Rekrutteringsfirma

laborant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du uddannet laborant, og kunne du tænke dig at arbejde i et dygtigt team, hvor der er stor fokus på team spirit og sparring? Så er det måske dig, vi leder efter.
For vores kunde Carlsberg i Fredericia søger vi en kvalitetsbevidst laborant til et længerevarende vikariat t.o.m august 2023.

om stillingen


I stillingen bliver du en del af et team, som beskæftiger 10 laboranter fordelt på 3 laboratorier. Laboranterne arbejder dagligt med at sikre en høj kvalitet på øl, cider og læskedrikke til forbrugerne. Afdelingen har særlig travlt, hvorfor det i rollen vil være din opgave at assistere med bl.a. nedenstående arbejdsopgaver:

• Opvask
• Filetering af prøver
• Autoklavering
• Diverse ad hoc-opgaver

Hverdagen er præget af forskelligartede opgaver, og det er særligt vigtigt, at man som laborant kan prioritere disse.

din profil


Du er som minimum uddannet laborant, og vi ser gerne, at du har lidt praktisk erfaring. Du kan have flere års erfaring, men kan også være nyuddannet, hvor du i forbindelse med uddannelsen har opnået kendskab til laboratoriearbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for fødevarer.
Vi forventer, at du som person er udadvendt og har en interesse i at indgå i et tæt samarbejde med de andre laboranter i teamet. Vi forventer også, at du er god til at tage initiativ og til at tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Derudover forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og arbejder omhyggeligt og grundigt.

vi tilbyder


Vikariatet varer til og med august. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.
Arbejdstiden er mandag-torsdag 07.00-15.00, og fredag 07.00-14.30

ansøgning og kontakt


Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt.
Hvis du er interesseret i stillingen så ansøg snarest, da vi løbende afholder samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Anne Svensson på tlf. 92920520.

Alle henvendelser behandles fortroligt

om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Fredericia

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter over tid

Dato Alle jobs som laboranter
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1