Kunne du tænke dig at få en vigtig rolle som vognmand hos en bæredygtig virksomhed i vækst?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Som vognmand hos De Forenede Dampvaskerier – MåtteXpressen har du gode indtjeningsmuligheder på mellem kr. 600.000 og kr. 700.000 ex. moms i omsætning pr. bil.

Vi er en landsdækkende, svanemærket servicevirksomhed der specialiserer sig inde for bæredygtige måtteserviceløsninger til virksomheder, og vi søger løbene nye vognmænd til Sønderjylland, Fyn og Sjælland.

Jobbet som vognmand består i at servicere vores kunder med måtteservice. Du vil få en fast kundekreds, der består af en bred vifte af kunder som fx butikker, store virksomheder og institutioner.

Du vil løbende få tilføjet nye kunder til din kundekreds, og du vil køre i et geografisk afgrænset område i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi opkræver ikke depositum, og derfor kræver vi ikke at du stiller nogen økonomisk garanti ved opstart af samarbejdet.

Dig som vognmand

Som vognmand har du den direkte kontakt med vores kunder, og derfor skal du kunne lide at yde en god service over for dem. Det er særlig vigtigt for os, at du har en positiv attitude - netop fordi du er vores ansigt udadtil.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, som fokuserer meget på at bevare en høj kvalitet, både hvad angår produkter og service. Du vil løbende have kontakt med vores kundeservice- og distributionsafdeling via telefon og mail, så vi sammen kan sikre selvsamme høje kvalitet over for vores kunder. Det er derfor også et krav, at du kan læse og forstå dansk.

Vi søger dig der er selvstændig vognmand og selv kører turene. Vognmandstilladelse påkræves, og kørslen er hovedsageligt baseret på 3500 kg biler, som du selv stiller til rådighed. Liftbiler er ikke egnet til formålet.

Indtjeningen er baseret på antallet af distribuerede måtter.

Erfaring med distributionskørsel fra lignende branche er en fordel, men ikke et krav.

DFD/Textilia har i mere end 60 år drevet en cirkulær forretningsmodel inden for vask og udlejning af tekstiler, måtter og hygiejneservice. Vi er en af Nordens største servicevirksomheder, som hver dag leverer forretningsfokuserede løsninger til kunder fra en bred vifte af brancher. Vi omsætter årligt for +2. mia. og har over 2400 ansatte fordelt på mere end 30 vaskerier på tværs af Danmark, Sverige Norge og Litatuen, der alle er en del af en unik kultur, hvor frihed under ansvar og gensidig respekt står centralt. I DFD/Textilia gør vi en forskel for både mennesker og miljøet, og gennem konceptet DFD Upcy arbejder vi aktivt på at nedbringe CO2-aftrykket og indfri vores mål om 100% genanvendelse af kasserede tekstiler i 2025.

Læs mere om os på www.dfd.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Køge
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Transport i Roskilde

    Transport søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Transport
    • Roskilde
    Få mere info
  • Transport i Roskilde

    Transport søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Transport
    • Roskilde
    Få mere info
  • Transport i Køge

    Textilia Group A/S søger servicechauffører til Sjælland, med udkørsel fra Køge. Vi søger energiske og engagerede servicechauffører, som kan give vores kunder en god service- og leveranceoplevelse. .
    • Transport
    • Køge
    Få mere info
  • Transport i Kalundborg

    Bliv en del af GSVSom chauffør/servicemedarbejder hos Danmarks førende materieludlejer leverer og henter du entreprenørmateriel hos vores kunder. Du b..
    • Transport
    • Kalundborg
    Få mere info