Rekrutteringsfirma

Statsautoriseret revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

LandboNord-koncernen er en rådgivningsvirksomhed, der tilbyder ”full-line-service” inden for alle relevante områder i landbrugsbranchen. Hovedområdet er økonomisk rådgivning – herunder regnskab, budget, skat og strategi. Virksomheden er tilmed stærk på rådgivning inden for digitalisering, ESG, miljø, planteavl, kvæg- og griseproduktion, HR, jura, IT og socialrådgivning. Den primære kundegruppe er landbrug, lige fra små deltidslandbrug til store virksomhedslandbrug, og derudover servicerer virksomheden også en kundegruppe inden for byerhverv.
LandboNord-koncernen beskæftiger cirka 250 medarbejdere og er geografisk fordelt på tre afdelinger beliggende i henholdsvis Brønderslev, Fjerritslev og Randers.
Afdelingen i Brønderslev arbejder dagligt engageret for at servicere sine kunder med rådgivning af høj faglig kvalitet, som skal sikre dem en velfungerende drift og udvikling af deres forretning.
Til at styrke den økonomiske rådgivning i afdelingen i Brønderslev søges nu en kompetent Statsautoriseret revisorRådgivning af større kunder – Fagligt stærkt miljø – Work/life balance
Har du en solid værktøjskasse inden for regnskab og skat, og vil du være en værdiskabende sparringspartner for en række højt profilerede kunder? Som statsautoriseret revisor hos LandboNord kommer du til at indtage en fremtrædende nøglerolle i en velrenommeret virksomhed, hvor du får muligheden for at gøre en betydelig forskel for kundekredsen. Du får således en vigtig funktion i afdelingens daglige drift samt i det interne samarbejde, som skaber grundlaget for en velfunderet og helhedsorienteret rådgivning. Du bliver desuden en del af en organisation med alle fagområder repræsenteret og en kultur, hvor vidensdeling, faglig tyngde og professionalisme er grundstenene. Her vil du opleve en arbejdsgang med en bred berøringsflade og alsidige arbejdsopgaver samt et stærkt kollegialt sammenhold. Du vil ligeledes indtræde i en rolle med gode udviklingsmuligheder i et miljø med stort fokus på work/life balance. Du bliver en central del af et dynamisk og fagligt kompetent team. Her bliver du med reference til virksomhedens chefrådgiver ansvarlig for den regnskabs- og skattemæssige rådgivning af din egen kundeportefølje. Du får således til opgave at rådgive de større kunder med basis i årsregnskabsloven samt skatte- og selskabslovgivningen. I forbindelse hermed udarbejder og tilretter du skatteregnskaber og selvangivelser, ligesom du varetager skatterådgivning (herunder særligt rådgivning om virksomhedsskatteordningen). I forlængelse heraf forestår du skatterådgivning inden for selskabs- og aktionærbeskatning samt rådgivning om ejer- og generationsskifte, ligesom du rådgiver om selskabsformer og selskabsdannelse. Derudover tager du del i og bidrager til det tværfaglige samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger omkring udviklingen af kundens forretning, mens du ligeledes bliver ansvarlig for egne kundeteams.
For at komme i betragtning til stillingen har du en regnskabsmæssig uddannelsesbaggrund som statsautoriseret revisor, og du har flere års erhvervserfaring fra revisionsbranchen eller økonomirådgivningsområdet. Det forventes således, at du har erfaring med at rådgive og pleje din egen kundeportefølje, ligesom det er afgørende, at du er vant til at servicere ejerledede virksomheder organiseret i personligt regi eller selskabsform. Du mestrer derfor disciplinerne regnskab, skat og årsrapportering til fulde. Endelig forventes det, at du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau, da du får en vigtig kommunikativ opgave i den rådgivningsmæssige dialog med kunderne. På det personlige plan er du karakteriseret af en stor ansvarsbevidsthed samt et struktureret mindset, og du motiveres af at opbygge gode og tætte relationer til dine kunder og kollegaer. Du er udadvendt, tillidsvækkende og samarbejdsorienteret, ligesom du har en god forretningsforståelse og et veludviklet servicegen. Du sætter en ære i at yde kompetent og værdiskabende rådgivning, hvilket gør dig til en empatisk og lyttende samarbejdspartner. Dertil er du selvkørende, kvalitetsbevidst og analytisk, og du har et overblik, som gør dig i stand til at tænke langsigtet i din dialog med kunderne. Derudover er du humoristisk og ligetil, og du vægter det sociale arbejdsmiljø højt.
Er du den nye statsautoriserede revisor til LandboNord i Brønderslev? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på + 45 22 89 89 76.
For yderligere information om LandboNord, se https://www.landbonord.dk/.
Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Brønderslev

Lignende jobs

  • Revisor i Nordjylland

    Værdsætter du frihed, alsidige opgaver, god sparring, flextid og et minimum af overarbejde? Trives du med en god fast kundekreds, hvor du både håndterer deres bogholderi og er sparringspartner samm..
    • Revisor
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    Når du åbner døren til BDO, bliver du mødt af smilende kolleger, der hilser dig velkommen. Du slår dig ned på din stol og kaster dig ud i dine arbejdsopgaver, omgivet af BDO's mest erfarne ledere o..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Thisted

    Har du erfaring med revision og regnskab og er du frisk på nye udfordringer? Og søger du en stilling med gode muligheder for udvikling i takt med opgaverne og din egen præstation, så har vi brug fo..
    • Revisor
    • Thisted
    Få mere info
  • Revisor i Sæby

    Er du en erfaren revisor, og er du kendt for din kvalitetsbevidsthed? Brænder du samtidig for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du måske den, vi søger i Business & Outs..
    • Revisor
    • Sæby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7
24. marts 2024 7
23. marts 2024 7
22. marts 2024 7
21. marts 2024 7
20. marts 2024 7