Rekrutteringsfirma

Teamleder til Moove Group

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Teamleder med det ekstra gear og lysten til at være med til at lede kundecenteret hos Moove Group


Vil du, i tæt samarbejde med Kundecentrets øvrige teamledere, kunne excellere i det daglige driftsansvar for et team af medarbejdere, hvor mange opgaver udføres på tværs af teams? Er du typen der går forrest som leder, både når det gælder om at skabe motivation eller selv give en hjælpende hånd med – mens du bevarer overblikket? Så kan vi ikke undvære dig på vores vej, i Danmarks mest spændende mobilitetsvirksomhed.



Vi kører kunder fra A til B døgnet rundt, har omkring 1800 taxier og 500 minibusser på vejene, håndterer 3,5 mio. opkald og kører meget mere end 8 mio. ture hvert år. - Og så udvider vi løbende vores vognflåde med CO2-neutrale biler, da vi ønsker at bidrage til et bedre klima.

Hos Moove Group er vi godt i gang med en spændende udvikling – og dine evner til at sikre at teamet giver den bedste kundeoplevelse, skal være med til at sikre, at vi lykkes og fortsat har speederen i bund.

Du har kørekort til en servicefunktion med speederen i bund
Vigtige omdrejningspunkter i jobbet er den daglige driftskoordinering, optimering af driften for Kundecenteret på tværs af teams, vagt- og ferieplaner. Du styrer også de administrative opgaver med et godt overblik, for både dig selv og teamet.

Du skal derfor:

  • Have erfaring fra ’front-end’ drift (gerne med callcenter eller kundecenter)

  • Være klar på et spændende driftsansvar

  • Have erfaring med at arbejde efter driftsmål

  • Være frisk på skiftende arbejdstider (3 ugers rul inklusiv 2 aftenvagter hver 3. weekend)

  • Være fleksibel i forhold til arbejdstid, da vi er åben 24/7. Du vil have en fast vagtplan med et 3-ugers rul, men vi har behov for en vis fleksibilitet, når vi er ramt af ferie, sygdom m.m.


Dit kundefokus, din evne til at motivere og dit gode humør er din motor
Du skal være god til at motivere og inspirere i teamet og gå foran som det gode eksempel og f.eks. være på telefonen, når der er spidsbelastningsperioder. Du skal desuden trives med, både at have et skarpt blik på performance samtidig med at din empati og sociale intelligens automatisk skaber god trivsel og sørger for at forandringer, som er en helt naturlig ting i hverdagen, bliver taget med et smil og en ro til trods for at tempoet er højt.

Du er desuden kommercielt tænkende og har et naturligt fokus på, at vores kunder er de vigtigste for vores forretning.

Vi vil gerne have dig med på køreturen
Din baggrund og uddannelse kan være skruet meget forskelligt sammen. Det kan være du har prøvet noget lignende – men ellers er vi mest optaget af at du er god til at have ledelsesansvar for et team. For os betyder det at du naturligt leder andre med positivitet og fokus på at skabe god energi i teamet, da fokus på trivsel og arbejdsglæde i kundecenteret også skaber glade kunder.

Som en del af lederrollen vil du være ansvarlig for at skabe motivation hos de medarbejdere der er på vagt samtidig med dig, sikre performanceopfølgning og KPI’er, trivselssamtaler og opfølgning på, samt udvikling af medarbejderkompetencer.

Opgaver i forbindelse med rekruttering til kundeteamet foregår på skift teamlederne i mellem, og der vil i den forbindelse, også være onboarding samt undervisning af medarbejdere.

Du bliver en del af kundecentrets ledergruppe under ledelse af kundecenterchefen, og vi lægger vægt på et godt samarbejde med vidensdeling, fælles opbakning og mulighed for sparring.

Vi har ikke regler og procedurer for alt, så der er plads til, at du kan gøre tingene på en ny måde eller komme med forslag til, hvad vi sammen skal prøve eller gøre anderledes. Og vi kan garantere dig, at du får gode kollegaer, som glæder sig til at tage godt imod dig.

Er du klar til at søge jobbet?
Så tøv ikke med at ty til tasterne og søge jobbet. Vi behøver blot at modtage et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du ansøger.

Vi har fart på i hverdagen, så vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager. Savner du svar på konkrete spørgsmål, kan du ringe til Teamleder Heidi Nielsen 30 63 12 90 eller skrive på [email protected] alternativt Ene Charlotte Krog på 24 82 08 32.

Om os 
Moove Group består i dag af HB-Care/Dantaxi og er Danmarks store mobilitetsvirksomhed indenfor persontransport med bus- og taxidrift som de to vigtigste områder.  

Vi er den førende og den største aktør inden for befordring af borgere med særlige behov, herunder handicappede, ældre og skoleelever.  

Vi er Danmarks største taxiselskab og tilbyder den bedste taxidækning og korteste fremkørselstid. 

Vi har mere end 80 års erfaring i at sikre vores kunder og brugere en tryg og personlig service. Vi er et aktivt led i den kollektive transport, og vores 1.800 taxier og 500 minibusser hjælper udsatte grupper i samfundet til at opnå kontakt med omverdenen.  Både lokalt og regionalt gør vi en positiv forskel ved at benytte vores kompetencer inden for avanceret turtildeling med omtanke for mennesker og miljø. Vi har regional administration i 15 byer fordelt over det meste af landet. Hovedkontoret ligger i Bagsværd ved København.  

Moove Group, HB-Care/Dantaxi er inde i en rivende udvikling og består i dag af 550 chauffører til busdriften, 175 medarbejdere i administrationen og 6 mekanikere på egne værksteder. Derudover er flere end 1.000 selvstændige taxivognmænd tilknyttet. Moove Group ejes af den tysk-svenske kapitalfond Triton.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 66
17. april 2024 65
16. april 2024 64
15. april 2024 77
14. april 2024 77
13. april 2024 82
12. april 2024 74
11. april 2024 71
10. april 2024 79
9. april 2024 73
8. april 2024 73
7. april 2024 89
6. april 2024 95
5. april 2024 88
4. april 2024 87
3. april 2024 86
2. april 2024 88
1. april 2024 105
31. marts 2024 110
30. marts 2024 111
29. marts 2024 113
28. marts 2024 106
27. marts 2024 107
26. marts 2024 98
25. marts 2024 92
24. marts 2024 101
23. marts 2024 101
22. marts 2024 92
21. marts 2024 89
20. marts 2024 83
19. marts 2024 76