Managing Architect

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Jobbeskrivelse


Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Arbejdsopgaver og teknologier
Som Managing Architect i Netcompany har du ansvaret for at designe en teknisk løsning, der imødekommer forretningens krav og ønsker – baseret på de mest velegnede komponenter, frameworks og arkitekturer. Du vil bidrage til at skabe det tekniske fundament for en sikker og effektiv realisering af løsningen, herunder valg af hensigtsmæssige grundkomponenter, rammeværker og øvrige værktøjer. Derudover vil du have ansvaret for, at udviklingsteamet efterlever de tekniske rammer og leverer kode af høj kvalitet.

Som Managing Architect er det vigtigt, at du har et stærkt teknisk overblik og aktivt følger den tekniske udvikling. Du har erfaring med teknisk ledelse i udviklingsprojekter og er fortrolig med de forskellige processer, metoder og fagområder, der indgår i moderne udviklingsprojekter. Foruden ansvar for den tekniske løsning vil din arbejdsdag omfatte støtte og udvikling af medarbejdere, tæt kontakt og afklaring med projektets kunde og løbende koordinering med den øvrige projektledelse.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Analyse og design af den overordnede løsning i overensstemmelse med kundens krav og behov
  • Ansvar for den tekniske pipeline, herunder Code Repository, Continuous Integration, Continuous Deployment, automatisering m.fl.
  • Sikring af systemarkitektur og kodekvalitet samt udvikling af kritiske dele af systemet
  • Planlægning og afvikling af tekniske workshops med kunden
  • Definere strategier for logning, fejlhåndtering, automatiseret test, integrationer, concurrency m.fl.
  • Daglig sparring og udvikling med dit team for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • Har relevant erfaring indenfor IT-branchen, hvor du har udviklet og leveret større IT-løsninger
  • Er dygtig analytisk, struktureret og ansvarsbevidst samt besidder en høj grad af integritet og professionalisme
  • Har en relevant kandidatuddannelse indenfor IT, f.eks. Software Engineering, Datalogi, Information Technology el. lignende
  • Evt. har erfaring med personaleledelse

Vi sikrer din udvikling!
Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger og et setup, der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København

Lignende jobs

  • Arkitekt i København

    Vil du være med til at forme IDAs digitale udviklingsafdeling og vil du være med til at skabe empowered teams? Så er du måske vores nye Gruppeleder.Vi har i IDAs digitale udviklingsafdeling arb..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en Arkitekturchef til vores Arkitektur afdeling. Som Arkitekturchef vil du få en nøglerolle i at sikre .
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info
  • Arkitekt i København S

    Vi har travlt og søger derfor en erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør, der har lyst til at træde ind i tegnestuens stærke team af projekterende arkitekter.Dissing+Weitling leder efter en .
    • Arkitekt
    • København S
    Få mere info
  • Arkitekt i København K

    Vi søger en passioneret og dygtig arkitekt med solid erfaring fra tegnestueverdenen, der er klar til at påtage sig en stor portion ansvar og inspirere andre på din vej.Du vil blive en del af en i..
    • Arkitekt
    • København K
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som arkitekt i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer