede IT-professionelle, der arbejder dedikeret med at udvikle løsninger baseret på Salesforce. Vi har mange forskellige typer løsninger og dækker blandt andet Sales & Service Cloud, Community Cloud, Social studio, Marketing cloud og Commerce Cloud. Netcompanys Application Services består af mere end 150 dygtige medarbejdere, der arbejder med videreudvikling, vedligeholdelse og support af vores kunders eksisterende løsninger.

Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, alle centreret omkring Salesforce platformen. Derudover er der mulighed for at komme til at arbejde med .NET, Java, SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer o.lign. Dette indebærer bl.a.:

  • CRM-systemer for både store og små kunder inden for både den private og offentlige sektor.
  • Salesforce CRM med understøttelse af både Service, Commerce og Social Media.
  • Leverance af nye features til forretningens kritiske løsninger gennem projekter og releases.

Om dig
Vi forestiller os, at du har:

  • 3 – 4 års erfaring med Salesforce i forretnings sammenhænge.
  • Erfaring med Salesforce som platform, fx Service Cloud, Marketing Cloud, Social Studio og Conga.
  • Erfaring med Apex (incl. Triggers), Lightning udvikling, SOQL samt C#/.NET/Java.
  • En uddannelsesmæssig baggrund som IT-diplomingeniør, fx bachelor i softwareudvikling.

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger